Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny recenze a zkušenosti

Odlíčení Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny
Odlíčení Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny - obrázek 1
Odlíčení Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny - obrázek 2
Odlíčení Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny - obrázek 3
5 1.7 47
  • Průměrné hodnocení 1.7
  • 11% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 47 recenzí
  • Výrobce Hartmann

Recenze produktu
Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Jedny z nejhorších vatových tamponů, na jaké jsem kdy narazila. Výrobce uvádí, že jsou "extrasoft s mikrovláknem, pro důkladné a jemné odlíčení", ale je to lež jako věž, příšerně škrábou, velmi špatně vsákávají tekutiny-musím dlouho čekat než se mi odličovač/odlakovač vsákne do tamponku a držet ho v rovné poloze, jinak po něm tekutina steče na zem. Tyhle fakt už nikdy víc, zlaté "Tesco tamponky".

  • žádná
  • nekvalitní materiál
  • škrábou - vůbec nejsou jemné
  • špatně vsákávají tekutiny


Další recenze od 24.3.2012 14:53:52

Musím souhlasit! Možná mají mít tyto odličovací tampony peeling efekt..... Tak proto tak škrábou, ovšem vzhledem k tomu že si chci odličovat i oči tak se mi tento efekt zrovna nehodí:-) V tomto případe rozhodne neplatí že vyšší cena=kvalita.

  • Nemá
  • Škrábou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 20:25:35

Asi nejhorší odličovací tampónky, se kterými jsem setkala. Dost mě škrábaly, vůbec nevskakovaly odličovač. Mnohokrát jsou lepší tampónky i levnější. Už nikdy bych si je nezakoupila. Používala jsem je aspoň na odlakování, ale taky žádná sláva.

  • Žádné
  • Škrábou
  • Nevsakují odličovač


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 22:41:49

Jedny z nejhorších vatových tampónků, které jsem kdy měla. Jsou z nepříjemného a tvrdého materiálu, který na pleti dost škrábe. Navíc se rozdělují a trhají na kousky. Nikdy bych se k nim už nevrátila.

  • žádné
  • nepříjemný materiál
  • trhají se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 13:15:47

Musím souhlasit s ostatními. Tyhle odličovací tampóny jsou opravdu jedny z nejhorších jaké jsem kdy vyzkoušela. Nepříjemně škrábou na obličeji a o očích raději nemluvím. Už bych si je nikdy nekoupila.

  • žádné
  • nepříjemný materiál


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 23:03:25

Přijde mi, že dříve byly kvalitnější, teď je to hotová katastrofa. Místo peelingu paráda, jinak nepoužitelné:( škrábou, zežmolkují a po jednom kuse nejdou vytáhnout. Zlaté levné tamponky z Lidlu. Už si je určitě nekoupím.

  • Nic
  • Škrábou
  • Trhají se
  • Žmolkují


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.3.2012 23:27:38

Opravdu hrozné tampony, vůbec mi nesedly. Z tamponu se odchlipují části, jako z vaty. Ale vata je oproti nim úžasná, tampony příšerně škrábou a špatně sají. Byly naprosto nepoužitelné, nikdy více je už nechci vidět.

  • opravdu nevim
  • odchlipující se části
  • škrábají


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 11:51:40

Bohužel se musím přidat s nedobrou zkušeností s těmito odličovacími tampony - škrábou, jejich vrstvy se oddělují, nevsakují se do nich odličovací přípravky, pouštějí chloupky (což je nepříjemné hlavně při odličování očních partií). Myslela jsem si, že podle ceny půjde o nejkvalitnější odličovací tampony, ale v tomto případě to rozhodně neplatí.

  • tampony jsou měkké
  • pouštějí chloupky
  • rozdělují se jejich vrstvy
  • škrábou
  • špatný vsak kosmetických přípravků
  • velký nepoměr cena - kvalita


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 15:03:09

Nejhorší tampony co jsem kdy měla.Už bych je nechtěla ani zadarmo.Škrábaly,opravdu velice nepříjemně se s nimi odličovalo.Odličovadlo se do nich špatně vsakovalo,spíše stékalo.Velmi nepříjemný materiál.Zdály se mi takové umělé.

  • žádné
  • nevsakují tekutinu
  • Škrábou
  • nepříjemný materiál


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 15:20:15

Koupíte znovu? Rozhodně ne! Jak již bylo zmíněno nade mnou. Nejenže žmolkují a odtrhávají se z něj kusy, takže mám kolikrát v oku tu neviditelnou nitku, kterou je nadmíru těžké vytáhnout, když je jí nevidět, ale největší podpásovka je ten peelingový efekt. Přijde mi, jakoby ve středu každého tampónku byl malý střep. Opravdu nic příjemného. A ještě ten vtip v nadpisu : Odličovací tampónky. Velmi zle se do nich vsakuje jakékoliv odličovadlo. Když jsem chtěla vyndat jeden tamónek, vyndala jsem třeba jeden a půl - hrozně se trhají.

  • nějak se mi žádné nevybavují
  • peelingové tampónky
  • špatně vsakuje
  • třepí se na nitky
  • trhá se


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 19:43:43

Asi nejhorší odličovací tampony co jsem kdy měla. Hrozně mě škrábou na obličeji a nasají asi 3/4 produktu co na něj dám,což je opravdu hrozné plýtvání,špatně se s nimi odličuje,jsou moc tlusté,oddělují se od sebe. Hrůza děs. Rozhodne nedoporučuji.

  • Nic
  • Oddělují se
  • Škrábou
  • Nasají příliš mnoho produktu


Další recenze od 27.3.2012 22:18:35

Přidávám se k Vám holky!!!!Také nejsem s odličovacíma tampónama vůbec spokojená!!!! V životě je už nikdy nekoupím!!!Trhají se na kousky a rozdělují!!! Vyhovujou mě odličovací tampóny z Lídlu nebo Penny!!!

  • Žádné
  • Kvalita!!!!!


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Dřív jsem si tyhle tamponky nemohla vynachválit, ale poslední dobou jsem strašně zkalamaná a rozhodně už je kupovat nebudu!!! Děsně! škrábou, dělí se, nasají spoustu kosmetických produktů, celkově absolutně o ničem. Hartmann asi začal hodně šetřit a mele PET lahve do tampónků! :-(

  • nic
  • vše!


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.3.2012 22:13:19

Dříve patřily mezi mé nejoblíbenější, ale poslední dobou se mi zdá, že jejich kvalita prudce klesla. Tampónky se "kouskují" a jsou hrubé, takže na pleti trochu škrábou. Je teda fakt, že znám i horší tampónky, ale tyto si už příště také nekoupím.

  • žádné
  • "kouskují" se
  • škrábou


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Opravdu otřesné. Abych se s nimi nepoškrábala, musela jsem na ně vypatlat velké množství oličovacího krému. Také se rozdělují na 2 díly. Co mě ale rozčilovalo nejvíc, je že na obličeji hrozně žmolkují. Opravdu jsem se těšila až je vypotřebuji a koupím jiné. Tyhle už nikdy více!

  • nevím
  • nevsakují
  • škrábou
  • žmolkují
  • rozpadají se


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2012 23:15:12

Koupila jsem si je z nutnosti a asi jsem měla jít raději spát namalovaná. Šíleně škrábou, takže se nedá pořádně nanášet krém. Nevím, jestli to má nějaký peelingový efekt, ale já po nich měla tak zarudlou a citlivou kůži, že mě to vlastně ani nezajímá. Horší jsem ještě neměla.

  • balení
  • hrubý povrch
  • nevsakují krém


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2012 10:58:30

Tyto tampony jsem vždy kupovala,měla jsem je nejraději,ale poslední dobou se opravdu jejich kvalita změnila,koušou,škrábou,vůbec nevsakují ,trhají a rozdělují se.celé balení jsem vyhodila,protože se opravdu poslední dobou nedají používat

  • žádné
  • trhají se
  • nechávají žmolky
  • hrubé


věk
15-24

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.4.2012 14:45:30

Ne že bych potřebovala zrovna nějaké ultra kvalitní odličovací tamponky, ale je fakt, že zrovna tyhle fakt trochu škrábou. Nevím zda to má mít nějaký přínos pro pleť, mě ji však akorát lehce podráždí, takže aby to nebylo tak hrozné, musela jsem dávat více odličovacího mléka, a to z hlediska spotřeby není moc výhodné.

