Avon Color Trend Make-up Fresh Face recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Avon Color Trend Make-up Fresh Face
Tekutý makeup Avon Color Trend Make-up Fresh Face - obrázek 1
Tekutý makeup Avon Color Trend Make-up Fresh Face - obrázek 2
Tekutý makeup Avon Color Trend Make-up Fresh Face - obrázek 3
5 2.6 18
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Color Trend Make-up Fresh Face

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.4.2012 22:35:10

Tento make-up je z řady Color Trend. Původně jsem ho koupila jen na zkoušku, protože byl levný, a čekala jsem, že ho budu používat spíš výjimečně (do té doby jsem make-up nepoužívala). Mile mě ale překvapil. Vůbec neucpává póry a pleť dobře sjednotí. Přijde mi, že i docela dlouho vydrží. Je třeba jej ale rozetřít v opravdu tenké vrstvě, v silnější působí jako maska. Za tu cenu je ale rozhodně dobrý. Možná že ho ještě někdy koupím znovu, teď jsem ale přešlě na make-upy minerální.

  • dobrý poměr cena / kvalita
  • neucpává póry
  • sjednotí pleť
  • v silnější vrstvě vypadá jako maska


Další recenze od 10.4.2012 17:51:10

Dosti tekutá konzistence make-upu. Myslím, že se vůbec celkově nehodí. I když je na mě moc tekutý, tak byl i hutný a na pleti zasychal ve vrstvu. Taky docela rychle zaschnul v tubě. Myslím, že za tu cenu se dá koupit i lepší a že je vhodný možná na zkoušku pro mladé slečny. Za mě ne.

  • cena
  • tekutý
  • nekvalitní
  • hutný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.4.2012 00:10:47

Tohle nekupovat. Make-up je moc tekutý, špatně se roztírá, protože na pleti ihned zasychá, dělá fleky, žmolkuje a vysušuje. O nějakém krytí nemůže být vůbec řeč. Už vím, proč je tak levný. Navíc je to Avon, takže dostupný pouze přes Avon Lady nebo net.

  • cena
  • vysušuje
  • dělá fleky
  • špatně se roztírá, protože na pleti ihned zasychá
  • moc tekutý
  • žmolkuje
  • nekryje
  • dostupný pouze přes AL nebo net


Další recenze od 17.4.2012 12:12:41

Tenhle maku-up jsem si koupila náhodou, spíš jako takovou krizovku, ale příjemně mne překvapil, dobře se mi s ním pracuje, kryje tak akorát, sedí mi odstín, nedělá fleky a docela slušně matuje. není drahý, dá se sehnat i za 80,- korun. Mám už asi čtvrté balení.

  • cena
  • možnost vrstvení
  • slušně matuje
  • nedělá "fleky"
  • pro někoho může být moc tekutý


Tento make-up bych nazvala spíše tónovacím krémem. Je opravdu minimálně krycí, pokud nedáte několik vrstev na sebe. Velkou výhodou je, že nejsvětlejší odstín Ivory Beige a opravdu světloučký, takže ideální pro bledulky. Nedělá masku, krásně se vpije do pleti. Mám už asi 6 balení a vždy se k němu budu ráda vracet. Avšak, když mám horší plet, sáhnu raději po nějakém jiném, více krycím make-upu, který mám doma :)

  • cena
  • odstíny
  • velmi lehký
  • nedostupný v kamenném obchodě


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 19:12:49

Je to spíš takový lehký tónovací krém. Kryje opravdu jen velmi lehce, jenom sjednotí odstín pleti. Na pleti nevydrží moc dlouho. Musí se rozhodně zapudrovat. Mám smíšenou pleť a pro mě má teda celkem mastné složení, i když se jmenuje ,,nemastný“. Znovu bych si ho nekoupila. Ale pro někoho se sušší pletí nebo na léto by mohl být možná fajn.

  • sjednocuje odstín pleti
  • slabé krytí
  • nevydrží dlouho na pleti


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up dávali za 50 Kč k nějaké určité objednané částce, tak jsem ho chtěla vyzkoušet. I za tu cena naprostá hrůza. Absolutně nekryje, jeho konzistence je divná, mnozí tu píšou, že je moc tekutý, mě připadá, že je hutnější, blbě se proto roztírá. Když ho nanesu a za nějakou chvíli ho chci lépe rozetřít tak se "šudlá" do žmolečků. Barva vypadá nepřirozeně na denním světle. Na smíšenou pokožku už vůbec nenanášet, zažere se do suchých míst, zato na těch mastnějších se smaže a leskne se. Jediné jeho miniaturní plus je, že obstojně dokáže sjednotit odstít, i když nepřirozeně jak jsem psala.

  • sjednotí pleť
  • nekryje
  • konzistence
  • žmolečkuje se po rozetření
  • barva
  • do suché pleti se zažere


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Před několika lety jsem si ho koupila na zkoušku zrovna když byl v akci. Horší make-up jsem snad ještě nikdy nezkusila. Make-up byl pro mě moc vodnatý a navíc vůbec, ale vůbec nekryl nedostatky. Také nevydrží na pleti moc dlouho ani s pudrem. Navíc někomu, komu vyhovuje může vadit to, že se dá sehnat pouze přes Avon Lady.

  • cena
  • nekryje
  • vodnatý
  • nevydrží dlouho
  • pouze přes Avon Lady


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2013 09:48:37

Dlouho dobu jsem si naivně myslela, že mi tento make-up stačí, a to hlavně z důvodu cenové dostupnosti. Ovšem poté, co jsem vyzkoušela make-upy od jiných značek, jsem začala vidět další nedostatky u tohoto. Nejvíce mi asi vadí, že se špatně roztírá a tvoří malinkaté kousky. O krycím efektu ani nemluvě. Nechala jsem si ho u přítele jako nouzovku.

