Alverde Samoopalovací emulze pro každý typ pleti recenze a zkušenosti

Samoopalovací připravky Alverde Samoopalovací emulze pro každý typ pleti
Samoopalovací připravky Alverde Samoopalovací emulze pro každý typ pleti - obrázek 1
Samoopalovací připravky Alverde Samoopalovací emulze pro každý typ pleti - obrázek 2
Samoopalovací připravky Alverde Samoopalovací emulze pro každý typ pleti - obrázek 3
5 4.1 21
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Samoopalovací emulze pro každý typ pleti

věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 14:30:45

Jedno z nejhorších, ne-li nejhorší samoopalovací mléko, které jsem kdy vyzkoušela. Textura je normální, trošku řidší a aplikace snadná. Bohužel parfemace je extrémně nepříjemná a silná. Produkt má vonět po listech pomerančovníku a vanilce, ale místo toho silně páchne nepřirozenou parfemací (těžko k něčemu přirovnat, je to takový kyselý zápach). Barva opálení je celkem přirozená (vhodná asi spíše pro tmavší typy), ale byla jsem hodně flekatá (to už se mi hodně dlouho nestalo, v roztírání už mám trénink). Namazala jsem se večer, ráno jsem se důkladně namydlila, vysprchovala a umyla si vlasy a i tak jsem celý den a ještě dva další byla hodně cítit samoopalovací složkou. Zkusila jsem ho 2x a výsledek byl vždy stejný, pak mléko letělo do koše.

  • cena
  • zápach samoopalovací složky
  • nepříjemná a příliš silná parfemace
  • dělá fleky


Další recenze od 24.6.2012 21:23:02

Pro mě zatím nejlepší samoopalovák. Lehce se roztírá, barva jde do hněda a ne oranžova. Mně tedy naopak mléko velmi voní, připomíná mi vůni Baileys. Flekatá nejsem a opálení vydrží několik dnů. Rozhodně koupím znovu. Ale je pravda, že třeba kamarádce také spíš smrdí, doporučuji v DM řádně očuchat :-)

  • vůně
  • cena
  • hnědé a rovnoměrné opálení
  • pro mě žádné


věk
25-34

Jeden z nejlepších samoopalováků, které jsem měla. Má příjemnou konzistenci a dobře se roztírá. Barva mi jde do hněda a vymývá se postupně. Neflekatí. Jeho vůně je pro mě osobně velmi příjemná, necítím z něj tu typickou vůni samoopalovacích přípravků-pravdou ale je, že vůně je velmi zvláštní a nemusela by sednout každému.

  • konzistence
  • jde do hněda
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2012 15:02:35

Můj nejnovější oblíbenec, co se týče samoopalováků z drogerie. Moc hezky a intenzivně voní, i když parfemace nebude sedět každému. Dobře se roztírá a velmi rychle se vstřebává. Pokožka je po aplikaci hebká a není vůbec mastná. Ještě druhý den je kůže sametová a hydratovaná. Po dvou aplikacích dodá krásnou, jemně hnědou zdravou barvu. Jedinou nevýhodou je to, že se rychle vymývá (nutná aplikace ob dva dny). Při působení má typický samoopalovací smrádek, ale jen velmi jemně (o 90% méně než Nivea, Balea, Ziaja atd.).

  • dobře se roztírá
  • hezky voní
  • dělá krásnou zdravou barvu - hnědou
  • hydratuje na dlouho
  • je přírodní - certifikáty Vegan a NaTrue
  • rychle se vymývá


věk
35-44

Další recenze od 8.10.2012 18:38:18

Jsem s ním velmi spokojená, mám už několikáté balení. Neflekatí, mně voní, dělá krásnou přirozenou barvu. Na vršku lahvičky trochu zůstává a zasychá, ale to je malinké nepodstatné mínus. Dobře hydratuje, takže není potřeba se pak ještě něčím natírat.

