Essence Štětec na pudr recenze a zkušenosti

Štětce na tvář Essence Štětec na pudr
Štětce na tvář Essence Štětec na pudr - obrázek 1
Štětce na tvář Essence Štětec na pudr - obrázek 2
Štětce na tvář Essence Štětec na pudr - obrázek 3
5 4.4 46
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 46 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Štětec na pudr

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2012 14:08:18

překvapivě příjemný a kvalitní štětec na pudr od značky Essence. Vyšel snad na Kč 75,- a za tu cený je víc než výborný. Je menší, krásně zbarvený. Vlasy jsou syntetické a velmi jemné. Vůbec nepadají. Přemýšlím o koupi ještě jednoho! :)

  • heboučký
  • drží vlasy
  • hezky zbarvený
  • za pár korun
  • opravdu žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Štetec je krásně heboučký, moc příjemný na tváři. Dobře se drží a celkově se s ním krásně pracuje, používám ho i na tvářenku. Velikost je dostačující. Oceňuji i pěkný design a obal, ve kterém štetec můžu skladovat.

  • cena
  • design
  • příjemný pocit na tváři
  • obtížně se pere


Další recenze od 19.4.2012 17:23:36

Osobně mám radši štětce s tvrdším vlasem. Tento jemný mi nevyhovuje. Když přejedu přes pudr, lítá pudr všude kolem. Připadá mi, že je to tím, že je tak moc jemný. S jiným se mi to nestává. Nevím jestli to neumím ale nejde mi to. I poté co si přejiždím po tváři. Tak nevím. :(

  • cena
  • až moc jemný


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.5.2012 11:11:48

tento štětec mě mile překvapil, na to že se jedná o klasickou levnou drogérkovou kosmetiku Eccence tak je velmi dobrý. Štětec je jako by plochý, štětiny má krásně jemné a hebké takže nedráždí pokožku. Co se týče barvy tak ta by mohla někomu vadit mě se naopak líbí.

  • jemné štětinky
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 10:29:25

Štetec je poměrně malý a s příjemně jemnými štětinkami, které nedřou tvář jako některé jiné štětce. Dobře se s ním nanáší pudr, ale používám ho i na tvářenku, protože díky placatějšímu tvaru štětce se dobře nanáší a roztírá pudr pod lícní kostí až k uchu. Cena štětce je více než příznivá a jsem s ním naprosto spokojená

  • cena
  • tvar a jemnost štětin
  • dobře padne do ruky
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2012 20:41:08

Tenhle štětec na pudr mám moc ráda.. :) Sice mi tolik nevyhovuje ta fialová barva, ale jinak je úplně perfektní. Je levný, ale praktický. Pudr se s ním nanáší dobře, hlavně díky jemným štětinkám a je krásně jemný. Chlupy nevypadávají. Doporučuji :)

  • cena
  • dostupnost
  • jemné štětiny
  • fialová barva


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.9.2012 23:21:37

Za velice příznivou cenu parádní štětec, mám ho už přes půl roku a vůbec nepelichá, je příjemný jak do ruky tak na pleť, pudr se s ním hezky nanáší. :-) Barvička štětce mi nijak nevadí, je to spíš příjemná změna oproti těm jednobarevným. Za mě bezvadný výrobek.

  • Cena
  • Velikost
  • Dobře se s ním pracuje
  • Nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.12.2012 12:48:25

Nemám moc zkušeností se štetci na pudr, ale tento byl moje první volba a zdá se, že jsem se trefila. Nevypadávají z něj vlákna, je jemný a moc příjemný na obličeji. Mně se s ním pracuje velmi dobře. Určitě za tu cenu stojí za vyzkoušení.

  • cena
  • jemnost
  • žádné


Další recenze od 9.1.2013 20:58:21

Tenhle štětec nepoužívám na pudr, ale spíš na tvářenku. Na pudr se mi zdá dost maličký. Je krásně měkký a heboučký. Nevypadl z něj ani jeden chlup. Mohl by být o chlup hustější, ale při nanášení tvářenky mi to tak nevadí, jako u toho pudru. Akorát rukojeť je hodně krátká, to by někomu mohlo vadit, ale zase na cestování ideál. Barevnost Essencovských štětců se mi prostě nelíbí, fialová s černou, fuj. Kdyby měly normální barvy, kupovalo by je dle mého více lidí.

  • heboučký
  • cena
  • nepelichá
  • kratší rukojeť - ideál na cestování
  • kratší rukojeť - někomu by mohlo vadit
  • barevnost
  • mohl by být o něco hustější


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Štětec je podle mě hodně dobrý. Je jemný, dobře se s ním nanáší pudr, vzhledově je taky celkem pěkný. Není mu co vytknout, Skvělý pro ty co nevyhazují za štětce několik stovek a myslím, že se nějakým předraženým dokáže i vyrovnat. Určitě neprohloupíte, když ho vyzkoušíte. Doporučuji ho

  • jemný
  • cena
  • dobře nanáší pudr
  • asi žádné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Štětec je na pokožku velice příjemný a má i krásný design. Velmi jsem si ho oblíbila, jen bych možná ocenila, kdyby byl trošku víc "huňatější", ale to už bych nejspíš chtěla moc. Pro mě další skvělý výrobek od značky Essence. Časem možná vyzkouším i ten na tvářenku.

  • příjemný na pokožku
  • design
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2013 20:54:03

Štětec jsem si koupila po přečtení kladných ohlasů tady. Nijak moc jsem tomu teda nevěřila, protože ke značce essence moc důvěry nemám, ale po tom, co jsem si koupila rtěnku a byla jsem spokojená jsem si řekla, že to zkusím a jsem opravdu nadšená. Štětec je krásně jemný a pudr se s ním dobře nanáší. Štětinka zatím nevypadla ani jedna. Takže na mne teda hodně muziky za málo peněz.

  • je krásně jemný
  • nepelichá
  • dobře se s ním manipuluje
  • cena
  • design
  • žádné


Další recenze od 21.2.2013 09:53:46

Nemám moc zkušeností se štětci, takže asi nejsem rádce pro náročné uživatele :-), ale já jsem si tento štětec hodně oblíbila, je velice příjemný, pudr nanese krásně. Zatím ani nepelichá, což jsem si myslela že za t cenu začne brzo. I po měsících používání a válení všude možně v kabelkách je pořád stejně příjemný.

  • všechno
  • zatím nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 16:15:13

Za přijatelnou cenu více než dobrý štetec. Štětinky jsou měkoučké, příjemné, nevypadávají, a dobře drží například pudr - během aplikace to z nich neopadává. Líbí se mi, že není celý z měkkého plastu, spodní část je trochu těžší, a celkově se s ním dobře pracuje. Pro mě je též důležité, že se mi po stole různě nekutálí sem a tam, když ho během líčení odkládám.

  • vypadá pěkně
  • jemné štětinky
  • levný
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento štětec jsem se rozhodla koupit na základě hodnocení tady na Omlazení. Se štětcem jsem opravdu mile překvapena. Štetec je jemný a pudr se s ním velice dobře nanáší. Také se mi velice líbí jeho barevné provedení a jsem ráda i za to, že je v obalu a tudíž ho můžu uchovávat v něm a nezašpiním si potom taštičku od pudru. Cena je taky výborná.

  • barevné provedení
  • jemný
  • včetně obalu
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nemám co vytknout! Vážně super štětec, jednoduchej, dobrá velikost (vejde se do kabelky) Štětinky nepadají, je hodně jemnej takže moc příjemnej. Design také hezkej. A za tu cenu, nějakých 80 Kč, si myslím, že postačí úplně každému. Akorát když jsem ho umyla, tak potom smrděl..ale po dalším umytí už to bylo dobrý. Za mě ano:)

  • cena
  • nepadají štětinky
  • příjemný na tvář
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.6.2013 20:40:25

Tento štětec od Essence jsem si pořídila díky jeho tvaru a barevnému provedení. Je až neskutečně jemný a na tváři velmi příjemný. Vyhovuje mi, že se se štětcem dostanu všude, kde potřebuji, neopadává z něj pudr a štětinky drží. Pokud se mi s tímto něco stane, tak si ho koupím znovu, ale vypadá pořád jako nový. Já doporučuji.

  • Design
  • Jemnost
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 11:23:02

Tento štětec mě překvapil :) Za tu cenu opravdu vynikající. Je krásně jemný (příjemný na tváři), nevypadávají štětinky, krásně se s tím pracuje. Nemám ani problém s praním jak tady už někdo psal. Oceňují i pěkný design :D Velikost je akorát, délka štětin vyhovuje. Tento výrobek můžu opravdu vřele doporučit :) Za málo peněz hodně muziky :DDD

  • cena
  • jemný
  • design
  • nevypadávají štětinky
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.8.2013 21:15:55

Štětec je levný, pěkně vypadající a v hezkém pytlíčku. dá se použít nejen na pudr, ale i na tvářenku, a používám ho místo houbiček co se dávají k pudrům od jiných značek, protože tenhle je lepší. Je jemňoučký a příjemný na pohlazení po tváři, dobře se drží a hezky zachycuje pudr, takové akorát množství, žádné nánosy. Za nějakou dobu je špinavý, ale stačí ho umýt buď umýt specielně určeným přípravkem nebo obyčejným jemným šamponem a je jako nový. Doporučuji, určitě je kvalita srovnatelná s mnohem dražšími alternativami!

  • jemný
  • příjemný na dotek
  • hezký design a pytlíček
  • cena
  • dobře chytá pudr
  • logo Essence se postupem času setřelo (nedůležité :D)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Značku Essence mám strašně ráda, je to kvalitní značka za super cenu. Toto platí i u tohoto štětce. Abych pravdu řekla, já se moc ve štětcech nevyznám, tento je můj druhý. Ve srovnání s mým předešlým jsem s ním moc spokojená. Je hrozně jemnej, takže nepoškrábe obličej. má moc hezkej design a dá se sehnat v Rossmannovi za super cenu.

  • cena
  • jemnej
  • dostupnost
  • design
  • vůbec nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2013 21:13:56

Značka Essence patří mezi mé nejoblíbenější a proto jsem se i na základě pozitivních recenzí rozhodla vyzkoušet i tento štětec na pudr. Nejvíce mě na něm okouzlily jeho jemné štětinky, kterých by však mohlo být o něco víc, protože jelikož je štětec trochu zploštělý, tak se s ním trochu špatně pudr nanáší, díky tomu jej však můžu používat i na tvářenku :) Líbí se mi také to, že je v plastovém obalu :) Za tu cenu stojí za vyzkoušení, nenáročnější uživatelky budou určitě spokojeny :)

  • cena
  • jemné štětinky
  • obal
  • barva


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Potřebovala jsem si koupit nějaký štětec na pudr a tenhle byl nejlevnější a proto jsem si ho koupila.Mylsela jsem,že nebude nějak extra dobrý,ale docela mě překvapil.Je strašně moc jemný a heboučký a pudr se s ním nanáší dobře(prostě normálně).Jiný štětec na pudr jsem zatím nevyzkoušela,ale tenhle je podle mě dobrý.

  • cena
  • jemný
  • hebký
  • příjemný
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.8.2013 22:59:18

Nedávno jsem si pořídila nový pudr od Essence a tak jsem chtěla zkusit i štětec od nich. Essence obecně mám ráda, a štětec se mi na první pohled zalíbil. Má skvělou barvu a štětinky jsou nádherně heboučké, což je za tuhle cenu poklad. Pudr se s ním skvěle nanáší a má příjemnou velikost akorát do ruky, takže za mě palec nahoru :)

  • heboučký
  • cena
  • akorát do ruky
  • balení (barva atd..)
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2013 11:44:40

Levný drogerkový štětec, který je překvapivě jemný a kvalitní. Štětiny nevypadávají a jsou hezky zbarvené. Díky velikosti je skvělý do kosmetické taštičky na cesty. Dá se použít i na nanášení tvářenky. Super i pro slečny, které si nemohou dovolit drahé štětce. Balení je klasické plastové. nenadchne neurazí.

  • dostupnost
  • cena
  • desing
  • nepelichá
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.10.2013 22:43:36

Se všemi štetci od Essence jsem až překvapivě spokojená a ani tento není výjimkou. Moc se mi líbí jeho fialovo-černý design, který jsem si vyloženě zamilovala. Štetec nosím neustále u sebe v kosmetické taštičce a nedám bez něj ani ránu. Štětec je krásně heboučký, jemný, štětinky nevypadávají a drží tvar. Navíc je poměrně levný a dobře dostupný, takže můžu jen doporučit.

  • design
  • jemné štětiny
  • nepelichá
  • rukojeť akorát velká
  • nic


Další recenze od 25.10.2013 14:18:10

Sháněla jsem nějaký levný štětec na pudr, protože ty nejlevnější jsou podobně kvalitní (na nic), že si radši koupim ten na nic za 80 než za 160, když zrovna nemám na ten super kvalitní. Ale tenhle od essence mně velmi příjemně překvapil, sice je malý, ale nejsou to žádné tuhé tvrdé umělé chlupy, ale poměrně příjemné měkkoučké chloupky. Rozhodně z těchto levnější štětců doporučuji :)

  • příjemný
  • cena
  • provedení
  • malý


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2013 12:55:40

Jeden z nejhorších štětců které jsem kdy vyzkoušela. Má málo štětin, které navíc při čistění štětce vypadávají, takže za chvíli z něj nic nezbyde. Obal je laciný a rozlepuje se. S tímto štětcem pudry, které normálně nepráší začnou prášit jako blázen a na obličej se teda skoro nic nenanese. Štětiny jsou hrubé a pudr pořádně do pleti nezapracují.

  • dostupnost
  • obal
  • cena/kvalita
  • hrubé štětiny
  • hodně vypadávají štětiny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.11.2013 17:24:13

Byl to můj úplně první štětec. Stojí asi 80 Kč. Je syntetický. Akorát je strašně malinkatý.. Takže já s ním pudruji jenom korektor pod očima. Jenže on píchá. Mám asi špatný kus, podle toho co tady vidím za recenze. Mám všechny štětce od Essence co jsou v prodeji a dělá to jenom tenhle a pak ještě ten na stíny. Ale pudrovat se s ním dá ;)

  • Cena
  • Dostupnost
  • Píchá
  • Velikost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.11.2013 22:26:41

Na to, že se jedná o levnou drogerkovou značku je štětec opravdu hodně jemný. Hrozně se mi líbí barevné provedení. Cena je taky určitě plus. Co mi ale vadí,že na pudr není moc použitelný - je dost malý a tak se člověk musí pudrovat půl hodiny aby zapudroval celý obličej. Spíš by se hodil na tvářenku nebo bronzer. Jinak jsem ale spokojená.

  • jemný
  • hezky barevný
  • nepelichá
  • moc malý na pudr


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.12.2013 20:20:31

Ano jistě, určitě existují mnohem lepší a kvalitnější pudry. Ale tento bohatě postačí. Je příjemný na tváři, líbí se mi také jeho barevné provedení a ta cena! Akorát musíte po pudru přejet víckrát, aby na štětci něco zůstalo. Držátko je sice kratší, ale postačí. Dá se sním nanášet i tvářenka. Líbí se mi, že dokáže pudr hezky rozprostřít. Plus je opravdu moc heboučký a nevypadávaj štětinky. Od značky Essence jsem nečekala, že by mohlo být něco takového. Doporučuji nenáročným "teenagerkám" :-)

  • jemný
  • hebký
  • poměr cena "výkon"
  • hezky rozprostíra pudr
  • design
  • levný
  • malý, vejde se lehce do kabelky
  • příjemně se drží
  • mohl by být o něco větší (myslím tím hlavu se štětinkami)
  • zezačátku lehce smrdí
  • musíme s ním několikrát přejet po pudru než na něm něco zůstane


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2014 19:23:28

Tento štětec mě opravdu mile překvapil. Za tu cenu je opravdu skvělý. Líbí se mi jeho barevné zpracování. A štětinky jsou velice příjemné a vůbec nepadají. Dobře se s ním pracuje. Štětec je celkem malý, proto se hodí i na cestování. Řekla bych, že se hodí i na nanášení tvářenky, protože je kapku zplacatělý. Mohu určite doporučit.

  • -cena
  • -barevné zpracování
  • -kvalitní štětinky
  • -nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.1.2014 21:36:22

Já osobně preferuju spíše jemné štětce na pudr jako je třeba tento od Essence. Má velice jemné štětiny, které neškrábou na obličeji ani ho nijak nedráždí, pudr se s ním snadno nanáší a nelítá všude kolem. Štětinky se netřepí, nelámou ani nevypadávají a za tu cenu je opravdu bezkonkurenční. Navíc jde sehnat téměř v každé drogerii.

  • Cena
  • Jemné štětinky
  • Příjemný na obličeji
  • Dobře se s ním pracuje
  • FIalová barva


Můj první dojem ze štětce? Je super! Je jemný a ,,vlasy" jsou na tváři příjemné.Upřímně jsem teda čekala, že bude o trochu větší. Na obrázku vypadal celkem ,,velce". Ale i tak se s ním dobře pracuje. A cenově je taky docela přijatelný, i když si myslím, že je docela předražený. Váhám nad koupí štětce na tvářenku, také od Essence, ale asi si ho koupím :-)

  • Celkově je prostě výborný
  • cena, mohl by být levnější


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Hezká barva štětin. Super na cestování, ale na běžné užívání nic moc. Štětiny jsou hezky jemné, ale poněkud řidší, takže mi spíš vyhovuje na tvářenku, než na pudr."Rukojeť" je dost krátká. Cena okolo 70-80 Kč je super, takže se určitě vyplatí a ve srovnání s dražšími štětci je na tom docela dost dobře. Určitě ho můžu doporučit nenáročným lidem :-) Jentak btw. : Fialkový nápis essence se po prvním umytí sloupne, ale to není nějak moc důležité.

  • Super na tvářenku
  • Super na cesty
  • Dobrá cena
  • Jemné štětiny
  • Barva štětin
  • Krátká "rukojeť"
  • Logo se po 1. umytí sloupne
  • Řidší štětiny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.8.2014 18:33:26

Já jsem teda zklamaná ale zase za 45 kč co čekat. Štětec je super tak na 3 až 4 použití, pak se rozjede a jako každý štětec se zjemní ale tohle je příšera. Po vícero používání z něho začínají vypadávat chloupky. Pro puberťačky co se začínají malovat určitě stačí. Je malý takže se hodí na cestování aspoň nezabere tolik místa. Líbí se mi i barevné provedení což Essence má celkem vždy pěkný design. Ale pro delší využití mi nevyhovuje.

  • dostupnost je v každém regále s Essence kosmetikou
  • design
  • velikost
  • nekvalitní štětiny
  • nedá se pořádně vyčistit


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2014 22:05:57

potřebovala jsem rychle štětec na pudr, tento byl za dobrou cenu a taky rozhodovaly recenze z těchto stránek, štětec je opravdu příjemný, neškrábe, je to podle mě kvalitní štětec, moc mi vyhovuje, používám od stejné značky štětec i na tvářenku a ten je taky super, bohužel se s ním nedá cestovat, možná by to šlo, kdybych si nechala obal, ve kterém byl, jestli se mi rozsype jednou, tak si ho koupím klidně znovu

  • jemné štětiny
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.5.2015 21:19:08

Mám tento štetec rada. Štetec je príjemný na pleť, krásne mäkučký, ľahko sa čistí, nepĺzne a to ho mám už dlhšiu dobu a stále je rovnaký nie ako niektoré štetce čo časom vypĺznu a"zdrsnejú". :) Nemám s ním problém naniesť púder a občas keď nemám nič po ruke použijem ho aj na farbu na líčka. :) Jediné čo mi na ňom vadí je že bol dosť cítiť umelinou a to aj po pár čisteniach. :/ Dá sa to ale prežiť a navyše je fakt dobrý takže preto mu dávam 5 hviezdičiek.

  • dobre sa s ním nanáša púder(občas aj farba na líčka)
  • nepĺzne
  • ľahko sa čistí
  • príjemný na pleť
  • je cítiť aj po pár čisteniach umelinou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2015 09:36:34

S tímto štětcem jsem velmi spokojená.Samozřejmě se najdou kvalitnější ,ale za tu cenu jsem spokojená.Mám ho v té růžové verzi.Je pravda,že pudrování moc nedám,takže na to moje poprášení to stačí.Jen nevím jak by vyhovoval ženám co musí zapudrovávat hodně.Štětiny jsou příjemně měkké a nijak mi nedráždí pleť.Pro ty co si nedělají nějak složitý make-up,bych ho určitě doporučila.

  • velikost tak akorát
  • za tu cenu paráda
  • příjemný na tváři
  • v této cenové kategorii -nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Na tento štětec jsem náhodou narazila v Rossmannu. V té době jsem stejně hledala nějaký nový štětec na pudr, protože ten, co jsem měla od Ebelinu byl naprosto příšerný. Píchal, pelichal a při praní ztrácel barvu. To tento je pravý opak. Je to takový plyšáček. Je krásně heboučký, sem tam mu sice nějaký chloupek vypadne, ale není to nic hrozného. Pudr se s ním skvěle nanáší. Navíc má krásnou barvu.

  • skvěle se s ním pracuje
  • téměř nepelichá
  • heboučký
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Štětec je malý skladný, dobrý i na výlety či dovolenky, mohu jej v pohodě převézt i v malé kosmetické taštičce, navíc poslouží tak jak má,super se s nim nanáší tvářenka s bronzerem a hlavně nevypadávaji chlupy (tak jako na všech ostatních - u většiny to drhne a mají hodně drsné chlupy), tento je má jemňoučké jako samet. Jsem nad míru spokojená.

  • jemné chlupy jako samet
  • pudr se velmi dobře nanáší
  • dobře přenosný i v kosmetické taštičce
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.8.2016 14:53:02

Tenhle štětec jsem si pořídila po přečtení předchozích recenzí. Hledala jsem nějaký levnější drogerkový produkt a tento štětec splnil přesně mé očekávání. Pudr se mi s ním nanáší lehce. Nezpozorovala jsem zatím ani jeden vypadlý chlup (používám jej více než půl roku) a v neposlední řadě je dle mého snadný na údržbu. Až mi bude připadat stávající opotřebovaný, určitě si zakoupím štětec zase znovu.

  • měkký
  • nevypadávají chlupy
  • snadná údržba
  • nenašla jsem


Další recenze od 10.1.2017 14:58:42

Tenhle štětec jsem si koupila, jako můj úplně první štětec-tudíž nemůžu porovnat s jinými štětci. Co ale můžu říct, je to, že mě dost na svojí cenu dost překvapil. Má krásný design, i když pro pudr možná trochu nevhodný, protože se po nějakém čase bílé štětiny nahoře zbarví do barvy pudru, což k té fialové vypadá... Ehm, nehezky. Pudr se s ním nanáší dobře, je hodně jemný, což jsem se ještě nerozhodla, jestli to je dobře, nebo ne. Štětiny nevypadávají, obal se krásně hodí na cesty, míra hustoty štětin dostačující.Jediné, co mi opravdu vadí je, že mi po nějaké době vypadla rukojeť.

  • pro začátek super,
  • krásný design
  • nepelichá
  • obal
  • špatná barva
  • vypadávající rukojeť
  • hodně umělé štětiny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.1.2017 14:20:53

Hledala jsem nějaký štětec na tmavší pudr, který budu používat jen na tváře, takže jsem nechtěla hned dávat víc peněz. Náhodou, když jsem si vybírala laky, tak jsem si všimla tohoto štětce, který se skvěle drží. Celkově působí roztomile a cena super, takže jsem ho bez rozmýšlení zakoupila. Hned druhý den jsem ho vyzkoušela, neměla jsem moc očekávání, ale byla jsem mile překvapená. Je k pleti jemný a štětinky nevypadávají. Za tu cenu dávám pět hvězd :)

  • poměr cena - výkon
  • jemný
  • štětinky nevypadávají
  • nic


Další recenze od 10.4.2017 19:28:38

Na to, že je tohle pouze poměrně levný štětec z drogerie jsem byla velmi překvapena. Má krásně jemné štětinky, které po pleti hezky kloužou. I přes praní štětinky stále drží u sebe což je u Essence ostatně i zvykem. Má krásný a moderní obal, skvěle padne do ruky a s praním není žádný problém. Tento maličký štětec zvládá i každodenní mytí a sušení, což je u mně docela zásadní fakt.

  • Cena
  • Jemné štětinky
  • Hezké provedení
  • Zvládá každodenní mytí a sušení
  • Žádné


Další recenze od 8.8.2017 09:09:23

Štětec má krásně jemné štětinky a je příjemný na tváři. Dříve jsem ho používala dost často, ale poslední dobou na pudr používám labutěnku. Na štětci mi vadí, že má celkem krátké štětinky a je docela dost hustý. Prodávají ho v takovém průsvitném obalu, který se hodí na cesty. Fialová barva mi nevadí, ale klasický černý štětec by byl lepší.

  • jemné štětinky
  • průsvitný obal
  • krátké štětinky
  • barva


Další recenze od 11.8.2017 21:47:58

Nic velkého jsem za tak málo peněz nečekala, ale mile mě štětec překvapil. Mám ho už přes půl roku a nevypadávají štětiny, je krásně jemný, dobře se s ním pracuje. Není moc objemný, takže je dobrý i na cesty nebo do kabelky. Vzhledově se mi fialovo-bílá kombinace na rukojeti velmi líbí. Rozhodně bych si ho koupila znovu.

  • cena
  • vzhled
  • vydrží dlouho
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Sigma Duo Fibre F50

4 75% 5 recenzí