  • nevím
  • škrábou


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2012 21:06:48

Dříve byly opravdu dobré, ale v poslední době děs a hrůza. Zůstávají mi kousky vaty po obličeji, tamponky se drolí a strašně škrábou, mají drsný povrch. Pleťová voda se ani pořádně nevsákne, kolikrát mi po tamponku steče rovnou do umyvadla, aniž by na něm něco zůstalo.

  • žádné
  • nevsakují
  • drolí se a zůsávají kousky vaty po obličeji
  • cena
  • drsný povrch


Další recenze od 20.4.2012 22:59:34

Absolutně nejhorší odličovací tampony, které jsem kdy vyzkoušela. Rozhodně je už nekoupím. Oči jsem si s nimi nebyla schopná odlíčit, protože by mi to asi víčka sedřelo. Navíc vůbec nevsakujou, rozpadají se. Za ty peníze je to nehoráznost prodávat!!!

  • drsné
  • nevsakují
  • rozpadají se
  • drahé


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.4.2012 10:54:05

Nejhorší odličovací tampónky na světě! Mají příšerný materiál, který se třepí a žmolkuje. Navíc při odličování mě něco škrábalo. Pleťová voda se mi skoro vůbec nevsákla a stekla mi na zem. Za mě opravdu katastrofa, přitom patří k těm dražším tampónkům. I z Lidlu jsou daleko lepší, levnější a je jich tam víc.

  • žádná
  • škrábou
  • rozpadají se
  • nevsakují přípravky
  • příšerný materiál


Další recenze od 1.5.2012 13:10:19

Tyto odličovací tampóny jsem nedávno koupila v trojbalení spolu s vatovými tyčinkami za velmi příznivou cenu. Nečekala jsem zázrak, zvlášť po dřívějších zkušenostech a negativních recenzích tady na Omlazení. Byla jsem ale velmi příjemně překvapena. Mám pocit, že se opět přibližují své kvalitě, kterou měly cca před 2-3 lety. Jsou jemné, při odličování se netrhají ani necuckují, díky obsahu mikrovlákna jsou krásně nadýchané, dobře vsakují kosmetické přípravky, ale díky tomu, že jsou poměrně tenké nedochází ke zbytečnému plýtvání s přípravky. Prostě paráda...

  • krásně nadýchané
  • jemné k pleti
  • dobře vsakují kosmetické přípravky
  • tentokrát jsem žádný nenašla


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tamponky mi nepřijdou tak extra strašné jako hodnotí většina uživatelek, ale nejsou nic extra - zkrátka neurazí ani nenadchnou. Co mi opravdu vadí - přípravek se do tamponku vůbec nevsákne a je potřeba chvíli čekat. Žmolky mi zůstávaly hlavně na řasách.

  • žádné
  • žmolkují
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Dřív byly dobré, pak je nějak pozměnily a teď je to katastrofa. Tenké, škrábou, nevsakují, když se odličuji tak se všemožně natahují a nedrží tvar, takže mě odličování s tímhle akorát rozčílí. Ani se s tím nedá pořádně pleť vyčistit, možná tak kdybych si dala tři kousky na sebe, ale prostě hrůza

  • žádné
  • škrábou
  • nevsakují
  • nedrží tvar


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.5.2012 21:25:16

Nejhorší odličovací tampony, špatně vsakujou a strašně škrábou a jsou nepříjemné, celkově mi podráždí i obličej, když mám akné, raději si připlatím a koupím si měkké odličovací tampony. Určitě tedy nedoporučuji slečnám a enám s citlivou pokožkou a akné.

  • Cena
  • Nevsakují
  • Dráždí "akné"


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.5.2012 15:17:52

Odličovacím tamponkům z Lidlu jsem dala dvě hvězdičky, tak těmto musím dát bohužel jen jednu. To už jsou oproti nim ty z Lidlu opravdu o třídu lepší. Od odličovacích tamponků očekávám jemný bavlněný povrch, což tyhle v žádném případě nesplňují. Jsou hrubší a špatně sají - na odličovací mléka opravdu špatně použitelné. Znovu si je určitě nepořídím.

  • pro mě osobně žádné
  • hrubý povrch
  • špatně savé


Nejhorší odličovací tampony. Škrábou, vsakují hodně odličovacího přípravku, umělé, nepříjemné na dotek. Nikdy víc.. NEKUPOVAT!!

  • Žádné
  • Škrábou
  • Vsakují hodně odličovací přípravek
  • atd.. všechno..


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.6.2012 00:16:56

Také se přidávám k negativnímu hodnocení tohoto výrobku. Před lety to byly mé nejoblíbenější tampony, ale později začala kvalita prudce klesat. Souhlasím se vším, co tu již padlo, rozhodně nekupovat. Třepí se, jsou hrubé, škrábou, pouští kousky, kvalita mizerná, cena vysoká. Na otázku koupíte si znovu, odpovídám jedno velké a důrazné NE!

  • Žádné
  • Vše


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.6.2012 19:50:35

Mně tyhle tamponky naopak maximálně vyhovují. Jsou jemňoučké, vůbec mě na pleti neškrábou, nenacucají víc produktu než je třeba, netrhají se. Dřív jsem je nepoužívala, takže nemůžu porovnat jestli se kvalita zhoršila nebo zlepšila, ale já proti nic nemám výhrady.

  • neškrábou na pleti
  • nenasávají zbytečně moc produktu
  • jemňoučké
  • levné a dostupné
  • netrhají se
  • žádné jsem neobjevila


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Vatové tampony jsou levné a jemné - rozhodně ne ale extra soft, jak výrobce slibuje na obalu. Bohužel se trhají, pouštějí ’’chloupky’’, které potom mám po celém obličeji a nasakují příliš mnoho kosmetického produktu. Na odlakování nehtů postačí, ale na obličej raději nedávat...

  • cena
  • trhají se
  • nasakují příliš mnoho kosmetického produktu


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.8.2012 16:10:18

Po několika letém používání jsem je přestala kupivat, protože poslední 2roky byly tamponky s vyloženě drsnými částicemi a příšerně poškrábaly obličej při odličování. Hodně často se trhají a odločovadlo nasálo až příliš. Balení je klasické, prostě průměr. Už nekupuji a ani bych nedoporučila kvůli těm hrubým částečkám, ale dříve to byly velmi dobré tampony.

  • už žádné
  • hrubé částečky
  • často se trhají
  • příliš nasají odličovadlo


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejhorší odličující tampony co jsem kdy měla, jsou šíleně hrubé, nesavé, nepříjemné na kůži, při odlíčení očí až bolestivé . Myslím že na nich není nic dobrého ani obal nijak nezaujme, cena celkem dobrá, ale už si je nikdy nekoupím, je spoustu jiných dobrých tamponů, co splní svůj účel...

  • žádnou jsem nenašla
  • nesavé
  • hrubé částečky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2012 09:29:25

Tak tyto odličovací tampóny jsem zkusila jednou a naposledy. Již při vyndávání z obalu se děsně trhají, a co teprve při odličování očí! Navíc odličovací mléko nevsáknou téměř vůbec a naopak odličovací vodu vsáknou do sebe tak hluboko, že jí musíte vypotřebovat daleko více, abyste se vůbec odlíčili.

  • vata se trhá
  • hrozně drsné
  • mléko nevsáknou
  • vodu zase příliš vsáknou
  • velká spotřeba odličovacích přípravků


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.11.2012 20:09:40

Cenově to nejsou zrovna nejlevnější vatové tampóny a tak jsem myslela, že budou fungovat dobře a budou lepší než ty levnější, ale vůbec ne i ty tampóny co stojí polovinu jsou mnohem lepší. Tyto nesají, jsou hrozně chlupaté, tvoří cucky a celkově je snimi zlo se odličovat.

  • nic
  • chlupaté
  • nesají
  • cuckují
  • levnější jsou lepší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.2.2013 23:45:40

Za mě jsou tyhle tamponky jedny z nejhorších na trhu. Okraje k sobě nejsou přicvaknuté, takže tamponek nedrží pohromadě a rozpadá se - jak v suchém stavu, tak během používání. Tampon je docela tlustý, takže nasaje celkem dost tekutiny, kterou už "nevrátí", při použití zůstávají od rozpadajícího se tamponu na obličeji kousky vaty, jedním slovem děs.

  • žádné
  • rozpadá se
  • na obličeji zůstávají chomáčky vaty
  • nasaje hodně tekutiny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2013 19:45:42

Jednu dobu jsem nepoužívala nic jiného. To v tu dobu ale byly mnohem kvalitnější' než jsou ted. Ted jsou hrozne tenké a pří odličování očí me hodně škrábou na víčkách... už se k používání těchto od li co Vacích tam po ku nicky nevrátím. Našla jsem doma posledních par, tak je používám uz jen na odlakování nehtů.

  • nic
  • tenké
  • škrábou


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2013 21:03:25

Nejhorší odličovací tampónky! Asi moc nemá cenu to sem psát, ale jsou tak otřesné, že se to prostě nedá. Škoda, že jsem si zdější hodnocení nepřečetla dříve než jsem je koupila, protože jsem je měla kdysi dávno a byla jsem spokojená. Nechápu jak se jejich mohla kvalita tak strašně zhoršit. Neuvěřitelně škrábou a dráždí pleť, ta je pak celá zarudlá a citlivá. Vrsty se od sebe strašně snadno oddělí již v obalu a pak se vytáhne pouze jedna polovina tampónku...Dala bych jim 0, kdyby byla v nabídce.

  • nic
  • škrábou
  • dráždí pleť
  • vrstvy ve od sebe oddělují


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.4.2013 21:51:27

Tyto čistící tamponky jsem měla již několikrát (zapomněla jsem, že jsou to ty špatné) a pokaždé mě zklamaly. Jsou špatné snad ve všem, v čem je to vůbec možné :D. Rozpadávají se na vrstvy, na pleti zůstávají zbytky vaty... Navíc tamponky jsou opravdu hodně savé, takže ať už je používáte na nějaké čistící/odličovací vody nebo mléka, tak spotřeba je veliká... Znovu rozhodně nekoupím...

  • žádné
  • hodně savé
  • rozpadají se
  • na pleti zůstávají cucky vaty


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle byly nejlepší odličovací tampónky na trhu (ještě cca před 5 lety), cenově byly vždy výše než jiné tampónky a kvalitou také. Tehdy jsem se vždy vrátila pokorně k těmto, když mě náhodou napadlo zkusit jiné levnější. To už teď neplatí. Dříve tyto tampónky byly skutečně jemné, nerozpadaly se, nezanechávaly vatu na obličeji, nenasákly velkým množstvím přípravku a byly prostě perfektní. Tehdy akce 2+1 zdarma byly mé oblíbené. Bohužel se Hartmann asi rozhodl šetřit, zřejmě přesunul výrobu a snížil náklady na výrobu, al cenu ponechal vysokou. a tampónky jsou již nepoužitelné. Vše, co jsem na nich dříve milovala, je pryč. Rozpadají se. Zanechávají zbytky vaty na obličeji. Hodně moc absorbují přípravek na odlíčení. Oblíbila jsem si značky (Ebelin, Lilibe), které jsem dříve nerada používala, protože měly "vady", co má teď Hartmann.

  • jsou na trhu už strašně dlouho
  • nevhodné na odličování
  • trhají se, rozpadají se
  • hodně absorbují přípravek na odlíčení (velká spotřeba)
  • z balení se vytahují špatně - místo jednoho tampónku třeba 1,5 tampńku apod.
  • stále vysoká cena, co dávno kvalitě neodpovídá


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 13:07:07

Hartmann Bel Cosmetic odličovací tampóny jsou velice zklamaná. Celkově mi nevyhovuje značka Bel, protože mám pocit, že je předražená a tyhle odličovací tamponky jsou toho důkazem. Velice mě škrábou, takže se s nimi nedají odlíčit ani oči. Žmolkují se(taky velice nepříjemné) a pro mne snad nejhorší, že se rozpadají.

  • Nic
  • Cena
  • Škrábou
  • Žmolkají se


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Od té doby, co jsem na Omlazení, tak kupuji výrobky, které jsou doporučované ostatními. Ale nějak mě nenapadlo podívat se i na takovou obyčejnou věc jako byly odličovací tamponky. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjisitila při odličování, že tampony škrábou! Mám dost citlivou pleť a tyhle tamponky ji teda víc škodí než pomáhají! Příště se jim vyhnu obloukem.

  • nic
  • nesnesitelně škrábou
  • nevhgodné na citlivou pleť
  • přijdou mi jako z nějakýho umělýho materiálu


Další recenze od 28.2.2014 11:10:42

Nejhorší odličovací tampóny, jaké jsem kdy v životě měla. Jsou nepříjemné a škrábou. Zvládla jsem na obličej spotřebovat, snad jenom půlku balení a zbytek už prostě použiju jenom na odlakovávání nehtů. Na obličej se naprosto nehodí. No a na to odlakování taky žádná hitparáda. Začnou se cupovat a rozpadat. Takže za mě určitě ne.

  • žádnou
  • vysoká cena
  • špatná kvalita
  • jsou nepříjemné na obličeji
  • škrábou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 15:43:51

Tyto vatové tampónky jsem si koupila když byly v akci v drogerii a nechtěla bych je už ani zadarmo, bohužel jsem je pak dostala ještě k jedné objednávce přes internet zdarma, no nic, tak si s nimi aspoň odlakovávám nehty, protože na obličej jsou příšerné, špatně se do nich vsákne třeba micelárka a navíc na pleti aspoň mě hrozně moc škrábou, nejsou příjemné a za tu cenu vůbec nestojí o 300% jsou lepší ebelin z DMka

  • nic
  • škrábou
  • nesají
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.2.2015 16:18:03

Takové průměrné odličovací tamponky. Moc si nepotrpím na to, čím se odličuje, spíše mi jde o samotné kvalitní odlíčení a na to tamponky vliv moc nemají. Navíc tyto se docela rozpadají, ale např. že jsou tenčího materiálu mi zas až tolik nevadí. Ale je pravda, že znám daleko lepší tampóny a za mnohem lepší cenu, takže už si je neplánuji do budoucna koupit.

  • odlíčí stejně jako všechny ostatní tampóny
  • cena
  • průměrná kvalita
  • rozpadají se


Já musím hodnotit kladně. Člověk by ani neřekl, jak moc na tomhle obyčejném vatovém kolečku záleží. Máme doma tři balení nějákých odličovacích tampónků a ty jsou tak na prd, že jsem si musela zajít do drogerie pro tyto Bel. Tampónky mi příjdou měkké, "nadýchané" a hlavně- co je pro mě podstatné- na ně stačí jen trochu odličovače a celé se skvěle nasáknou. Na jiné musím vypiplat půlku lahvičky a stejně tampónek není dostatečně vlhký. Tyhle mi prostě opravdu vyhovují ve všech sněrech.

  • dostupnost
  • stačí minimum odličovače
  • měkké


Další recenze od 21.2.2016 14:04:58

Ja tieto odličovacie tampóny hodnotím ako najvyhovujúcejšie. Vyskúšala som ich už mnoho, no tieto sú moje najobľúbenejšie. Mne sa ich materiál, z ktorého sú vyrobené páči. Svojim povrchom dobre čistia póry. S tampónmi iných značiek som mala tvár problém vyčistiť do hĺbky, pripadalo mi, že pleťovú vodu iba rozmazávajú po tvári, ale tvár dostatočne nečistia, póry som zanesenejšie ako zvyčajne. Navyše vsakovali veľa produktu do svojho vnútra a rýchlo sa mi s nimi míňal. Tampóny Bel tak nevsakujú pleťovú vodu, zostáva viac na povrchu a tým pádom sa dobre k pleti dostane. Vďaka svojmu povrchu pleť čistia pekne do hĺbky.

  • materiál z ktorého sú vyrobené
  • sú úspornejšie - nevsakujú toľko produktu
  • čistia póry do hĺbky
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2017 00:12:25

Toto jsou kosmetické tampónky s mikrovláknem.Pro obzvlášť důkladné a jemné očištění pokožky.Složení-60%bavlna,20%polyesterové mikrovlákno,20%polyester......Tyto tampónky střídám s jinými dostupnými a jsem naprosto spokojená.Pokud se někomu zdají být hrubší,tak mně to osobně vůbec nevadí.Jsou příjemné na omak,vůbec neškrábou,pleť vyčistí opravdu důkladně a je pravda,že se do tampónku nasákne množství např.pleťové vody tak akorát.Netrhají se a jsou levné.Já je rozhodně mohu doporučit.

  • neškrábou
  • dobře vyčistí
  • příjemné
  • netrhají se
  • jsou levné
  • ...........................