  • neflekatí
  • hezky voní
  • dobře se roztírá
  • hydratuje
  • žádné


Další recenze od 21.5.2013 17:45:06

Nejlepší samoopalovací krém jaký jsem kdy využila, značka Alverde me zas a opět nezradila :) krásně se roztírá, suprově se vztřebává, zanechává přesně takový odstín jak jsem si představovala, kůže je po něm krásně hebká hydratovaná i na druhý den a i přez popis na obalu "pozor na textílie" jsem neměla žádný problém se zabarvením oblečení, používám ho i na tvář je po něm krásně sjednocená a dokonce mi zmizeli i pupínky, takže 1* :) Koupím si ho znovu

  • Krásná vůně
  • Super cena
  • Pěkný odstín
  • žádné minus


Další recenze od 21.5.2013 23:08:25

Samoopalovák - SUPER! Jsem atopička a vůbec mi nevadí, hned po první aplikaci výrazný rozdíl barvy (jako po 3 dnech na Mallorce). Jen ta vůně nic moc (vanilku a pomernč v tom moc nevidím, ale když se ráno po večerní aplikaci umyjete, nikdo nic nepozná) :) ale jinak bych to hodnotila asi tak: Za málo peněz, hodně muziky! :D

  • výrazný rozdí hned po 1. použití
  • navadí atopikům
  • vhodný pro začátečníky se sam. op. krémy
  • vůně


Další recenze od 4.6.2013 23:49:12

zašla jsem do dm s myšlenkou zakoupit ten nejlevnější samoopalovák. né jen, že byl nejlevnější, ale co se týče kvality, taky nejlepší. ze začátku se člověk musí mazat každý večer, ale později stačí jen už co druhý den. ja mazala třeba jen nohy, ruce a dekolt. Rozdily mezi namazanými a nenamazanými oblasti nebyly vubec drasticky zretelne.

  • cena
  • velke mnozstvi
  • prirozene opaleni
  • vune/smrad


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2013 10:53:42

Tohle je luxusní výrobek. Doufám, že ho Alverde nikdy nepřestane vyrábět. Naprosto báječný samoopalovák, který dodává barvu hezky postupně. Já jsem hrozně moc světlá, takže mě stačí jedna aplikace na pár dnů (2-3) a pak až mažu znovu. Dodává naprosto přirozenou barvu. Roztírá se velice dobře, jen mi přijde, že se dost dlouho vstřebává. Alespoň pokožku důkladně hydratuje, takže to nepovažuji za nějaké velké negativum. Moc hezky voní, to mě překvapilo vskutku hodně. Nevím, jak je to možné, ale ten klasický samoopalovací zápach vůbec necítím. Druhý den necítím z pokožky nic. Možná uplně lehounce ve sprše. Vůbec nedělá fleky, na což jsem náchylná. A na mé světlé pokožce je to pak vidět. Jsem vážně moc spokojená a doporučuji i ostatním.

  • přirozená barva
  • neflekatí
  • hydratuje
  • krásně voní
  • není znát samoopalovací odér
  • postupné opálení
  • delší dobu se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 14:57:03

Samoopalovací mléka jsem před lety používala pravidelně na nohy (mám je bílé a nikdy se mi neopálí), postupně se mi ale vytvořila alergie na samoopalovací složku, kdy se mi nohy pokaždé osypaly a já je musela přestat používat. Letos se mi ale zastesklo po opálených nohou a zároveň jsem na toto mléko narazila na jednom blogu, tak jsem si řekla, že ho vyzkouším, protože přírodní složení by mě nemuselo dráždit. A jsem opravdu spokojená. Opálení je lehké, postupné a přirozené. Přirozeně se i vymývá, ani nenechává skvrny na oblečení. Snadno se nanáší a vstřebává, dobře se roztírá, je spíše lehčí, poměrně i hydratuje. Bohužel mi není moc příjemná parfemace, ale už jsem se smířila s tím, že hezky vonící samoopalovák asi nenajdu.

  • cena
  • vytváří přirozené opálení
  • přírodní složení - na chemické mám alergii
  • hydratace
  • dobře se roztírá
  • parfemace


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 15:39:40

S mlékem jsem spokojená na 100 %. Příjemně mi voní (příteli taktéž), stojí stokorunu, dlouho vydrží, je přírodního složení a dělá moc příjemný nádech pokožky. Jsem velice světlá, moje kůže má po zimě až zelenavý nádech, takže mi stačí namazat se jednou dvakrát týdně a vypadám příjemně opáleně :) Nanáším před spaním, po peelingu, stačí se chvilku zdržet v koupelně a mléko na pokožce zaschne.

  • kvalita
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 27.10.2013 12:58:03

Nepatřím k náročným a vybíravým zákaznicím a i výrobkům, které mi ne zcela vyhovují se snažím dát šanci. Tento byl vyjímka a letěl do koše dřív než bylo vůbec spotřebováno balení. Vzhledem k tomu, že je Alverde přírodní kosmetika, očekávala jsem že bude k mé pleti šetrný. Jakmile jsem balení otevřela, překvapil mě nelibý zápach, který jsem vnímala jako silně umělý - nic přírodního. Něco jako kouř ze spálené umělé hmoty - závan hořícího odpadkového koše. V tu chvíli jsem to už chtěla vzdát, ale kamarádka si tento opalovák fakt chválila, takže jsem se nenechala odradit a jala se to na sebe se sebezapřením napatlat. Konzistence výrobku celkem vyhovující, s namazáním ani mapami jsem problém neměla (pouze kolem okrajů obličeje kde začínají vlasy se mi zřejmě nepodařilo úplně nejlíp rozetřít a pak to bylo znát). Barevně šel u mě mírně do žluta, z čehož jsem nadšená nebyla. Zděšení následovalo až na druhý den kdy jsem měla pokožku v místech aplikace osypanou hustou krupičkou ! Tím jsem s opalovákem Alverde samozřejmě nadobro skoncovala. Nejen že to smrdí jako týden stará mrtvola, ale nehodí se ani na mazání nohou. Pravda, třeba bylo zrovna moje balení zkažené (prošlý nebyl), ale vím jistě že tohle si rozhodně už nekoupím i kdyby to byl jediný výrobek na světě. Raději chodit s pletí barvy tvarohu než toto.

  • nic
  • nelibý zápach
  • barví dožluta
  • moji pleť podrážil


věk
15-24

Další recenze od 14.2.2014 19:53:43

Toto je můj druhý samoopalovák a jsem si 100% jistá že u něj už i zůstanu! Žádné fleky, velmi přirozený odstín, vůně mi vůbec nevadí (někomu samoopalovací vůně páchne,mně docela i voní). Dobře se roztírá, opálení mi na kůži drží cca 4 dny dokonale, poté se začnou tvořit mapičky (stačí ale přetřít znovu a je po problému). Pro mě dokonalý výrobek a cena je více než příznivá.

  • Cena
  • Opálení není dooranžova
  • Opálení dlouho drží
  • Nedělá fleky
  • Příjemná vůně (pro mě)
  • Vůbec žádné


věk
15-24

Další recenze od 15.2.2014 15:31:05

Jsem hodně bílá a potřebovala jsem něco, po čem by moje kůže trošku ztmavla. S přípravkem Alverde jsem spokojená. Po nanesení moje kůže hned druhý den ztmavla z bílé na přirozenou hnědší barvu. Po pár dnech se trošku začínají dělat fleky (mapky), ale po nanesení další vrstvy je to ok. Co mi vadí je trochu zápach, má vonět po vanilce a pomeranči, ale ani jednu složku z přípravku necítím. Cena je také super..kolem stovky :)

  • - cena
  • - barva po opalováku
  • - trochu flekatí
  • - trošku smrdí


věk
15-24

Další recenze od 10.6.2014 13:55:50

Moj prvý samoopalovací krém :-) kupila som ho v Dm za 4.45€ takže som bola spokojna že ak by mi nevyhovoval moc som zan neutratila :-) Ta spomínana vona..teda nič moc no ale nejak extra mi nevadí. Ja som biela jak je rok dlhý a aj v lete mam problem sa aspom trošku opaliť , mne už po prvom natreti bol vydno efekt taka lahunka hneda a na zaciatok to stači :-) škvrny na oblečeni som nespozorovala , dokonca ani flaky nie :-) neviem ci sa vymyva rýchle mne sa zda že vydrži dlho , ale to zaleži od toho kto čo caka :-) Kupim znova :-)

  • Po prvom natreti vydno efekt (aspom mne ano )
  • lahka rozotieratelnosť
  • nezanechava škvrny
  • nerobi flaky na pokožke
  • cena
  • vona


Další recenze od 15.9.2014 19:22:56

Tento samoopalovák jsem si koupila z důvodu těchto recenzí, ale upřímně s ním moc spokojená nejsem. Fleky mi dělá jen na stehnech,možná je to tím,že se mi tam udržuje ještě stará opálená kůže po dovolené. . A moc mi nevoní :-( Ale to jsem "vyčichala" už v obchodě :-) Znovu si ho už asi nekoupím, ale vyzkoušet jsem ho musela :-)

  • cena
  • vůně


věk
25-34

Keďže celý rok používam samoopalovacie prípravky najmä na oblasť dekoltu a krku, nechcem používať príliš chemickú kozmetiku. Preto som sa rozhodla vyskúšať toto samoopalovacie mlieko od Alverde. Mlieko má dobrú konzistenciu, rýchle sa vstrebáva. Farba nejde do oranžova ale do hneda s mierne žltým nádychom, čo mi neprekáža lebo mám žltý podtón pleti. Samozrejme má zápach samoopalovacích prípravkov ale nie je to až tak intenzívne. Pri používaní na krk a dekolt mi jedno balenie vydržalo 10 mesiacov a už mám kúpené ďalšie balenie. Efekt mi vydrží približne tri dni, tretí deň už musím aplikovať znovu. Pre mňa pomer cena/výkon je super.

  • hydratuje
  • farba ide do hneda
  • zloženie
  • mierny typický zápach samoopalovacích prípravkov


Další recenze od 3.6.2015 17:01:57

Již po první aplikaci viditelné opálení. Mi osobně přijde trošku s nádechem do oranžova ale někomu spíš do bronzova. Co se týče vůně, nejdříve mi byla nepříjemná ale následně jsem si zvykla a voněla mi. Vyloženě neflekatí, jen jako mínus vidím že je emulze bílá, po rozetření průhledná takže není vidět kde je již nanesená, takže potom můžete druhý den na sobě flíčky objevit na místech kde byla emulze špatně rozetřena. Nebarví, ani když se potíte a ani se moc nevymývá. Za ty peníze určitě doporučuji!

  • celkem pěkná barva
  • viditelný výsledek již po první aplikaci
  • nebarví
  • nesmývá se
  • vydrží
  • vůně
  • cena
  • kůže není přesušená
  • kůže další den nesmrdí
  • vůně
  • barva trošku do oranžova
  • emulze je bílá až transparentní - nevidíte kde jste již aplikovaly


věk
15-24

Další recenze od 21.6.2016 08:11:36

Môj prvý samoopaľovák, a pravdepodobne pri ňom už aj ostanem. Emulzia je celkom dosť aromatická, čo môže niekomu vadiť, ale mne vonia. Počtom natretí si môžte sami, korigovať odtieň pokožky od ľahkého opálenia až po tmavšie. Vymýva sa pekne postupne bez fľakov. Ja osobne sa obliekam už pár minút po natretí, a nešpiní mi ani svetlé oblečenie. Zloženie sa mi zdá tiež v poriadku.

  • nerobí fľaky pri vymývaní
  • nešpiní oblečenie
  • vôňa
  • zloženie
  • opálenie by mohlo vydržať dlhšie


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2016 23:09:07

Samoopalovací emulzi jsem zakoupila na základě dobré zkušenosti s obličejovým samoopalovacím krémem ze stejné řady. Hezky a přirozeně zabarvuje, nijak výrazně neflekatí a parfemace mi přijde ze všech samoopalovacích krémů, které jsem zkusila, nejpřijatelnější. Pleť je po něm hezká a jemně opálená, žádná oranžáda, za mě určitě doporučuji.

  • neflekatí
  • přijatelná parfemace
  • hezký odstín
  • přirozeně se vymývá
  • žádné


Další recenze od 10.8.2017 20:47:35

Za mě je tato samoopalovací emulze bezva. Vůně je příjemná po oříškách a lehce po pomeranči. Snadno se roztírá po celém těle a neděla fleky. Barva je do hněda a po prvním namazání byl vidět rozdíl. Já jsem spíše světlý typ a od sluníčka se většinou moc neopálím. Tohle vypadá přirozeně a lehce sjednotí pleť. Ale je fakt, že jej kombinuji ještě se samoopalovacím sprejem, který už teda nemá tak příjemnou vůni. Jediné co bych vytkla je asi silně tekutá konzistence a dávat si bacha při roztírání na kolena, aby se neudělal na kolenou tmavý flíček.

  • cena
  • vůně po oříškách a pomeranči
  • snadná roztíratelnost
  • neflekatí
  • rovnoměrné opálení
  • za mě hodně tekutá forma