Alverde Sensitiv šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku recenze a zkušenosti

Šampony Alverde Sensitiv šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku
Šampony Alverde Sensitiv šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku - obrázek 1
Šampony Alverde Sensitiv šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku - obrázek 2
Šampony Alverde Sensitiv šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku - obrázek 3
5 3.9 10
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Sensitiv šampon pro citlivou a podrážděnou pokožku

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 10:30:54

Jeden z mých oblíbených šamponů. Je určen pro citlivou pokožku hlavy. Má osvěžující vůni. Je tekutější než ostatní šampony, ale nějak mi to nevadí. Má menší pěnivost, ale to nemá vliv na účinnost mytí. Trochu vysušuje vlasy, ale protože používám po každém mytí kondicionér nebo masku, nevadí mi to. Dá se postavit na víčko, pokud zbývá málo obsahu.

  • osvěžující vůně
  • dobře myje
  • dá se postavit na víčko
  • bez silikonů
  • přírodní kosmetika
  • vysušuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 18.6.2012 20:18:06

Konečně jsem našla šampon,který mi nedráždí pokožku hlavy.Je opravdu velmi šetrný.Z většiny ostatních šamponů mě svědí hlava a dělají se mi v hlavě boláky.Tento je opravdu velmi příjemný.Příjemně parfemovaný s přírodními výtažky.Bez silikonů a SLS. Doporučuji

  • Nedráždí pokožku hlavy
  • vlasy jsou nadýchané, voňavé a objemné
  • cena
  • bez silikonů a SLS
  • přírodní výtažky
  • příjemná parfemace
  • pro mě nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 10.11.2012 13:21:33

Je určený pro citlivou pokožku hlavy, což nemám, ale chtěla jsem zkusit něco nového a říkala jsem si, že tím lépe, aspoň bude opravdu jemný. Jenže naopak po tomhle šamponu nastalo peklo - pokožka hlavy mě hrozně svědila, loupala se, byla suchá a podrážděná. Všimla jsem si toho až po několika použitích, když jsem přestala používat, vrátilo se to zase k normálu. Asi mi nesedla nějaká bylinka nebo extrakt, protože jiné šampony od Alverde mi vyhovují a podobné reakce mám na heřmánek, který nesnesu jak v šamponech, tak v bylinném odvaru, což je škoda, protože se hodí na světlé vlasy :). Jinak dobře pění, březová vůně mi nevadila a nevysušoval vlasy ani bez použití kondicionéru.

  • přírodní složení
  • nevysušuje vlasy
  • vůně
  • cena
  • podráždil mi pokožku hlavy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.1.2013 10:34:41

Od té doby, co používám šampony Alverde, mám vlasy lehčí vzdušnější.. Oliva mi dost vysušovala pokožku hlavy, jak tento nevím, protože jsem ho začala používat spolu s avokádovou maskou a v pohodě. Líbí se mi vůně, také moc dobře pění (lépe než oliva). Jsem moc spokojená.

  • vůně
  • dobře pění
  • dobře umyje
  • nemastí
  • mám radši větší balení


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 22.1.2013 13:50:10

Hezky voní a na to, že je přírodní a bez SLS i hezky pění. Na pokožku hlavy, která trpí na boláky je skvělý, zcela jsem se jich díky tomuto šamponu zbavila. problém je jen ten, že se mi po něm asi více mastí vlasy takže musím mýt častěji.Příště si koupím spíš nějáký na mastné vlasy.

  • Na citlivou pokožku hlavy
  • Dobře pění
  • Hezky voní
  • Mastí se po něm vlasy.


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Šampon popíšu jedním slovem. KATASTROFA! Nerada něco kritizuji, nebo urážím, ale tohle bylo i na mě moc. Při mytí mi vadilo, že vůbec nepění, ale řekla jsem si, že to přežiju. Jenže pak najednou se mi vlasy zacuchaly a to mně se vlasy necuchají vůbec nikdy. Když vlasy uschly, zděsila jsem se. Vlasy byly vysušené, zplihlé, jak sláma a od použití se mi začaly třepit konečky. Nedokážete si představit, jak mě to naštvalo. Moje vlasy jsou kvalitní, objemné a vždycky mám zdravé konečky, ale po tomhle mi ještě dlouho trvalo moje vlasy obnovit. Šampon už nikdy nechci ani vidět. Nevěděla jsem, že tohle šampón vůbec dokáže.

