Body Basics Lip Balm recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Body Basics Lip Balm - velký obrázek
Balzámy na rty Body Basics Lip Balm - obrázek 1
Balzámy na rty Body Basics Lip Balm - obrázek 2
Balzámy na rty Body Basics Lip Balm - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 35% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 2.3
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Body Basics

Recenze produktu
Body Basics Lip Balm

věk
25-34

Další recenze od Ang9l 8.4.2012 00:12:10

Tento balzám na rty z (údajně) čiště přírodních ingrediecí patří mezi moje stálice. Koupila jsem si ho náhodou. Ihned na začátku mě zaujal svoji krásnou vůni. Mimo to ale také dobře hydratuje rty a dokonce se mi zdá, že jim dodá i takovou jemnou narůžovělou barvu. Sice je celekem drahý, ale balení vydrží na déle než rok při každodenním použivání. Jediným minusem ja balení-nanáší se prstem, takže jde to špatné pokud má člověk delší nehty a také to nebude moc hygienické (proto ho používám jen doma po umytí rukou).

  • Krásná vůně.
  • Hydratace.
  • Dlouhá výdrž.
  • Cena.
  • Balení.-kelímek.


věk
25-34

Tenhle balzámek mám moc ráda, vyzkoušela jsem už všechny příchutě a musím říct, že nebyla ani jedna, která by se mi nelíbila. Nejraději mám ale asi meruňku. Balzám na rtech docela dlouho vydrží a dobře hydratuje. Protože není příliš mastný používám ho ráda i pod rtěnku nebo lesk. Dobrý je i na paty, lokty a nehtovou kůžičku :)

  • univerzální
  • skvělé příchutě
  • nevýhody používání kelímku


věk
25-34

Další recenze od Lady Flame 8.4.2012 13:53:32

Nejraději mám jahodový. Hezky zvláční rty, dodá jim jemný lesk a hlavně vydrží opravdu dlouho, takže nemusím mazat každou hodinu. Akorát má nepraktické balení v kelímku, takže se do něj musí prsty a tak není ideální např. do kabelky. Měla jsem ho tedy na nočním stolku a používala ho každý večer spolu s přítelem, vydržel nám asi třičtvrtě roku. Cena by mohla být nižší.

  • krásná vůně
  • zvláční
  • dodá jemný lesk
  • vydrží dlouho na rtech
  • nepraktické kelímkové balení
  • cena


věk
15-24

Další recenze od Petyy 8.4.2012 17:49:18

O tomto balzámu na rty jsem hodně slyšela, až jsem vzala peníze a šla jsem si ho taky koupit. Ta jeho vůně je naprosto senzační, na rtech vydrží dlouho a je dost hydratační, jediné co mi na něm nevyhovuje je nanášení. Nanáší se prstem a když jsou delší nehty tak je to dost na nic. Akorát mám pocit, že je momentálně Body Basics zase prestal vyrábět :/

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • nepraktické nanášení


věk
25-34

Další recenze od anysekk 8.4.2012 22:33:17

Balzám nádherně voní, na rtech vytvoří přirozený jemný, slušivý lesk, ale velice mě zklamal v případě popraskaných rtů, kterým vůbec nepomohl (což od balzámů primárně čekám).Dále jsem byla nespokojená s kelímkovým balením - mimo domov nepraktické nanášet na rty balzám špinavýma rukama. Takže znova již nekoupím.

  • příjemná vůně
  • hezký lesk
  • nepraktické balení
  • neléčí popraskané rty


věk
15-24

Další recenze od Michaelle 29.4.2012 10:37:20

Za mě tento balzám už nikdy. Je hrozně mastný, ale že by nějak hydratoval to ne. Nevoní mi spíše naopak. A nanášení prsty mi taky nevyhovuje, pak jste upatlané, balzám se dostává za nechty no celkově kelímkové balení je dost nešikovné. Mě teda nevyhovuje v ničem.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

Další recenze od ShoesManiac2 29.4.2012 11:27:33

Tento balzám používám pouze doma, když mám kdykoliv možnost si umýt ruce, protože mi nevyhovuje sahání do kelímku, což vidím jako jediné, ale přesto výrazné mínus. Mám meruňkovo - mandlový, nádherně voní, hydratuje a rty hezky promastí. Používám ho i jako základ pod rtěnku. Navíc je ho hodně, takže i dlouho vydrží.

