Himalaya Herbals Antiseptic Cream recenze a zkušenosti

Kůže Himalaya Herbals Antiseptic Cream - velký obrázek
Kůže Himalaya Herbals Antiseptic Cream - obrázek 1
Kůže Himalaya Herbals Antiseptic Cream - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 49 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Himalaya Herbals

Recenze produktu
Himalaya Herbals Antiseptic Cream

věk
25-34

Do této značky jsem se prostě zamilovala. Tenhle krém mě vždy zbaví mé alergické reakce, která se na obličeji projevuje v podobě červených fleků. Namažu je tímto krémem večer a ráno se můžu kochat zdravou pletí. Líbí se mi přírodní složení. Doporučuju i na akné!

  • zbaví vás alergické reakce
  • super na pupínky
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od haňule 27.2.2013 21:43:25

Vynikající krém, na který jsem narazila úplnou náhodou. Vzala jsem ho, protože 40,- je super cena.. Moc nadějí jsem tomu nedávala, ale o to víc jsem byla překvapená účinky. Pokaždé, když si roznípu obličej a mám ho zarudlý, stačí namazat a pleť se úžasně zklidní... do hodinky není po zarudnutí ani památky.. používám ho i na pupínky. Má zvláštní vůni, ale je mi příjemná. Tato značká si mě získala a používám i jiné produkty...

  • Skutečně zklidňuje pleť
  • nevysušuje
  • dlouho vydrží
  • jednoznačně cena
  • pro někoho může být zvláštní vůně


věk
15-24

Další recenze od Hanulkaa 4.3.2013 16:16:48

Pokud sháníte krém podporující hojení, rychle pro něj! Opět obsahuje Aloe Vera, které má silné antibakteriální a anti-plísňové účinky, také zpracovaný zinek, který je proslulý svými léčebnými procesy. Nechybí ani výražky z Mořeny a drnku čínského, které mají antiseptické účinky proti vředům a infekcím kůže. Vůně je příjemná, bylinková, mast jak vidíte na fotografii je barevná, ale na kůži zprůhlední. Nanáším večer, nebo i ráno pouze lokálně, na pupínky, či odřený nos, místa se perfektně hojí a nezanicují. Je ho tedy jen 20 gramů, ale na lokální použití vystačí dlouho. Já tedy potvrzuji hojící procesy, u plísní nemohu nijak posoudit, jelikož žádné nemám.

  • hojí
  • antibakteriální a antiseptický
  • nevím


Další recenze od Pralinkaaa 19.4.2013 11:19:55

Tento krém jsem si chtěla koupit na základě recenzí zde na Omlazení. Hledala jsem ho v lékárnách, zdravých výživách a nic. Potom jsem ho však náhle objevila v drogerii Rossmann. Používám ho lokálně, když se mi objeví nějaký pupínek nebo na štípance od hmyzu. Do druhého dne je vše pryč. Cena je přívětivá. Mohu jedině doporučit.

  • Cena
  • Skvělý na pupínky
  • Antibakteriální
  • Hojí
  • Horší dostupnost - já ho náhodně objevila v drogerii Rossmann


Další recenze od honey12 19.1.2014 14:10:41

krémik výborne hojí vyrážky, červené fľaky, štípance...pleť ukľudnuje a regeneruje. má antibakteriálne zloženie. používam ho lokálne večer na problémové miesta a ráno sú vyrážky vysušené a okolie nie je také začervenané. je ťažšie ho objaviť v bežných drogériách...ja som naň natrafila v tescu. balenie vystačí na dlho kedže sa používa len na probémové miesta. vôňa je bylinková, trochu výrazná ale nevadí.

  • antibakteriálny
  • účinný
  • hojí vyrážky
  • zmierňuje začervenanie kože
  • možno trochu vôňa


Vynikající levný krém s léčivými a antibakteriálními účinky. Vyzkoušeno na meziprstní mykozy a zápach nohou a na tzv. "vlka" a na jakékoliv slizniční prasklinky a svědění. Zmírňuje svědění, ulevuje od bolesti, hojí. Má zajímavou vůni. Určitě doporučuju do domácí lékárničky.Je to krém co opravdu předčil očekávání. Je dostupný v Hypernově.

  • levný a účinný
  • o žádných nevím


věk
15-24

Další recenze od Marigold 27.7.2014 23:16:40

Nedám na něj dopustit, koupila jsem si ho minul rok na spálený obličej a od té doby ho mažu snad na vše-spáleniny od sluníčka, akné, pupínky po holení, alergické reakce, štípance.. je prostě super, protože kůži přes noc od problémů minimálně zklidní. Nádherně voní a rychle uschne. Přiznám se, že jsem si ho zrovna před hodinkou namazala na podrážděné nohy po holení, které nehorázně svědily.. a teď o nich ani nevím :)

  • krásná vůně
  • účinkuje
  • multifunkčnost
  • cena
  • není


věk
25-34

Další recenze od eM.X 28.10.2014 10:34:53

Krém používám na roznípanou pleť po vymačkávání černých teček a moc se mi osvědčil. Je hutný, má světle hnědou barvu, ale na pokožce není vidět. Mám pocit, že se nevpije ale zůstane na povrchu, co mi vůbec nevadí, protože účinky jsou i tak viditelné. Pleť je po pár hodinách sklidněná a po zarudnutí není ani stopy. Má zvláštnou, intenzivní vůni, ale mě je moc příjemná. Balení je sice malinké, ale na lokální použití vydrží opravdu dlouho.

  • účinek
  • nic


věk
25-34

Krém používám hlavně na obličej na akné a podrážděnou či zčervenalou pokožku. Příjemně voní, po nanesení zaschne a vytvoří krustu (pokud nanesete větší množství). Pupínky zklidní a vyléčí, zdá se mi, že se pak lépe hojí a rychleji zmizí. Kupuji jej pravidelně. Uvítala bych možná trochu větší balení, 20 ml se vypotřebuje celkem rychle.

  • skvělý na akné
  • hojivá účinnost
  • cena
  • malé balení?


věk
15-24

Další recenze od CarmenKa5 18.3.2015 17:23:53

Parádní mastička za pár korun. Koupila jsem si ji dle recenzí zde na Omlazení. Mám poměrně dost problematickou, mastnou pleť a vyzkoušela jsem toho již mnoho i z těch dražších značek jako Vichy, Bioderma, ale po nějakém čase jakoby přestaly účinkovat, tak jsem zkusila Himalayu. Cena je více než příznivá a účinek k nezaplacení. Večer jsem namazala červené fleky, které mi zůstávají po akné a a ráno byli o několik stupňů vybledlejší. Běžně se těchto flíčků zbavuji i více než měsíc, tentokrát mi na to stačila jedna noc. Prostě paráda.

  • působí již po prvním nanesení
  • cena
  • dostupnost


Tento krém jsem si sháněla po předchozích kladných recenzích, protože jsem zvyklá mít doma vždy po ruce zinkové krémy typu Boderma, ale už mě nebaví přeplácet jejich ceny. Tento krém mě celkem voní, má béžovou nijakou barvu a dá se použít prakticky na cokoliv na kůži. Je hodně atiseptický. Měl by si poradit s vyrážkou, svěděním, bodnutím od hmyzu, zanícenou kůží, drobnou popáleninou... Já teda zatím vzkoušela na odřeniny od bot a kůže se opravdu rychleji hojí. Myslím že se jedná o pomocníka hlavně na cesty.

  • cena
  • funguje
  • dostupnost


věk
15-24

Další recenze od Lyndi Aysu 16.4.2015 16:33:51

Opravdu nerada jdu takhle proti proudu, ale bohužel nemohu jinak. Celkově mám tuto značku celkem ráda, avšak tento produkt byl pro mne trochu zklamání (naštěstí jsem ho dostala jako dárek k Vánocům, sama jsem si ho nekupovala)... Nejenže má divnou vůni, ale řekla bych, že mi ekzém/vyrážku nezahojil, naopak snad dokonce zhoršil. Má pleť a pokožka na něj jednoduše nereagovaly tak, jak by dle slibovaných účinků a dokonce mnohých recenzí měly... Za mne už nikdy více!

  • snad jen obal
  • vůně
  • dostupnost
  • mé kůži nepomáhá hojit ekzémy/vyrážky/pupínky atd.


věk
15-24

Tento krém jsem koupila v Rossmannu, no za tu cenu nekupte to. Doufala jsem, že konečně budu mít zázračnou tubičku za málo peněz, která mě zbaví mého boje s akné, bohužel, nestalo se. Navíc krém tak zvláštně voní. Je to rádoby přírodní vůně, ale zároveň dost chemická. Taky má takovou nepříjemnou konzistenci jakoby upatlanou.

  • cena
  • neléčí akné
  • konzistence
  • vůně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Zentiva Framykoin mast

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené

Wake HemaGel

4 75% 4 recenze