Essence Oční stíny - recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Essence Oční stíny - velký obrázek
Kompaktní oční stíny Essence Oční stíny - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Essence Oční stíny - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Essence Oční stíny - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 62 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze Essence Oční stíny

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od bucinek07 14.3.2012 23:35:46

Za velmi nízkou cenu lze pořídit nepřeberné množství různých barevných kombinací. Sama jich vlastním několik, a to jak matných, tak se třpytkami. Všechny jsou krásně pigmentované a vydrží bez problemu celý den.

  • vydrží
  • cena
  • balení


věk
25-34

oči
zelené

Vlastním spoustu odstínů-dají se vybrat obyčejné, nebo se třpytkami. Pigmentace je výborná, bez prolémů vydrží na oku celý den. Oceňuji hlavně nepřeberné množství odstínů a taky cenu.

  • spousta odstínů
  • pigmentace
  • výdrž
  • žádný výrazný nedostatek


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Cindova 15.3.2012 12:28:50

Za tu cenu super stíny, jsou dobře pigmentované a drží jako mnohem dražší. Používám některé odstíny i jako rozjasňovače a jsem moc spokojená. Uvítala bych klidně větší škálu odstínů a nebo paletky do kterých by se daly stíny "zasazovat" ;)

  • výrž
  • cena
  • pigmentace
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od deniko 16.3.2012 20:37:40

Tyhle oční stíny si kupuji pravidelně, mám v mnoha odstínech. Takže za mne spokojenost, protože dobře drží i pigmentuje. Vzhledem k dostupnosti, kvalitě a ceně se řadí mezi lepší průměr.

  • cena
  • kvalitní stíny
  • nabízí pěkné barvy
  • nemá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Paliskap 17.3.2012 08:58:40

Velmi dobrá pigmentace hlavně tmavších stínů, u světlejších to bývá horší, pěkné balení s krajkovu vypadá moc dobře a s přehledem se vyrovná mnohem dražším značkám.

  • cena
  • výběr barev
  • pigmentace
  • světlejší stíny jsou horší


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od piper 17.3.2012 09:55:05

Mono stíny od Essence jsou skvělé hlavně v tom, že mají širokou škálu odstínů. Naleznete mezi nimi jak matné, tak třpytivé oční stíny. Pigmentace je už u každého odstínu různá, najdou se jak odstíny s vysokou pigmentací, tak odstíny s pigmentací téměř žádnou. Výdrž na očním víčku asi moc neposoudím, protože mně nedrží vůbec žádné stíny - musím používat bázi a ani tehdy není výdrž celodenní.

  • dostupnost
  • většinou slušná pigmentace
  • matné i třpytivé
  • výběr odstínů
  • cena
  • někdy horší pigmentace
  • práší


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od kokoskap 17.3.2012 15:22:24

Překvapilo mě, že může být příjemnější méně pigmentovaný stín než např. Rimmel. Líčení je na den přirozenější a i vhodnější pro začátečnice, kterým dá příležitost naučit se pracovat s barvou.

  • Cena
  • Velká škála barev
  • Nabízí také varianty bez třpytek
  • Neobsahuje aplikátor
  • Obal se časem opotřebuje a je snadné ho zničit


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Anaela 17.3.2012 21:39:58

Mám hodně odstínů a všimla jsem si, že kvalita stínů se dost liší. Tmavé odstíny mají velmi dobrou pigmentaci, stíny s třpytkami se lépe nanáší, světlé stíny docela práší a nemají skoro žádnou pigmentaci. Cena je velmi dobrá, takže když se zrovna některý odstín nepovede, tolik mě to nebolí poslat dál..

  • velký výběr barev
  • cena
  • světlé stíny - špatná pigmentace


Další recenze od FreshCandy 18.3.2012 18:48:16

Tyto oční stíny mě velmi překvapily.. Vůbec jsem nečekala že za to kolik stojí, něco vydrží.. Až na to že jsou moc sypké při nanášení vydrží celý den.. Až mi dojdou, určitě si je zase koupim.

  • výdrž
  • cena
  • sypkost


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Janeis 19.3.2012 13:17:39

Super stíny. Na oku mi vydrží celý den a když se neodličuji tak i den potom. Když je pak přetřu jenom štětečkem na stíny tak jsou jako kdybych si je právě nanesla. Mám jich asi 5 a všechny jsou bezva..

  • Vydrží dlouho
  • Hezké odstíny
  • Široký výběr
  • Rozbijí se mi u nich krabičky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od M.L. 19.3.2012 14:22:48

Super pigmentace, světlejší barvy je potřeba nanášet ve větší vrstvě. Výdrž je dobrá vzhledem k ceně, tmavší mi vydrží i celý den. Líbí se mi velký výběr barev.

  • cena
  • výběr barev
  • pigmentace
  • výdrž
  • pro mě žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od EndyEs 19.3.2012 19:03:33

Velké plus je, že se může vybrat z větší škály barev a i je nízká cena, tudíž koupi nebude nikdo moc litovat. Příjde mi, že kus od kusu je jiný. Mám jich doma více, a některé práší víc, některé vydrží déle. Cena odpovídá kvalitě.

  • Velký výběr barev
  • Cena
  • Malá pigmentace
  • Práší


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od luxinka 19.3.2012 19:31:10

Stíny jsem párkrát vyzkoušela a nesedí mi. Jsou průměrně pigmentované - záleží na barvě, docela práší a sypou se kolem oka - hlavně ty třpytivé. S bází pod oční stíny mají průměrnou výdřž.

  • cena
  • pigmentace
  • práší a sypou se
  • bez báze dlouho nevydrží


Další recenze od MonieTwei 19.3.2012 22:47:22

Stíny mají dobrou výdrž, tmavší odstíny jsou hezky pigmentované a jsou za hubičku. Esence nabízí spoustu odstínů, ať už matných, se shimmerem nebo s metalickým efektem. Jediné, co bych vytkla je obal, často se mi podařilo ulomit víčko.

  • výdrž
  • cena
  • velký výběr odstínů
  • obal
  • světlé odstíny nejsou moc dobře pigmentované


věk
45-54

oči
modré

Další recenze od Sahi 24.3.2012 18:42:10

Pro mě mají tyto stíny velmi malou výdrž.Barvy se mi líbí,ale z podkladovou bází od essence jsou za chvíli pouze v ohybu víčka.Mám 2 barvy č.41 a 47a obě mají tuto vadu.Možná že ještě vyzkouším jiné .

  • cena
  • dostupnost
  • velký výběr barev
  • výdrž


Další recenze od Hannia 25.3.2012 18:43:34

Tyto stíny jsem dostala darem, avšak já sama bych si takové po mé zkušenosti s nimi nekoupila. Měla jsem dvoje, jedny modré a druhé bílé se třpytkami. Moje zkušenost je taková, že se velmi špatně nanášely na štěteček a v případě, že jsem je aplikovala, tak jsem musela několikrát nabrat z paletky barvu, protože to prostě nechtělo barvit. Za další mi ty stíny nechtěli držet, prostě po chvilce skoro nebyly vidět. Nevím, prostě mi nesedli. Obal sice pěkný, cena přijatelná, ale ta kvalita teda nic moc...

  • obal a cena
  • kvalita


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Samsi 27.3.2012 15:46:20

Na základě předchozích recenzí jsem si koupila jeden odstín těchto stínů a musím jen a jen chválit. Za 40 korun a jak dlouho vydrží. Mám odstín 35 (metalická zlato- zelená či jak to popsat) a ten mi neskutečně sedí. Až budu mít zase cestu do drogerky určitě nakoupím další.

  • cena
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od Anetkaa 27.3.2012 17:35:15

Tyto stíny kupuji často, mají nepřeberné množství barev a jako jako jedny z mála vydrží fakt celý den. Nanášení je velice jednoduché a pohodlné. U mě jsou opravdu TOP.. za tu směšnou cenu oproti ostatním značkám.

  • barvy
  • vydrží celý den
  • snadné nanášení
  • cena
  • žádné


Další recenze od Elienka 27.3.2012 18:12:30

Za mě jsou skvělé. Samozřejmě s podkladovou bází. Bez ní jsem nezkoušela. Mám doma několik odstínů a moc se mi líbí. Barvy nejsou zbytečně výrazné jako u jiných značek. Krabička se pohodlně otevírá. A stíny jsou taktéž odolné. Něklikrát mi spadly na zem a nerozdrolili se.

  • pěkné barvy
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od MarBella 28.3.2012 10:37:42

Značku Essence mám ráda, za nízkou cenu minimálně průměrná kvalita. Ani stíny mě nezklamaly, předčí i mnohem dražší. Jiné už v podstatě nepoužívám, jsem s nimi naprosto spokojená - vydrží celý den i bez báze, dobře se s nimi pracuje a pigmentované jsou tak akorát na denní nošení.

  • dobrá pigmentace
  • pohodlné nanášení
  • cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od annallee 28.3.2012 11:49:34

Velký výběr barev za málo peněz. S třpytkami i bez třpytek. Nepoužívám oční báze, ale i tak mi vydrží celý den. Jsou syté a dobře pigmentují (ale je pravda,že nemám zkušenost se světlými odstíny). Nevýhoda je balení, které jak jednou spadne, tak je po srandě, horní díl je pryč, ale stíny se nevysypou. K balení není štěteček,ale na to se snad ani nemůžu zlobit.

  • pigmentace
  • výdrž
  • cena
  • velký výběr barev
  • náchylné balení k rozbití


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od onsall 7.4.2012 22:47:37

Velká škála odstínů, některé jsou pigmentované hůře jiné lépe. Škoda že některé se již nedají znovu koupit myslím tím ty ze starší řady a podobně. V balení je opravdu hodně produktu. S bází vydrží dlouho, bez báze o něco méně. Balení je kvalitní, vydrží.

  • barevná škála odstínů
  • cena
  • velikost balení
  • některé jsou hůře pigmentované


Další recenze od Petra H. 9.4.2012 14:07:26

Party all night: Krásná barva stínů. Cena směšná, kvalita výborná. Viděla jsem je na netu u jedné slečny na recenzi tak jsem si je musela hned koupit. Mají telický efekt a dlouho vydrží na oku. Určitě si je koupím znovu. Celkově jsem spokojená se stíny od essence. Doporučuji :)

  • pevnost obalu
  • výdrž
  • barva
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Noren 2.5.2012 11:34:15

Tyto stíny jsem si velmi oblíbila. Nadchnul mě opravdu velký výběr barev a to, že si mohu vybrat jak se třpytkami tak bez. Výdrž na očích je průměrná, ale s bází vydrží krásné celý den. Při nanášení nemám problém s tím, že by prášily. Barvy jsou hezky syté a výrazné. Balení je malé a hezky se vejde do každé kosmetické taštičky, ale bohužel je na přenášení dost nevhodné, protože se snadno rozpadne a stíny se vysypou ven. Nedostatkem může být i absence aplikátoru v balení.

  • výběr barev
  • nepráší
  • syté barvy
  • výběr se třpytkami nebo bez
  • obal se snadno rozbije
  • pouze průměrná výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Lady Flame 2.5.2012 14:13:32

Měla jsem takové béžové se třpytkami a byly hrozné. Velmi špatně se nanášejí, nejsou skoro vůbec pigmentované, za to třpytky jsem měla skoro všude. Opadávají a nedrží, s bází vydržely tak půl dne. Obal je taky nic moc. Možná, že jiné odstíny jsou na tom lépe, ale já je raději zkoušet nebudu.

  • cena
  • velký výběr barev
  • málo pigmentované
  • špatně se nanášejí
  • třpytky opadávají
  • nedrží (s bází vydrží cca půl dne)
  • obal


Další recenze od Milísek 5.6.2012 20:23:15

Cena odpovídá kvalitě, zakoupila jsem na zkoušku, protože cena je výborná a spousty věcí od Essence miluji. Bohužel stíny mě zklamaly, barva je minimálně intenzivní, musím si tedy nanášet více vrstev. Pokud někdo nestojí o výrazní líčení, věřím že mu budou stačit :)

  • cena
  • barva je málo intenzivní


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od LDifferent 15.6.2012 16:37:01

Stíny od Essence jsou mé stálice! Mám jich velké množství a nemohu si je vynachválit. Do města, do školy, na procházku. prostě kamkoliv. Stíny vydrží celý den a neslévají se do ošklivé čáry, jako některé stíny o pár tříd výš. Občas mám sice občas problém s otevřením, ale jinak není co vytknout.

  • velký výběr barev
  • cena
  • výdrž
  • dostupnost
  • občasné problémy s otevřením


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od havriv 16.6.2012 22:35:32

Podle mě za tu cenu fajn stíny. Jen teda doporučuju zkusit u všech tester, některé barvy jsou více pigmentované, některé méně, a asi dva skoro vůbec :D. Balení je obyč plastové, nenadchne, neurazí, znám i horší. Výdrž bez báze jsem nezkoušela, s bází se po celém dni pomalu ztrácí. Co chcete za ty peníze :). No a některé odstíny jsou nádherné a originální, některé zase seženete u více značek :). S prášivostí stínů je to jak u kterého odstínu, většinou ty metalické mi práší víc.

  • barvy
  • u některých pigmentace (chce to zkusit testery)


věk
15-24

oči
hnědé

Jinou značku stínů už si ani nekupuji, ráda zůstanu u stínů Essence. Mám zlatý a bronzový odstín a krásně mé oči podtrhují a vypadají luxusně na to, jak levně je pořídíte. Líčení s nimi vypadá jako profesionální. Dlouho vydrží krásné a hezky se třpytí.