  • cenová dostupnost
  • tvoří malinké kousky
  • špatně se roztírá
  • krycí efekt nulový


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.4.2013 10:59:19

Tento make-up mi kdysi koupila mamka k Vánocům a byl to můj snad první make-up, tehdy jsem s ním byla celkem spokojená, protože jsem nevěděla, že by byly i lepší. Kvalitou není nic moc, ovšem to se od make-upu v této cenové hladině dá očekávat. Je dle mého názoru srovnatelný s jinými make-upy v téže cenové hladině z drogérky. Je hodně tekutý, krycí schopnost je dost mizivá, v podstatě jen sjednotí tón pleti. Výdrž je taky dost mizerná...

  • vhodný pro mastnější pleť
  • krytí
  • výdrž
  • nevhodný pro sušší pleť


Je to make-up tekutější konzistence, což někomu nemusí vyhovovat. Nekryje moc dobře což aspoň nevytváří dojem masky. Po tomto make-upu je potřeba (aspoň u mne) nanést pak ještě pudr protože pokožka je lesklá. Použvám ho už pár let a o denně a vyhovuje mi. Je bezpárfémovaný. Vybrat si člověk může z několika odstínů. Výdohou je dobrá cena a vydrží dlouho.

  • cena
  • nejsou


Další recenze od 12.3.2014 17:42:11

Mne tento make-up vubec nesedl. Je strašne tekutéj a velice mi prekazi na obliceji, malo odtienov a su priliš tmave. Je levnej nevytvari masku na obliceji ale znovu jsi ho nekoupim. Pro nekoho to muze bejt supr make.up ale ne pro mne. neoblibila jsem si ho a radeji jsem ho darovala kamarátce protoze jsem ho vubec nepouzivala.

  • nevytvári pocit masky
  • cena
  • tekutej
  • na tvári neprijemnej


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2014 15:32:40

Tento make up som skúšala iba párkrát u sesternice ale celkom milo ma prekvapil. Kryje síce trochu menej ale to dokáže spraviť korektor. Ak ho prepúdrujem tak aj celkom dlho vydrží. Nie je parfémovaný čo mi takisto vyhovuje. Dobre sa nanáša - nie je ani moc riedky ani príliš hustý. A odtieň má tiež fajn. Taký neutrálny. Ak nenájdem niečo viac do žlta tak by som si ho kľudne kúpila.

  • výdrž
  • konzistencia
  • odtieň
  • málo kryje


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup bych doporučila spíše mladším slečnám, které s líčením třeba začínají a nebo těm slečnám/ženám, které nemají na pleti nedokonalosti. Tento makeup totiž není příliš krycí - což mě osobně nevadí. Pleť mi ale krásně sjednotil - možná trochu zvýraznil suchá místa na nose a čele. Svůj odstín jsem našla a jsem celkem spokojená.

  • sjednotí pleť
  • hezky se zapracovává
  • zvýrazní suchá místa
  • není příliš krycí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.5.2015 13:49:45

Mne tento make up vyhovoval. Mala som odtieň Ivory beige. Odtieň mi sadol ako uliaty, nebol ani príliš tmavý ani svetlí a nemal ani nejaký divný neprirodzený podtón. Make up sa dobre rozotieral a dal sa pekne zapracovať do pleti, nevytváral"masku". Krytie nemal ani príliš vysoké(efekt masky) ani nízke(nezakryje absolútne nič). Zjednotil pleť a zakryl menšie nedokonalosti pleti. Navyše pleť zmatňoval ale nezostala matná príliš. Skôr bola prirodzená. Naozaj taká"svieža"ako make up sľuboval. ďalšie plus bolo že neupchával póry a mal ochranný faktor 15. Ja som s ním bola spokojná mala som asi dve balenia. Kupovala som po v akcii a výpredaji za smiešnu cenu. Teraz síce používam iný make up ale určite by som ho kúpila znovu. Hnevá ma len tá dostupnosť. Musíte si ho najprv nájsť Avon Lady objednať a potom čakať kým príde čo sa mi úprimne už teraz moc nechce ani keby bola vec najlepšia na svete.

  • Odtieň mi perfektne sadol
  • dobre sa rozotiera
  • dá sa pekne zapracovať do pleti
  • zjednotí pleť a dobre kryje
  • zmatňuje pleť
  • vytvára prirodzený"efekt"
  • SPF 15
  • neupcháva póry
  • cena
  • dostupnosť len u Avon Lady


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.1.2016 17:21:23

Tento makeup byl jeden z mých prvních. Dle mého je vhodný spíše pro mladé slečny, které nechtějí utrácet za drahou kosmetiku. Pro mne je však nedostačující. Je příliš hustý, tudíž tvoří velkou vrstvu, má krátkou výdrž a vysušuje, což zanechává šupinky kůže obzvlášť na nose - není možné ho používat bez hydratačního krému. Má ale také plus, což je ochrana před sluníčkem.

  • cena
  • špatné krytí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make up mě svou "kvalitou" příliš nepřekvapil. Řekla bych, že cena odpovídá kvalitě. Odstín make upu mi kupodivu sedl, i když objednávat z letáku je celkem risk. Pozitivem je, že neucpává póry, ale jinak nic moc. Špatně se roztírá, protože na pleti ihned zasychá. Navíc dělá mapy a někdy působí jako maska. Znovu už nekoupím.

  • cena
  • neucpává póry
  • špatně se roztírá
  • rychle zasychá
  • dělá mapy
  • působí jako maska


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené