Rimmel Lasting Finish 25h Nude Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Nude Make-up
Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Nude Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Nude Make-up - obrázek 2
5 4.2 14
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lasting Finish 25h Nude Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.12.2014 18:25:24

Na tento make-up mi přišel slevový kupón z DM, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Slibuje hydrataci a krytí na 25 hodin, čemu snad nikdo neuvěří, ale těch zhruba 8 hodin mi vydržel. Líbí se mi lehká konzistence, dobře se rozetírá, nedělá fleky a neoxiduje. Krytí posoudit nemohu - nemám co zakrývat, ale barvu sjednotí hezky, nedělá efekt masky. V nabídce jsou 4 odstíny, já mám ten nejtmavší. který je hezky přirozený a nejde do oranžova.

  • odstíny
  • sjednotí barvu
  • výdrž
  • nevím


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.12.2014 22:44:43

Tento makeup si mě získal tím, že jako první od Rimmelu přišel do ČR i v odstínu 010 Light Porcelain (od ostatních jejich makeupů se tento odstín v ČR neprodává). Takže je to asi první makeup z drogerie, který mi sedne odstínem a nominovala bych ho na opravdu nejsvětlejší makeup z drogerie. Jinak mi přijde poměrně příjemný, trochu mi konzistencí připomíná match perfection. Neurazí - nenadchne.

  • odstín 010 Light porcelain
  • Z tuby ho vytéká příliš


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2014 22:22:43

Tento makeup je spásou pro všechny bledulky..jsou tam 2 krásně světloulinké odstíny!Já osobně mám 100IVORY a na období podzim/zima je pro mě ideální..pleť krásně hydratuje a vypadá s ním přirozeně..bohužel mi už došel..a já jsem člověk co si nemůže koupit jeden a ten samej makeup dvakrát..ale byl opravdu super..:-)

  • světlé odstíny
  • hydratuje pleť
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2014 18:01:27

Dlouho jsem hledala vhodný make-up a po mnoha nezdařilých pokusech jsem ho snad konečně našla. Mám smíšenou pleť, občas začervenání či nějaký pupínek. Tento make-up mám v odstínu Ivory 100, který mojí pleti krásně sedne. Je lehký, dobře se roztírá, má příjemnou krémovou konzistenci a na obličeji je tak lehoučký, že ani nevím, že ho mám. Dobře kryje a přitom na pleti dle mého názoru není ani příliš vidět. Nevydrží sice slibovaných 25 hodin, ale myslím, že těch 10 krásně zvládne. Určitě stojí za vyzkoušení! Navíc je celkem levný - koupila jsem v akci za 150 Kč.

  • dobře kryje
  • příjemná lehká konzistence - ani hustý, ani tekutý
  • přizpůsobí se pleti
  • nevysušuje pleť
  • pěkné odstíny
  • celkem matuje
  • na pleti dlouho vydrží
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.3.2015 15:45:46

Rimmel makeupy jsem nikdy nemusela, ale tenhle mi sedl až jsem z toho příjemně překvapená :-) první mě zaujal tím, že mi sedl odstín tak dobře, jako kdybych žádný neměla :-) žádný efekt masky, vypadá hodně přirozeně, jednoduše jsem spokojená :-) zatím se s ním nelesknu ani nevypadám nějak šupinatě/vysušeně = pro mě za tu cenu nad očekávání :-)

  • odstín
  • nevypadá jako maska
  • zatím žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2015 14:14:36

Tohle je to pravé pro bledulky! :) KONEČNĚ máme v drogerii i nějaký světlý odstín. Já osobně mám Light Porcelain a na zimu je to to pravé. Nádherně jemná krémovitá textura ale málo/středně krycí. Mám problematickou pleť , takže jsem musela používat i korektory. Vydrží + - 10hod. potom už "mizí". Má docela silnou (ač příjemnou) parfumaci, takže chvilku trvalo, než si na to moje oči zvykly. Musím souhlasit, že je docela hydratující - takže mastnější pleť by se mohla lesknout. Celkově ale vytváří naprosto přirozený vzhled , takže za mě rozhodně palec nahoru :)

  • -SPF 20
  • -světlé odstíny
  • -přirozený vzhled (žádná maska)
  • -cena
  • -lehoulinká konzistence
  • -silnější parfumace


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.5.2015 16:59:45

Makeup jsem vybírala podle vzorečku, kde mi přišel na první moment super. "Skvěle krycí pokud vrstvíte i padnoucí, spíše matnější finiš" Po dlouhodobějším používání jsem několikrát byla upozorněna na mapy na obličeji i přesto, že jsem se snažila makeup dobře a opravdu precizně zapracovat, tudíž vrstvení je naopak špatným nápadem. Pleť vysušuje a tak je nezbytností pod něj použít krém. Ve výsledku je makeup vhodný spíše pro lehké sjednocení pleti a opravdu k nude looku, pro který je vlastně určen :) Mně ale vyhovuje spíše vyšší krycí schopnost a tak jsem tento produkt raději věnovala kamarádce, která naopak nude makeupy vyhledává a nemůže si ho vynachválit. Odstíny jsou vcelku povedené a výdrž- 6 hodin vypadá jako nově nanesený :) Nepovedený je jeho obal. Je sice skvělé, že je maličký a vhodný na cesty, ale kdykoliv chci nanést množství makeupu, začne mi samovolně makeup vytékat.. to je vážně nepříjemné