  • hezké třpytivé odstíny
  • cena
  • dlouho vydrží krásné
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Ziralka 24.6.2012 20:38:29

Těšila jsem se, jestli zde tyto stíny najdu k ohodnocení, protože jsou opravdu hrozné. Koupila jsem si je v době, kdy jsem Essence neznala a nevěděla, jaký levný šunt to je. Nalákala mě právě cena, ale ani tak nízká neodpovídá. Vůbec nemalují a i když práší, na víčku pak nic. Mám světlý, skoro bílý odstín, takže by měl být vidět.

  • nic
  • laciný obal
  • nemalují


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od Soniik 21.7.2012 14:18:04

Nerozumím kladným hodnocením na tyto stíny. Měla jsem pár odstínů, pořád jsem na to nemohla přijít, co v tom je, ale vždy stejná tragédie, škoda peněz. Neuvěřitelně práší, jako nějaký suchý pudr, nebarví, nejde s tím stínovat, balení hrozné, prostě celkově na nic. Nevím, Essence mi vůbec nesedí, na něčem se mi vyplatí připlatit.

  • žádné
  • práší
  • nebarví
  • balení


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od ulilase 6.8.2012 18:53:24

mám jen několik odstínů a kvalita se mi zdá jako podprůměrná ale za tu cenu super.má č.52 olive garden,coč je krásně zeleno-zlatá a tá má pigmentace docelo dobrou. první vrstva nic ale druhá a třetí sou krásnš. zelená se zlatými odlesky . s bází drží dobře a bez báze taky ale stačí dotek a jde to dolů. pak č.09 get ready. to je tmavě hnědá ale na oku to bude středně hnědá. chce to taky víc vrstev jinak to je takové lehké kouřové ale taky pěkné...další č.41 ..spotted. to má být taková tělová oranžová ale na oku to vypadá jako i obyčejný pudr-zrovna je špatný že ta má pigmentaci hezkou a poslední mám č.01 chill out. to je klasická bílá se třpytkami-na ruce je hezká ale tak hezky se na oko nedá nanést. to už je to takový lehký zbytek prachu. ale za tu cenu to je dobrý,pokud se s tím někdo chce piplat tak efekt bude dobrej.

  • nízká cena
  • některé barvy drží hezky
  • mají hodně barev v nabídce
  • slabší pigmentace
  • práší


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Amalthea 14.8.2012 21:29:12

Zatím mám jenom jeden odstín - Blockbuster. Je to světlý, tělový odstín, tedy podle ostatních uživatelek jeden z těch méně pigmentovaných. Souhlasím s tím, že pigmentace by mohla být lepší, ale vyloženě špatná taky není. Koupila jsem si ho jako takový základní stín pro rozjasnění oka, nechtěla jsem nic třpytkového, odstín je velmi přirozený a tak mi to vyhovuje. Překvapilo mě, že vydrží velmi dlouho. Za nízkou cenu je to dobrý výrobek. Až budu potřebovat další odstín, zkusím určitě opět Essence.

  • cena a dostupnost
  • velký výběr odstínů
  • výdrž
  • pigmentace by mohla být lepší


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od nik23 14.8.2012 21:48:56

Super poměr kvality a ceny. Za velmi nízkou cenu si jde vybrat z nepřeberné škály stínů, které jsou minimálně průměrné jak svou výdrží, tak pigmentací. Souhlasím s holkama, že tmavší odstíny mají pigmentaci lepší, ale koho to za 29Kč zajímá. Takže za mě určitě ano.

  • cena
  • mnoho odstínů
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Adluna 26.11.2012 00:53:15

U těchto stínú asi dost záleží na konkrétním odstínu. Mám světlounké na rozjasnení-ty dost práší a jsou takové laciné (nekvalitní) pak mám tmavě hnedou jako kakao a tu mám jak na obočí, tak na stínování víčka a ty mi plně vyhovují.. Takže to chce i ozkoušet testery. Některé jsou matné, jiné se trpitkami. celkově docela dobré, kort za tu cenu

  • mnoho odstínů
  • některé odstíny nekvalitní


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od VeronikaEma 26.11.2012 07:35:49

Měla jsem dva odstíny - jeden růžový a kakaový. Byla jsem spokojenější s tmavšími, protože na víčkách zůstávaly o něco déle a tak moc se neprášily. Vadí mi, že stíny nemají aplikátor a balení se mi u růžových stínů brzy zničilo. Ale vzhledem k ceně bych si je ještě někdy pořídila.

  • cena
  • výdrž u některých stínů
  • chybí aplikátor
  • nešikovné balení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Nora4 4.12.2012 16:45:15

Za málo peněz, hodně muziky. Ačkoliv jsem tomu moc nevěřila a kupovala spíš proto, že byly v akci, ale mile mě překvapily. Výdrž skvělá, stejně tak i pigmentace. Líbí se mi, že je jich spousta v různých barevných provedení, každý si určitě vybere. Nevlastním jich tolik, takže je možné, že se najdou kusy s horší pigmentací, ale já si zatím nemůžu stěžovat. Výdrž mají mnohdy lepší než jejich dražší kolegové. Oceňuji i pevné balení. Někomu se může zdát obyčejné, ale líbí se mi, že víčko drží a neotvírá se. A poslední věc, která se mi u nic líbí je absence aplikátoru. Většina holek používá stejně štětec, takže mě ten pidi aplikátor vždy u všech stínů překáží.

  • cena
  • dostupnost
  • velká škára barev
  • pigmentace
  • výdrž
  • nepráší
  • srovnatelné s dražšími stíny
  • obal
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Cherish 16.12.2012 16:15:53

Jak tak koukám, bude to asi kus od kusu. Mám odstín Party all night, což je moc hezký stín s metalickým efektem, je do bronzova a je vhodný jak na denní, tak na večerní líčení (s nějakým tmavším stínem). Stíny jsou hezky pigmentované, nepráší a žádné třpytky neodpadávají. Nanáší se dobře a vydrží mi celý den (mně ale drží i ty nejobyčejnější stíny). Nevím, jestli bych si koupila jiný odstín, u tohoto ale zůstanu, za tu cenu je to skvělá koupě.

  • můj odstín je hezky pigmentovaný
  • nepráší
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Jana.Jessica 29.12.2012 15:56:46

Mám doma několik odstínů a tyhle stíny můžu. Vyzkoušela jsem už kdeco, včetně těch hodně drahých a jednoznačně musím říct, že zůstanu u levnějšího. Aby byly výraznější, musím nanést více vrstev, ale to mi nepříjde na vadu, i tak mi vydrží dlouho. Na oku mi vydrží bez báze dlouho, nemám s nimi problém. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že metalické stíny práší, takže se nejdřív musím namalovat a až pak dávat makeup. Jo a taky se mi stává, že se stíny "zadusají", takže jdou špatně nanášet. Ale mně osobně stačí je trošku "proškrábat", aby z nich byl prášek a pak je to v pohodě.

  • Cena
  • Dlouho vydrží
  • Fajn barvičky
  • U většiny dobrá pigmentace
  • Docela fajn balení
  • udusávají se
  • metalické barvičky práší


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od VeveruškaD 29.12.2012 19:02:05

Nelíčím se co se týče stínů zrovna moc výrazně, takže mi pigmentací vyhovují. Používám světlé stíny například i jako rozjasňovač. Cena je dobrá, kvalita ceně odpovídá. Výběr odstínů je opravdu velký. Trochu práší a na preciznější vystínování je nepoužívám.

  • cena
  • výběr odstínů
  • práší
  • kvalita není u všech odstínů stejná


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od yxyxyxyxyxy 11.2.2013 17:04:16

Jako pro občasnou uživatelku očních stínů jsou pro mě takového stíny ideální. Vlastním dva odstíny - stříbrné a černé. No je fakt, že oboje dost práší při nanášení, ale tomu se dá předejít. Výdrž je taky ucházející. Mám doma sice i lepší stíny, ale myslím, že tyhle nepatří k těm nejhorším :)

  • cena
  • práší


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Kačla 11.2.2013 19:34:33

Zdá se mi, že tyhle stíny jsou kvalitou kus od kusu. Měla jsem stříbřité, které byly krásně pigmentované moc neprášily a vydržely a o pár měsíců později ty samé a ty byly úplný opak: prášily, skoro vůbec nebarvily a vydržely tak první 2 hodiny. Ale vzhledem k nízké ceně si je koupím zase.

  • cena
  • kvalita kus od kusu
  • nižší výdrž


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Gatty 11.2.2013 20:25:30

Mám essence odstíny fialové barvy. Neřekla bych, že je obal zrovna nejlépe řešený, někdy se špatně otevírá, chybí štěteček, takže to je nedostatek. Při líčení musím štěteček hodně o barvičky třít a hodněkrát nanášet, abych měla opravdu fialová víčka a ne jentak "potřpycená trochou fialové". Jinak, když se tohle překoná, tak pak stíny drží pěkně. Je to takový průměr. Je to zase nízká cena, takže od toho nelze očekávat zázraky. Mám je ráda, myslím, že si někdy jiné odstíny koupím, ale jsou i lepší.

  • nízká cena
  • dlouho vydrží
  • hezké barvy
  • obal se špatně otevírá
  • musí se hodněkrát nanášet, aby se docílilo požadované barvy
  • chybí štěteček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Jancysska 11.2.2013 22:29:31

První stíny Essence jsem si koupila již před několika lety (černé se třpytkama) a před pár měsíci jsem si koupila další (bílé perleťové) a jsem s nima spokojená, mohly by tedy být více pigmentovan ale v porovnání s jinými drogérkovými stíny jsou velmi dobré a navíc za opravdu příznivé ceny. Jediným velkým problémem je nekvalitní balení - již po pár použitích se víčko ulomí :-/

  • cena
  • velký výběr odstínů
  • výdrž
  • nekvalitní balení


Další recenze od BabetaM 12.3.2013 21:27:06

Myslím si, že za tu cenu jsou to moc fajn stíny. Některé více pigmentované, jiné méně. Oceňuji ohromnou škálu barev. Já si od Essence kupuji tyhle mono stíny v nějakých barvách, které na běžné nošení tak neupotřebím (na den mám nějaké trochu 'lepší'), ale jsou vážně super na takové ty barevné kreace a barevné oživení líčení. S obalem jsem zatím u žádného stínu problém neměla, výdrž hodnotit moc nemůžu, protože stíny vždy nosím s bází díky níž mi vydrží jakékoli stíny. Kupodivu konzistence není špatná, nejsou nijak hrubě namleté nebo extra prášivé a 'práškové'. Některé odstíny bohužel nemají tak dobrou pigmentaci.

  • cena x kvalita
  • barevná škála
  • některé odstíny hůře pigmentované


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Lafelay 12.3.2013 21:41:40

Hledala jsem nějáké stíny, které budou levné a s kvalitou na tom budou aspoň trošku dobře. Narazila jsem na stíny od Essence a koupila jsem si odstín go glam, jde o fialkový odstín, který sice je na očích vidět, ale není moc výrazný. Mně sice vyhovuje, protože nemám ráda moc výrazné líčení, ale někdo by mohl být malou pigmentací sklamaný.

  • cena
  • odstíny
  • všude k sehnání
  • malá pigmentace


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od evelene 19.3.2013 23:07:14

Tyto stíny jsou dostupné snad ve všech drogériích, velmi oceňuji opravdu velkou škálu odstínů, které si můžeme vybrat. Já sama vlastním od světlých matných stínů až po výrazné večerní třpytivé :) Se všemi jsem velmi spokojena. Stín vydrží na víčku celý den i bez podkladové báze a za tu cenu! Učitě nakřečkuju do zásob, protože tyto stíny se u mně neztratí a můžu je střídat podle nálady :)

  • velká škála barev
  • dobrá pigmentace
  • vydrží celý den
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od hhannie 15.4.2013 18:03:25

Stíny jsou moc fajn. Sháněla jsem nějaké šikovné balení na cesty, a narazila jsem v Rossmannu na tyto, které byly zrovna v akci. Spousta lidí zde píše, že mají výbornou pigmentaci a vydrží na oku celý den. Teď jsem si koupila celkem světlý odstín, konkrétně 59 - "cooper island" se třpytkami a moc dlouho mi nevydrží, takže se příště zase podívám po nějakém tmavším a bez třpytek.:-)

  • cena
  • balení
  • široký výběr odstínů
  • světlý stíny méně vydrží


Další recenze od cari 11.6.2013 17:03:26

S těmito stíny jsem nadmíru spokojená. Dlouho jsem sháněla tělový(světlý) matný stín až jsem narazila na tenhle. Mám odstín 22 blockbuster a je skvělej. Balení je v pořádku, nevidím na to žádnou nevýhodu, možná někomu může vadit že u toho není aplikátor. Já je nanáším štetcem takže mě to netrápí:) Jako všechny věci od téhle značky je za super cenu.

  • cena
  • pro mě super odstín
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Serenity5 28.6.2013 18:27:56

Tyto stíny už nikdy více. Koupila jsem si zlatavé se třpytkami na večerní líčení, ale ještě než jsem došla na místo, byly stíny slité v jedné rýze v očním záhybu. Při aplikaci se jich musí nanášet tuny, aby bylo aspoň trochu něco vidět, i když ve finále jsou to stejně spíš jen třpytky bez stínů. Zkušenost s těmito mě odradila od koupě nějakých dalších.

  • cena
  • pigmentace
  • výdrž


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od bilberry_day 17.7.2013 16:05:23

Niektoré odtiene tohto produktu nie sú v skutku zlé, nemajú až tak mizernú pigmentáciu (najmä tmavšie farby). Osobne si myslím že je nutné zapracovať na balení lebo je príšerné. Každé jedno sa mi do mesiaca rozpadlo. Radšej by som uvítala menšiu gramáž samotného tieňa a viac investovať do obalu lebo kým tento výrobok bude mať tento lámavý plast (najmä v pántoch) tak si ho znova nekúpim.

  • cena
  • pigmentácia tmavších tieňov
  • priemerná výdrž vzhľadom k cene
  • obal


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od simule589 17.7.2013 21:12:26

Essence podle mně není špatná značka ale kvalita tohoto produktu mě vůbec nezaujala bez primeru my nevydrží ani 3 hodiny a to nepočítám ani stím že těch vrstev tam musím mít alespoň miliooon. Když si vezmu cenu (mám doma 4 odstíny ) tak bych měla pěknou paletku třeba od Catrie's... Ale abych obhájila essence tak musím říct že mají hodně barviček....:D

  • Hodně odstínů
  • Pigmentace
  • Výdrž
  • Cena


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Martinka00 29.8.2013 13:12:43

Tyto stíny jsem si pořídila kvůli tomu, že jsem vždy na různých paletkách vypatlala jednu z oblíbených barev. Tak jsem si koupila hned dvoje najednou. Mám zlatavý odstín 58 Cappucchino, please! a fialkovou 63 Is it purple?, oči krásně projasní (nanáším na celé víčko včetně vnitřního koutku) a jsem velmi spokojená. Balení se sice občas hůře otevírá, ale to je maličkost.

  • Veliká škála barev - vybere si každý
  • Různá kombinovatelnost
  • Nízká cena
  • Výdrž
  • Občas se hůř otevírají


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Petulka92 29.8.2013 16:11:12

Koupila jsem si dva odstíny - světle hnědý a potom hnědý se třpytkami. Pokud pod ně použiji bázi, drží docela dlouho. Světlý stín oko hezky projasní a tmavý použiji do ohybu víčka a vypadá to opravdu pěkně. Jedinou nevýhodou je, že u toho třpytkatého stínu během dne opadávají ty třpytky, ale když jsem ten stín koupila v akci za 30,-, tak mě to ani mrzet nemusí, stejně mám pocit, že ty třpytky budou z většiny jen na vrchu :-) Jinak doporučuji :-)

  • cena
  • velký počet odstínů na výběr
  • s bází pěkně drží
  • občas se rozčiluji s otevíráním :-)


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od S.teph 9.9.2013 01:46:48

Jsem zklamána, koupila jsem si černé, které jsem chtěla použít při kouřovém líčení a nešlo to. Stíny neměly vůbec barvu, musela jsem tam dát vrstvu, aby byly vidět, ale to se mi zase s pohybem očí přes večer rozdrolily na obličeji. Třpytky mi tam také moc neseděly, hlavně při odličování jsem se jich nemohla zbavit.

  • Cena
  • Sytost barvy
  • Drolí se
  • ODličování


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Minnies 11.11.2013 16:47:38

Ještě jako mladší jsem si tyto stíny nakoupila s tím, že je to něco extra a úžasného a za tak málo peněz. Upřímně, byla jsem naprosto blbá. Ano tyto stíny sice stojí pár korun, ale na co mít doma desítky stínů za pár korun, které jsou naprosto nepoužitelné než si raději koupit stínů pár, ale kvalitní. Tyto stíny mají ošklivý a laciný obal, který moc nedrží a za chvíli se celé balení rozpadne. Pigmentace je průměrná, nic extra. Stíny hrozně práší a na očích ani s kvalitní bází víc jak hodinku až dvě nevydrží.

  • cena
  • dostupnost
  • balení
  • výdrž na očích
  • příšerně práší


Další recenze od Andy.n 2.12.2013 20:57:09

Od doby, co se začaly prodávat jsem jich vlastnila a vlastním několik, je to hodně individuální, některé jsou dobré, některé hodně práší a některé nevydrží. Asi 50% pravděpodobnost, že se rozbije krabička (oddělí se). Cena je skvělá, dají se koupit i za 30 Kč, když je vyprodávájí. Takže za zkoušku to stojí, myslím, že až na krabičku nejsou špatné, a je dobré, že jednou za čas obměňují odstíny.

  • Nové odstíny
  • Cena
  • Obal


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od petunie11 2.1.2014 10:40:07

Mám v bílé barvě, používám jako "podklad" či zesvětlení, stínování apod. Dobrá cena a odpovídající kvalita=žádná velká sláva. V porovnání s miss sporty, basic apod, tak na stejné úrovni. Víčko se mi urvalo-a to sem s tím nijak extrémně nezacházela. Dobře se nanáší, celkem dobrá pigmentace (dobré "krytí).A prodáváj milion barviček,)

  • koupila bych znovu kvůli ceně a výběru barev
  • jemné příjemné nanášení
  • menší výdrž


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Kelly33 31.1.2014 17:15:26

Kosmetiku Essence mám moc ráda. Tyto stíny nejsou vyjímkou. Vlastním je v několika barvičkách. Odstín chill out používám dokonce i jako skvělý tozjasňovač :D Za tuto cenu si myslím, že to jsou dobré stíny. Některé mají shimmer, některé jsou matné. Pigmentace je slušná a nemám problém ani s obalem, který je poměrně kvalitní.

  • barvy
  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Katnys 4.2.2014 14:43:32

Mám tieto tiene asi niekoľko druhov a odtieňov.Majú toho na výber relatívne dosť,takže nemám problém si vybrať.Poslednú dobu ale uprednostňujem skôr jemnejší look,jemný tieň,linka,špirála a toť vše...Našla som práve u Essence odtieň,ktorý absolútne milujem.Je to 02 dance all night.Je svetlejší,ale nie moc,aby na viečku kričal.Preto sa hodí aj na celé viečko,ale aj na rozjasnenie kútikov alebo pod obočie.Krásne sa trblieta.Jedna vrstva dodáva jemnejší look,dve výraznejší,trblietavejší.Bez bázy vydrží na viečku dosť dlho aj keď to taká sláva nie je :) ,nepráši sa.

  • výber farieb
  • výdrž aj bez bázy relatívne dosť
  • nepráši sa
  • pigmentácia a cena
  • nemám žiaden


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od camyl 10.3.2014 15:24:13

Tyto stíny jsem si kvůli koupila kvůli speciální akci, kdy jsem potřebovala sytě růžové a černé oční stíny a zároveň jsem nechtěla utrácet vysoké částky. Šáhla jsem po nejlevnějších stínech na jednorázové použití - určitě plus, ale na denní nošení tyto stíny nedoporučuji. Celkem špatná pigmentace, stíny jsou hodně sypké a vydrží velmi krátkou dobu na víčkách. Obal je také dost nekvalitní, dost se rozbíjí. Výhodu na druhou stranu vidím ve velkém výběru všemožných odstínů, které jsou špatně jinak sehnatelné u jiných kosmetických značek.

  • cena a výběr odstínů
  • špatná pigmentace a nízká výdrž barvy


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Jorien 13.4.2014 17:47:57

Jak píšou mnohé slečny nade mnou, u těchto monostínů velmi záleží na tom, jaký odstín si pořídíte a také na tom, jakou bázi pod něj použijete. Od monostínu za 40 Kč nemůžete čekat žádné závratné výsledky, když ho nepodpoříte nějakou lepší bází, to je zřejmé. Mám doma odstín Party all night a s bází od Artdeco se ten odstín na víčku krásně vybarvil a vydržel intenzivní celé odpoledne až do odlíčení. Bez báze jsem to zkoušela rovněž a stín nebyl na víčku vůbec vidět ani po několika nánosech, takže asi tak. Jsem přes stíny hotový maniak a podobné béžové, měděné a zlaté mám v mnoha paletkách, tak netuším, jestli bych si ho koupila znovu. Odstín Party all night je ale dobrý v tom, že je to jeden z mála monostínů, který se dá nosit na víčku samostatně a vypadá dobře i bez použití dalších barev. Nelíbí se mi, že stín při nanášení dost práší, ale za dobrou výdrž a pěknou barvu vzhledem k té směšné ceně mu to odpouštím.

  • při použití kvalitní báze vydrží intenzivní až do odlíčení
  • pěkné barvy
  • vzhledem k ceně si ho může dovolit každý
  • práší
  • bez báze je na nic


Podobně hodnocené

Sephora Mono Eyeshadow

3.8 69% 4 recenze

Avon Oční stíny Duo

3.8 69% 4 recenze

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené

Nars Single Eyeshadow

3 50% 2 recenze