  • vůně
  • hydratace
  • velikost balení
  • nepraktičnost balení


Další recenze od Milísek 29.4.2012 12:22:39

Tak já musím říci, že na tomto balzámu mi nevyhovuje jedna důležitá věc a to způsob nanášení. Balzám je v kelímku a bu´d si musíte nosit sebou štěteček nebo tam šahat prsty, což mi hodně vadí.Jinak na rtech je velice příjemný, rty jsou bez šupinek, příjemně voní. Cena přiměřená kvalitě.

  • příjemně voní
  • způsob nanášení na rty


věk
25-34

Další recenze od Jannnie 29.4.2012 16:38:41

S tímto produktem respektive s jeho výsledky jsem byla velmi spokojená. Nejvíce mi vyhovovala kombinace meruňka s mandlí, krásně voní i chutná. Jedna z věcí,která je negativní a to balení. Člověk má upatlané ruce a může si tak do kelímku nechtě zanést nějakou nečistotu.

  • dobře hydratuje
  • krásně voní a chutná
  • balení
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od annallee 30.4.2012 09:55:43

Je to docela dobrý balzám. Ale - jsou samozřejmě mnohem levnější a několikrát lepší balzámy než tento. Jeho největším mínusem, jak už tu bylo zmíněno, je velmi nepraktické balení. Nepraktické natolik,že už tento výrobek nekupuji. Vůně je silná. Balzám je možná trochu mastnější

  • vůně
  • balení
  • cena


věk
15-24

Další recenze od ilikeike 30.4.2012 22:51:04

Tento balzám na rty je takový mastnější. Hydratuje opravdu jenom chvilku a pak musíte nanášet znovu, což by až tak nevadilo nebýt toho nepraktického balení, díky kterému máte hned upatlané ruce. V této cenové relaci se dají sehnat lepší balzámy na rty.

  • dá se použít jako lesk
  • balení


věk
25-34

Další recenze od iivush 18.7.2012 23:40:22

Number 1 mezi balzámy na rty. Doporučuji zejména jahodu-papayu-meruňku. Výborná konzistence ani při tuhých mrazech nezamrzá a jde v pohodě natírat na rty, které příjemně zvláční a na dlouhou dobu. S jedním balení si vystačíte více než rok. Řadím ho mezi své nej kosmetické výrobky a že jsem těch balzamů měla i lékarenských (avene,bioderma - ale nelze s ním srovnat). Někoho odrazuje cena ale ve slevách lze pořídit kolem 70kč což je přijatelné a když si koupíte jako já 2-3balení tak se nemusíte obávat odtávek dodávky. Faktem je že by k víčku mohly přidělat i nějaký menší aplikátorek místo prstu ale to je to nejmenší upřednostňuji obsah.

  • Výjímčené sos složení pro šupinaté rty
  • Příjemná vůně
  • Výborná výdrž
  • dostupnost
  • chybí aplikátor


věk
25-34

Další recenze od rory 19.7.2012 12:46:55

Průměr. Hezky voní. Žádné léčivé účinky, prostě jen na promazání či pro hezký lesk rtů, ale nevydrží. Cena je opravdu vysoká, ale měla jsem to štěstí, že se mi podařilo ho koupit ve slevě za 80,-. Za tuto cenu by byl přijatelný, za plnou si ho ho rozhodně kupovat nebudu.

  • vůně
  • lesk
  • cena
  • nepraktické balení


věk
15-24

Další recenze od Verunkah 17.8.2012 10:31:31

Příjemně voňavý balzám na rty, které jsou po něm hezky lesklé a voňavé. Bohužel já mám asi nějaké náročné rty, ale za chvíli po nanesení mám pocit vysušených rtů, což mne pak nutí si je olizovat. Další nepraktičnost je kelímek, z něhož aplikace není moc pohodlná, ale ani hygienická.

  • vůně
  • lesk
  • vysušuje
  • nehygienická aplikace


věk
25-34

Další recenze od Ivčáááá 17.8.2012 10:52:54

Bylazámy jsou krásně navoněné, jinak ale nic moc. Balení je hodně nepraktické, je to prostě jen jemnější vazelína s parfemací, rty jsou lesklé,ale dlouho nevydrž vláčné. Mám teď olivy a takové o ničem. Sama bych si znovu nekoupila. navíc cena neodpovídá kvalitě.

  • vůně
  • balení
  • cena neodpovídá kvalitě
  • rty nejsou dostatečně vláčné


Další recenze od BabetaM 7.12.2012 17:41:48

Jsou to takové průměrné balzámy. Mám dvě příchutě - papájový a jablečno melounový. Papájový voní krásně, lehce, sladce. Jablečný s melounem voní výrazněji, ale také hezky. Balzámy hydratují tak středně, na rtech jsou příjemné, ale popraskané rty nespraví. Jsou mastnější. Strašně se mi líbí jejich balení, bohužel je nepraktické, protože do něj musíte strkat prst. Produktu je tam vážně hoodně (15g) a tak se nemusíte bát, že za chvilku dojde. Celkově jsem s nimi oběma spokojená, jsou na rtech příjemné a používám je na noc, protože při vůni se hezky usíná a přes noc ty rty přece jen hydratuje a vyživí. Navíc jako plus beru uvedenou dobu expirace na dolní straně obalu. Obsahuje mandlový olej.

  • vůně
  • uvedená expirace
  • hezké balení
  • vláčné, příjemné na rtech
  • obsahuje mandlový olej
  • hydratace by mohla být lepší
  • nepříjemné nanášení


věk
25-34

Další recenze od VeronikaEma 8.12.2012 10:18:02

Tentto balzám na rty jsem dostala jako dárek, sama bych si ho asi nekoupila, protože nemám ráda balzámy na rty v kelímku. Vadilo mi, že strašně mastil, na rtech dělal film, protože se dobře nevsakoval. Sice jsem ho dopotřebovala, ale už bych si ho nikdy nepořídila.

  • žádné
  • dělá mastný film na rtech
  • špatně se vsakuje
  • balení v kelímku je nepraktické


věk
15-24

Měla jsem ten jablečno-melounový,a od této značky bych čekala i lepší vůni...co se týče funkce,tak mi přišel jako ochucená vazelína,nehydratuje,je jen mastný...A vůbec nejhorší je balení-mám dlouhé nehty,takže jsem mohla vždycky akorát tak "odrýpnout" a to je pěkně nepřjemné...za mě ne

  • velký výběr vůní
  • neúčinkuje
  • balení


věk
25-34

Další recenze od Cherish 8.12.2012 16:11:34

Tento balzám jsem měla v několika variantách - meruňkový, jablečný a jahodový. Všechny nádherně voněly a na rtech byly moc příjemné, hydratovaly dobře. Velkou nevýhodu je ale jejich balení - kelímkové balzámy mi až tak nevadí, ale tento kelímek je poměrně hluboký a špatně se z něho dostává obsah. Nicméně klidně bych si koupila znovu, bohužel u nás zrušili prodejnu, tak snad na ně ještě někdy narazím.

  • vůně
  • hydratace
  • balení


Další recenze od Martinice 6.1.2013 23:26:37

Tento balzám jsem dostala jako dárek k nějakému časopisu a pro mě je to takový průměr. Kelímkové obaly mám moc ráda, i přesto že nejsou zrovna praktické O:-). Balzám hydratuje tak akorát, není příliš mastný a krásně voní, mám příchuť jablko. Balení má 15g, takže vydrží docela dlouho. Sama bych si ho asi nekoupila.

  • vůně
  • dlouho vydrží
  • neurazí ani nenadchne
  • cena


věk
25-34

Další recenze od smarny 7.1.2013 08:48:42

Pro mě tyhle balzámy nejsou žádný zázrak, protože jednak jsou předražené a stejně mi poslouží i i klasický jelení lůj, ne všude je BB, takže dostupnost také nic moc, nehydratuje, je to jenom prostě balzám na lesknutí rtů. Nejvíc mi ale vadil kelímek, do kterého musíte sahat prsty, což není hygienické zrovna. Dostala jsme ho a sama bych si ho určitě nekoupila a ani nedoporučuji.

  • hezky voní
  • rty se hezky lesknou
  • nelepí
  • cena a dostupnost nic mco
  • nehydratuje
  • nehygienické sahání do kelímku


věk
25-34

Další recenze od teririnka 8.2.2013 20:54:26

Zamilovala jsem si melounovou vůni a kvůli té jsem si ho jednu dobu pravidelně kupovala. Jako balzám je to takový průměr - nenadchne, neurazí... Co mi ale vadilo je balení, na doma je to v pohodě, ale běžně na nošení to úplně štastné není - není to moc hygienické a také máte prsty upatlané. Ale to už k věci patří... Ale za ty peníze je to celkem dobrý nákup a řekla bych, že i celkem vydrží. A pokud jde o již uváděnou vůni, balzám se vyrábí v několika variantách, takže si vybere každý.

  • vůně
  • cena
  • balení


věk
15-24

Další recenze od noeud 9.2.2013 10:44:50

Tento balzám jsem měla ve 3 variantách, první jsem si koupila sama a další dostala jako dárek. (jahoda - hnusná chemická vůně, meruňka a mandle - hezká vůně, tu třetí si nepamatuju). Velkým mínusem je složení. To je opravdu otřesné. Jedná se o ropný produkt (na prvním místě je Petrolatum, následuje tekutý parafín). Dalším mínusem je nehygienický kelímek, ze kterého jde balzám nabrat velmi špatně pokud máte dluhé nechty. Na rty bych to raději nedávala, mně slouží k mazání suchých pat.

  • u některých vůně
  • ropný produkt
  • aplikace z kelímku


věk
25-34

Další recenze od LittleCharm 9.2.2013 12:07:54

Dřív jsem na tyto balzámy byla docela vysazená - měla jsem jahodu, meruňku s mandlí, jablko s melounem, olivu, granátové jablko... Zaujala mě v obchodě především vůně. Při používání jsem ale vypozorovala, že čím více balzám na rty nanáším, tím více mám potřebu balzám opět nanést. -) Vysušené rty ještě více vysušuje. Navíc balení je opravdu nepraktické - musíte prsty šahat do kelímku a to je možné jen doma, kde máte možnost si předtím umýt ruce a po aplikaci také. Na ulici si to neumím představit. Na občasné přemáznutí sušších rtů doma - ok, ale na pravidelné používání nedoporučuji. Krom vůně není na těchto balzámech nic výjimečného.

  • krásná vůně (někdy více, někdy méně chemická - dle
  • nutno šahat přímo do kelímku prsty
  • bohužel rty vysušuje (při časté aplikaci)


věk
25-34

Další recenze od saprenza 9.2.2013 14:43:04

Body Basics dává na výběr řadu odstínů a příchutí. Ty dočervena trochu barví rty, což pěkně vypadá. Každopádně není třeba bát se olivové nebo jablečné verze kvůli zelené barvě. Balzám má hustou patlavější konzistenci jako vazelína, ale na rtech ulepený pocit nezanechává. Ačkoli vydrží na rtech celkem dlouho, nemám pocit, že by je nějak extra vyživil nebo třeba uzdravil uzdravil rozpraskané rty. Balení je obrovské (15g) apřijde mi, že snad ani není možné ho spotřebovat. Pro někoho může být nevýhodou nanášení prsty. Pro mě je to lehce podprůměrný balzám, který se prodává za cenu velmi nadprůměrného balzámu a i když neurazí ani nenadchne, znova bych si ho za ty peníze už nekoupila.

  • lehce barví rty (hlavně ty dočervena)
  • výběr příchutí/barev
  • velké balení - vydrží dlouho
  • cena/výkon
  • nanášení prstem
  • nevyživuje/neuzdravuje popraskané rty


Další recenze od mararose 22.9.2013 12:43:29

Tyto balzámy patří k mým nejoblíbenějším. Vlastním jahodový, mandlový, granátové jablko a jablko s melounem. Z nich mám nejraději asi jahodový, voní opravdu jako lesní jahody. Prodává se ještě olivový a papája. Dostala jsem je darem, takže cenu nemohu soudit, i když dalo se počítat s tím, že je vyšší, jelikož cena opravdu vypovídá kvalitě. Nejraději si balzámy nanáším na noc a mám tak ráno krásné rty připravené na jakoukoliv zářivou rtěnku. Opravdu skvělý výrobek, určitě stojí za to překousnout vyšší cenu a pořídit si alespoň jeden z nich. Balení v kelímku, pravda, je nehygienické a nepraktické, ovšem díky kvalitě obsahu se dá překousnout a není to až taková katastrofa. Dostala jsem je od kamarádky a nevím, kde je sehnala. Kromě internetu by se mi sháněly asi těžko, proto možná pro někoho horší dostupnost.

  • hydratace
  • lesk
  • vůně
  • netestováno na zvířatech
  • přírodní kosmetika
  • nepraktický kelímek - nehygienické
  • nedostupnost značky - málo poboček


Podobně hodnocené

Nivea Lip Butter

3.5 63% 2 recenze

Labello Color & Shine

3.5 62% 38 recenzí

Labello Classic Care

3.4 62% 18 recenzí

Dermacol Love Lips

3.6 66% 25 recenzí

Lépe hodnocené

EVA Medový balzám na rty

5 100% 6 recenzí

MUA Love Heart Lip Balms

5 100% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Carmex Original

3.3 57% 8 recenzí

Maybelline Baby Lips

3.1 53% 9 recenzí