Cien Provitamin Shampoo Volume & Style recenze a zkušenosti

Šampony Cien Provitamin Shampoo Volume & Style
Šampony Cien Provitamin Shampoo Volume & Style - obrázek 1
Šampony Cien Provitamin Shampoo Volume & Style - obrázek 2
Šampony Cien Provitamin Shampoo Volume & Style - obrázek 3
5 3.9 14
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien Provitamin Shampoo Volume & Style

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.5.2012 17:45:47

Zelený šampon z Lidlu používám už asi měsíc a nemůžu si ho vynachválit. Měla jsem vlasy suché a lámaly se, teď jsou pěkně vyživené, hydratované a nepoletují všude kolem. Používám po každém umytí i kondicionér stejné řady a jsem opravdu spokojená. Dříve jsem používala Schaumu, takže budu střídat. Za málo peněz hodně kvality :-)

  • Velikost - 300ml
  • Nízká cena
  • Vůně
  • Žádné


Další recenze od 29.5.2012 14:48:23

Tenhle šampon jsem také jednu dobu používala. A za sebe mohu říct, že jsem po něm vlasy měla krásně lesklé a hebké. Tenhle šampon je z Neměcka a tam dělají hodně kvalitní výrobky za nízké ceny. Tenhle není vyjímkou. Všem ho doporučuji. Navíc hezky voní. Doporučuji

  • Cena
  • Vůně
  • Vlasy lesklé a hebké
  • Žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 26.7.2012 20:27:22

Tenhle šampon jsem si nedávno koupila a nic moc jsem od něj nečekala za tuto cenu. Byla jsem mile překvapena. Vlasy vypadají zdravě, jsou jemné, krásně se rozčesávají. Paráda! Když jsem ho spotřebovala, koupila jsem si šampon od Cien, ale ten růžový regenerační. S ním už nejsem zdaleka spokojená jako s tímhle, jelikož mastí vlasy. Takže zelený doporučuji, určitě se k němu vrátím.

  • dobrá cena
  • jemné vlasy
  • snadné rozčesávání
  • vlasy vypadají zdravě a "živě"
  • zatím nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 4.12.2012 15:23:04

Jednoznačně nejlepší šampon, jaký jsem kdy měla. Příjemně voní, dobře se nanáší, hezky pění a po použití kondicionéru stejné řady mám hebké a lesklé vlasy na další dva dny, výborně se rozčesávají. Používám už půl roku a nehodlám měnit. Kvalitou srovnatelný s cenově vyššími kategoriemi.

  • cena
  • kvalita
  • velké balení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 26.2.2013 17:40:51

Nevím proč, ale já po něm měla vlasy hrozně zacuchané a vůbec nešly rozčesat, a to mi sedí většina šamponů. Navíc mám vlasy úplně hladké a rovné, takže s cucháním problém nemám. Takže jsem ho použila párkrát a věnovala příteli, tomu sedí :-) Jinak obal, vůně i konzistence byly fajn.

  • Cena
  • Hrozně cuchá vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 26.2.2013 18:51:27

Musím souhlasit s předchozím příspěvkem, po umytí jsem měla tak zacuchané vlasy, že jsem myslela, že už je nerozčešu. Nakonec to zachraňoval kokosový olej a to mám své vlasy normální a dá se říct i zdravé, žádný suchý chemlon. Tak šel šampon k taťkovi, který má krátké vlasy a snese snad všechno ale za tenhle výrobek mi teda vynadal, že jsem mu dala lepidlo a ne šampon :D Ihned letěl nemilosrdně do koše. :)

  • nic
  • vlasy nešly absolutně rozčesat
  • vyšušoval a zacuchával vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 27.2.2013 07:30:50

Po recenzích tady na omlázku jsem ho musela vyzkoušet a opravdu to žádný zázrak není. Prostě normální průměrný šampon za dobrou cenu, já bych si ho ale už nekoupila protože moje jemné vlasy po něm byly rozlítané a elektrizovaly a objem taky nic ektra.

  • cena
  • lesk vlasů
  • zelektrizované vlasy
  • rozlítané vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.7.2013 12:45:26

Cien - prostě úžasná značka :) poměr cena x výkon prostě vynikající. Tento šampon mám docela ráda, střídám ho spolu se šamponem proti lupům od Schaumy :) slibovaný objem sice moc vidět není :D ale vlasy jsou po něm hebké, dobře se rozčesávají a navíc úplně nádherně voní :DDD dobře pění a proto docela dost dlouho vydrží :)

  • cena
  • hebké vlasy
  • slibovaný objem nepřichází ale to asi jasné :D


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.9.2013 21:03:58

Tento šampon jsem koupila po předcházející dobré zkušenosti s kondicionérem stejné značky. Tento produkt mě však spíše zklamal, protože objem mým jemným vlasům nedodal. Jedná se spíše o výrobek průměrné kvality, který nenadchne ani neurazí. Výhodou je však krémová konzistence, cena a dostupnost. Za tu cenu stojí za vyzkoušení, někomu určitě vyhovovat bude :)

  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • nedodá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.10.2013 10:02:24

Tento šampon jsem vyzkoušela a jsem nadšená, moje vlasy jsou po něm snadno rozčesatelné, vůbec se necuchají, nádherně voní - i několik dní po umytí. Měkké, hebké, podajné a s větším objemem. Jsem s ním velmi spokojená, určitě ho koupím znova. Za málo peněz hodně muziky, můžu jedině doporučit pro každého, kdo hledá skvělý šampon.

  • vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 24.4.2014 10:55:15

Super šampon za super cenu. Prodává se Lidlu. Všechny šampony a kondicionéry značky Cien mám ráda. Příjemně voní, vlasy nijak nezatěžují. Vlasy se mi po nich nijak nemastí a nejsou ani vysušené. Jsem velmi spokojená a známí si tuto značku taky moc vychvalují. Za mě určitě ano!! Doporučuji těm, kteří mají jemné vlasy.

  • Vyživení
  • Parfemace
  • Cena
  • Dostupnost


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Tenhle šampon jsem si oblíbila a ráda se k němu vracím. Splňuje vše co slibuje. Podpoří objem a vlasy jsou silnější na dotek + nevysušuje ani nezatěžuje a hezky voní. Cena je také směšná. Je třeba po něm použít kondicionér, ale ten používám po každém mytí. Kdyby ty vlasy ještě trošku vyživil, tak by byl úplně dokonalej :D

  • vůně
  • cena
  • splňuje vše co slibuje
  • Žádné...


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 5.8.2016 11:58:39

Tento šampon vlasy krásně umyje, zbaví všech nečistot a mastnoty, hezky svěže voní, má bohatou pěnu a cena je taky velice příznivá. Vlasy jsou po něm trošku nadýchanější, lesklejší, pevnější, extra objem určitě nečekejte, ale určitě jsou takové víc vzdušné. Jenže - bohužel po jeho použití pozoruji nadměrné vypadávání vlasů! A to už hned po umytí, docela mě to vyděsilo.. Kdybych ho používala pravidelně, asi bych byla brzy plešatá :/ Takže já už znovu bohužel nekoupím.

  • provzdušní
  • vlasy dobře myje
  • cena
  • velice mi po něm vypadávaly vlasy!!