  • Nemá klady
  • Vše..
  • Zničí vlasy
  • Nepění
  • Roztřepí konečky
  • Smrdí


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 27.5.2013 11:58:18

Tento šampon je určen pro citlivou a podrážděnou pokožku hlavy. Což přesně já mám. Zaujalo mě na šamponu, že Alkohol obsahuje až na nějakém 9. místě, takže ho tam není tolik. Jiné šampony Alverde mají alkohol hned na začátku seznamu a zřejmě kvůli tomu mi nevyhovují. Mám totiž hodně suchou a citlivou pokožku hlavy (seborea). Tento šampon konečně moji vlasovou pokožku nedráždí. Parfemovaný téměř není, opravdu jen lehce. Dobře pění a po umytí mám opravdu pocit čistých vlasů. Bohužel s mým problémem nedokázal pomoci, pouze pokožku hlavy lehce zklidňuje a nepodporuje ještě větší loupání kůže... Někdy mně ale hlava přesto svědí. Nicméně hodnotím hodně pozitivně, protože po jiných šamponech se můžu udrbat. Vypozorovala jsem, že je to zřejmě hlavně tím alkoholem, který přírodní šampony obsahují. V tomto šamponu ho není tolik. Moc fajn šampon za hezké peníze. Klidně koupím znovu.

  • pokožka hlavy méně svědí
  • bez silikonů
  • dobře pění
  • lehce zklidňuje pokožku hlavy
  • neobsahuje tolik alkoholu jako jiné přírodní šampony
  • zcela neřeší problém s podrážděnou a suchou vlasovou pokožkou


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampony Alverde kupuju kvůli složení a nízké ceně. Tento šampon je určený na citlivou pokožku hlavy, což je přesně můj problém. Po tomto šamponu mě tolik hlava opravdu nesvědí, skoro se mi nemastí a vlasy mám nadýchanější než po silikonových přípravcích. Na to, že je přírodní, celkem slušně i pění. Vlasy jdou bez použití balzámu hůře rozčesat, ale to mi nevadí, jelikož masku/balzám používám skoro po každém mytí. Voní typicky "alverďácky". Určitě předčí i dražší přípravky. Doporučuju všemi deseti!!!

  • přírodní složení
  • příjemná vůně
  • cena
  • nadýchané vlasy
  • vlasy se tolik nemastí
  • hezky pění
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.8.2014 19:55:04

Šampon s přírodním složením, který celkem hezky voní. Občas mě přepadne touha zkusit nějakou přírodní kosmetiku, ale musím říct, že velmi často bývám zklamaná :-( Vlasy jsou po použití šamponu nepoddajné, suché, špatně se rozčesávají, vůně v nich nedrží. Připadá mi, že na podrážděnou a citlivou pokožku příliš nepomáhá. Lepší mi připadala varianta pro barvené vlasy s meruňkou. Už znovu nekoupím.

  • vůně
  • cena
  • přírodní složení
  • vlasy jsou po použití vysušené a nepěkné
  • nepřipadá mi, že by řešil problém podrážděné pokožky hlavy


Další recenze od 20.6.2017 22:57:49

Protože už mám za sebou víc jak rok pouze s přírodními šampony, mohu srovnávat. Tento šampon je opravdu kvalitní, za málo peněz dobrý produkt. Boláky nebo hodně podrážděnou pokožku sice nevyléčí, ale ani nezhoršuje, hlava po něm tolik nesvědí. Na to, že je přírodní, tak docela dobře pění. Oceňuji, že je k němu i kondicionér. Mám husté a vlnité vlasy, a po tomto šampónu je bez něj nerozčešu. Voní velmi jemně. Vlasy se při pravidelném používání rychleji a víc mastí, ale zase jsou pěkně lesklé. Dobře vymyšlené je i balení, lze ho postavit na vršek a dostane z něj i poslední kapku.

  • přírodní
  • bez fujtajblů
  • nízká cena
  • dobře vyřešený obal
  • jemná a nevtíravá vůně
  • celkem dobře pění
  • nedráždí pokožku hlavy
  • rychleji se po něm mastí vlasy
  • bez kondicionéru se špatně rozčesávají


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené