Alverde Šampon Ultra Sensitive recenze a zkušenosti

Šampony Alverde Šampon Ultra Sensitive
Šampony Alverde Šampon Ultra Sensitive - obrázek 1
Šampony Alverde Šampon Ultra Sensitive - obrázek 2
5 4.5 12
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Šampon Ultra Sensitive

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.12.2012 22:42:52

Poslední dobou jsem měla podrážděnou pokožku hlavy, tak jsem sáhla po tomto šamponu; neobsahuje žádnou chemii jako silikony, parabeny apod., ale ani přírodní iritanty (výtažky z bylin, parfemace z éterických olejů apod.). Ze všech Alverde šamponů mi přijde nejlepší. Je opravdu jemný, neměla jsem na něj žádnou reakci a věřím, že je opravdu hypoalergenní i pro opravdové alergiky :). Myje skvěle, pění na přírodní šampon taky velmi dobře, jako ostatní Alverde šampony, akorát narozdíl od nich nevoní vůbec po ničem, což mi nevadí, sama jsem si do něj přidala několik kapek esenciálního tea tree olejíčku proti loupající se pokožce hlavy a zabralo to :). Takže celkově jsem s ním moc spokojená.

  • hypoalergenní
  • 100% přírodní složení
  • pění dobře
  • účinně myje
  • nevysušuje vlasy
  • cena
  • bez alkoholu
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 31.12.2012 08:57:32

Bezsilikonový šampony mi nedělají moc hezký vlasy, proto je skoro nepoužívám. Po tomto jsem šáhla jen z nouze, ale musím říct, že jsem byla mile překvapená. Nejenže mi na vlasech udělal celkem objem, ale taky se mi po něm míň mastily. Není parfémovaný což může někomu vadit, ale mě rozhodně ne. Používala ho i moje malá sestřička a bráška, takže spolehlivě nahradí i dětský šampon.

  • objem
  • nemastí vlasy
  • hypoalergenní
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 22.1.2013 12:49:25

Kupuji ho pro mladší sestru, která je velmi citlivá na vše i po přírodním šamponu jí natečou oči atp. V tomto nejsou opravdu žádné dráždivé složky ani bylinky takže pro toho kdo je přecitlivělí na všechno můžu jen doporučit. Krom toho citlivého složení ani zbytečně nemastí vlasy takže ideální pro jemné vlasy.

  • Vhodná i pro ty nejcitlivější
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 11.9.2013 14:16:19

Tento šampón hodnotím veľmi pozitívne. Na to, že ide o prírodnú kozmetiku, vlasy umýva veľmi dobre a tiež vynikajúco pení. V tomto nevidím rozdiel medzi "obyčajným" šampónom a týmto. Vlasy sa po umytí rozčesávajú horšie, ako po šampóne s chemickým zložením. Šampón je takmer bez vôňe, čo mne osobne nejako veľmi neprekáža, ale po vysušení z vlasov cítiť veľmi jemnú príjemnú vôňu.

  • dobre umýva a pení
  • cena
  • horšie rozčesávanie vlasov


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.9.2013 11:22:18

Tento šampon mi vyhovuje jako Sensitiv od Alverde. Jsou si hodně podobné tyto dva šampony. Dobře umyje vlasovou pokožku, i délky vlasů, i když do délek klidně použiji jiný šampon. Mám problém s velmi suchou pokožkou hlavy (seboreou) a málokterý šampon snesu. Od Alverde mi vyhovují tyto dva, jiné jsou katastrofa. Šampon je neparfemovaný, což je fajn pro citlivou pokožku, ale vlasy si pak musím umývat častěji, protože zkrátka ta pokožka hlavy nevoní. No, ale jinak je vážně šetrný a vždy v případě nouze pro něj ráda sahnu. Neřeší sice můj problém na 100 % a už vůbec ne dlouhodobě, spíš tak zachraňuje co se dá a z 80 % uleví. Pokožka mi pak tolik nesvědí, neloupe se. Vlasy jsou vzdušné, nijak rychle se nemastí, nedělá mi v tomto ohledu problém.

  • dostupnost
  • bez silikonů, parabenů
  • přírodní produkt
  • dobře pění na přírodní šampon
  • šetrný
  • uleví citlivé a nemocné pokožce
  • nepomůže na 100 %


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 5.11.2013 00:10:19

Můj nejoblíbenější šampon. Sáhla jsem po něm, když jsem měla problémy s vlasovou pokožkou (svědění, loupání atd.) a nesnesla takřka žádný drogerkový šampon. Nedráždí, nevysušuje ani pokožku a ani vlasy. Dokonce jsem se obešla bez kondicionéru a to už je u mne co říct. Vůně je neutrální, konzistence tekutějšího gelu. Je pravda, že k umytí ho spotřebuji víc než klasického šamponu, protože tolik nepění (a tedy nevysušuje). Ale když porovnám s lékarenskými šampony, tak těch 70 korun je pakatel. Určitě se k němu budu vracet.

  • nedráždí
  • nevysušuje
  • zklidní podrážděnou pokožku
  • cena a dostupnost
  • složení
  • nepění tolik jako klasické šampony (což není u přírodního šamponu nic divného;-))


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 8.7.2014 10:51:39

Celkově jsem s šamponem velice spokojená, obecně mi bezsilikonové přírodní šampony hodně sedí a ani u tohoto to není jinak. Vlasy dobře umyje, docela dodá objem a mám po něm pocit krásně čistých a vzdušných vlasů. Já tedy netrpím citlivou vlasovou pokožkou, ale občas chci vlasům ulehčit šetrnou vlasovou kosmetikou. Ráda po něm sáhnu brzy znovu.

  • je šetrný
  • přírodní složení
  • vlasy dobře umyje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 14.11.2014 15:45:40

Tento šampon je skvělý! Používám jen na pokožku hlavy. Mám mastnou a problematickou vlasovou pokožku. Jiný šampon používám do délky mých vlasů, které jsou normální. Pokožku jsem si podráždila používáním šamponu značky Aussie. Tento šampon je pro mě vysvobozením. Vlasová pokožka je opět zklidněná a zdravá. Objem neposoudím, u tohoto typu šamponu jsem se na něj nezaměřila. Ale myslím si, že vytvoří lehký objem. Pokud použijete do délek svých vlasů tak určitě neuděláte chybu. Vlasy jsou lehké, vzdušné a hebké. Ale já osobně ho do délky mých vlasů nepoužívám, protože mám přirozeně vlnité vlasy a tento šampon mi je narovnává. Určitě dalšími plusovými body, které přičítám, je šetrná, přírodní kosmetika a dobrá dostupnost.

  • cena
  • přírodní kosmetika
  • zklidněná a zdravá vlasová pokožka
  • vhodný pro rovné vlasy
  • lehké a hebké vlasy
  • vzdušné vlasy
  • dobrá dostupnost
  • pro rovné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 12.3.2015 10:33:49

Na tenhle šampon nedám dopustit. Vlasy mám po něm krásně lesklé a hladké, vůbec nepotřebuji používat kondicionér a mám pocit, že jsou perfektně umyté, aniž by byly zatížené nějakou chemií. Šampon na vlasech vůbec nezanechává žadný "povlak". V podstatě nemá žádnou vůni, což je v pořádku, vzhledem k tomu, že se jedná o šampon pro velmi citlivou pokožku. Zatím jsem na trhu neobjevila lepší šampon v této cenové relaci v rámci přírodní kosmetiky.

  • vlasy krásně myje
  • nepotřebuji po něm používat kondicionér atp.
  • vlasy jsou po něm krásně lesklé a hladké
  • přírodní kosmetika
  • cena
  • nic


Další recenze od 3.7.2015 10:55:33

Toto je uplne obycajny sampon, nie je nicim "bio". Jedine ma slabsi parfem. Obsahuje SLS, akurat pod inym nazvom (Sodium Coco-Sulphate) Vlasy sa po nom rychlo mastia. Je to priemerny sampon priemernej kvality za priemernu cenu. Nie je zly, ale je urcite nie je "prirodny" a v ingredienciach obsahuje SLS zamaskovany pod inym nazvom, aby sa zdalo, ze tam nie je, co je zavadzanie zakaznika.

  • malo parfumovany
  • obsahuje drazdivu peniacu latku


Další recenze od 21.2.2016 13:51:31

Dlhé roky sa mi nedarilo nájsť vhodný šampón. Konečne som ho objavila a ešte za takú fantastickú cenu! Moja pokožka hlavy sa mi premenila na veľmi citlivú a akýkoľvek, i detský šampón, mi prekážal, pokožka ma svrbela a tvorili sa mi lupiny. Tento šampón ma zachránil. Je nielen vhodný na moju supercitlivú pokožku hlavy, ale mám po ňom i pekné vlasy. Moje vlasy sú kvalitou veľmi jemné a rýchlo sú splihlé, končeky mám zas suché z farbenia. Predtým som si ich mohla dovoliť mať rozpustené len jeden deň a na druhý deň som ich už musela uviazať do copu. S týmto šampónom si ich môžem dovoliť nosiť rozpustené dva dni. Spozorovala som, že i farba mi dlhšie vydrží a menej sa vymýva.

  • cena
  • vhodný i na veľmi citlivú pokožky hlavy
  • šetrný a jemný k vlasom
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 24.8.2016 12:55:09

Šampon je gelového složení a k mému údivu, i když je tedy Ultra Sensitiv, velmi dobře pění. Vůně je prakticky nijaká, i když já tam cítím trochu gumu :D Vlasy jsou po něm akorát možná trochu méně lesklé, toť vše. Zatím jsem zkoušela na sebe i na morčíky skinny a chlupáče a všem vyhovoval :-) Co se týče Sodium Coco-Sulphate, jak zde slečna uvádí, tak nevím jak dříve, ale nyní ve složení není. Pro jistotu uvedu vše, co obsahuje: Aqua, Alcohol, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Betaine, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Levulinic Acid, Inulin, Citric Acid, Sodium Levulinate, Isoamyl Laurate, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium PCA, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate. V DM za 55kč.

  • Přírodní složení.
  • Vegan.
  • Vhodný pro alergiky.
  • Dobrá pěnivost.
  • Cena.
  • Žádné.


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dove Šampon proti lupům

4.5 88% 6 recenzí

Lush Curly Wurly

4.5 88% 4 recenze

Hůře hodnocené