  • splňuje nude vzhled
  • odstíny
  • matný finiš
  • nedá se vrstvit
  • vysušuje
  • krytí
  • při větší vrstvě dělá mapy
  • z obalu vymáčknu více produktu než bych chtěla


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Ke koupi tohoto makeupu jsem se rozhodla hlavně kvůli nádherným světlým odstínům, jelikož jsem opravdu světlý typ. Konzistence makeupu mi tak úplně nevyhovuje, na mě je až moc tekutá. Výdrž mě mile překvapila(25 h určitě nevydrží, ale těch cca 8 po zapudrování určitě). Nejvíc nadšená jsem z odstínu. Krytí bych ohodnotila na takové střední, což já mám u makeupů nejradši, od čeho pak máme korektory, žejo:-)

  • cena
  • výdrž
  • střední krytí
  • z tuby ho vytéká hodně
  • docela tekutá konzistence


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.7.2015 18:49:15

Makeup je příjemný. Mě teda osobně se líbí i balení, z tuby si vymáčknu vždy tolik, kolik zrovna potřebuji (když ho srovnám s maybeline affiitone, kde toho vyteče vždycky litr) .. krytí píšou střední, já bych řekla že je něco mezi nižším a středním, výdrž je chvalitebná, nevysušuje ale ani nemastí, takže pro normální pleť jako dělaný :-) Ale příjde mi, že na pleti oxiduje. Mám odstín 100 ivory, což je tuším druhý nejsvětlejší, ale po pár minutách trošilinku ztmavne.. takže na přechod léta super, ale určitě doporučuji koupit odstín světlejší než běžně kupujete.. co se týče vrstvení, musím souhlasit s ostatními, že se vrstvit nedá, jinak udělá masku.

  • balení
  • nevysušuje, nemastí
  • nedá se vrstvit
  • oxiduje


Další recenze od 31.7.2015 14:22:44

Z řady Lastin Finish jsem zatím vyzkoušela tento výrobek. Spojení BB krému a make-upu. A jsem absolutně nadšená. Skvěle mi sedl a opravdu vytvořil slíbený přirozený vzhled pleti. Pleť nemám extra problematickou, pouze mastnější T-zónu. Zdá se mi opravdu ideální. Nezatíží a pracovní dobu se mnou vydrží. :) Cenově dostupný. Jen mě trochu mrzí nízký výběr odstínů. Používám nejtmavší a přitom jsem pouze slabě opálená na mé dosti bílé pleti. :)

  • cena
  • textura
  • dostupnost
  • přirozený vzhled pleti
  • malý výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2016 12:27:08

Už ho mám po třetí a plně mi vyhovuje. Nemám až tak problematickou pleť, takže mi zakryje jen ty drobné nedostatky. Kryje středně, je přirozený a jako jeden z mála mi sedí odstín, jsem hodně bledá. Používám Ivory 100. Ocenila bych jiný obal, už mi několikrát vytekl. Cena je přijatelná, nedostanu se k profesionálním make upům, takže pro mě v drogerii volba č.1. Zatím jsem tam nenašla lepsí.

  • středně kryje
  • cena
  • dostupnost odstínů
  • obal


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2016 09:07:56

Tento make-up jsem si koupila proto, že je uváděn spíše na suchou pleť, že by měl hydratovat. No, u mě to až tak neplatí. Odstín má super, sedl mi přesně, roztírá se dobře (používám štětec), kryje pro mě tak akorát, ale bohužel po pár hodinách byly viditelné šupinky na tvářích, i když jsem použila pod makeup krém (a to dokonce hutnější). Bohužel toto je důvod, proč už nekoupím, jinak by byl fajn.

  • odstín
  • roztíratelnost
  • mě vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2016 12:42:23

Tenhle makeup mně velice příjemně překvapil. Nemohla jsem najít správný odstín, nikde neměli dostatečně světlý, jsem jak stěna. Narazila jsem na netu že je akce na tento makeup, tak sem se šla podívat do Tety a okamžitě si řekla, jo, to je ono... Sedí krásně, velké nedostatky nezakryje, ale.. naco máme korektory žejo.. Pleť mírně vysušuje, při suchší pleti nastává pocit pnutí.. ale na smíšenou pleť je vážně super. Výdrž bych řekla těch 8-9 hodin.. Určitě koupim znovu..

  • textura
  • sjednotí pleť
  • vhodná na smíšenou i mastnější pleť
  • nezalézá do pórů
  • obal
  • při nanesení většího množství může působit jako maska


Ne ne ne! Určitě ne pro problematickou, mastnou, pórovitou pleť. Tento make up mi doporučila kosmetička v dm. Ale vůbec nepůsobí přirozeně, nekryje, zvýrazňuje póry a nedostatky. Já ho zkoušela i s podkladovou bázi od rimmel která působila spíš jako lepidlo. A po nanesení moje pleť působila katastrofálně. Tento make up bych spíš doporučila pro bezproblémovou pleť na problematické pleti to bude dělat neplechy. A já mám odstín 010 porcelain light ikdyž vypadá světlý na velmi světlé pleti působí oranžově.

  • Make up pro bezproblémovou pleť
  • Nekryje
  • Stírá se
  • Po nanesení na problematické pleti vypadá hrozně
  • Zvýrazňuje póry a nedostatky


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené