arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji jaromira: Takže recept na Pařížské rohlíčky:

Holky, jak brzo předem můžu dát na rohlíčky krém, aby se to nerozmáčelo?

Dnes se chystám na rohlíčky, tak doufám, že se povedou....

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

1EPE

Cituji 1EPE: Stejně salko musel vymyslet nějakej génius )

To tedy jo,dnes dělal Babica medovník,taky krém ze Salka,to může být super

ammalka
No tak to jsem zase zaváhala a nic neviděla

Jinak ještě jsem si vzpomněla na jeden recept, kde je dost bílků.

KOKOSÁK
Těsto:
9 bílků ušlehat, přimíchat 300g mouč. cukru, 200g kokosu, 80g hr. mouky. Upéct.

Krém:
5 lžic vody + 2 lžíce kakaa + 4 lžíce cukru svařit. Do vychladlého vešlehat celé máslo a 4 žloutky. Vzniklým krémem potřít buchtu.

Polít čokoládou.

Potom,co jsem vyndala šlehač,abych upotřebila bílky a sníh se jaksi nezdařil......prostě se neušlehal,tak bílky odděluji rovnou do odpadu a ubyde mi mytí šlehače.

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj,
nějaký nový nápad jak spotřebovat cca 10 bílků jednoduchým způsobem?

arrow
profile_image
montaana219
od 5. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

No...já např. ať už mi zbyde z vejce cokoliv...tak to dám kočičce...má to moc ráda

Uvařím je a nasekám do bramborového salátu.

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já jsem dělala indiánky. Ve vodní lázni jsem ušlehala 100g cukru krupice a tři bílky a obarvila jsem to tangem Pak natříkala na piškoty a máčela v čokoládě

arrow
profile_image
OGS
od 21. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Má žena dělá sušený bílkový chlebiček. Nevím jak, ale ořišky, mandle, rozinky atd. Pak se to nějak suší v troubě.

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Doporučuju datlové pusinky. Našla jsem recept v časopisu chuťovka a říkala jsem si - to musí být hnus - protože tam nebyl ani gram cukru. Ale je to výbroné! Potřebuješ 3 bílky, 200g sušených datlí, lžičku citr. šťávy. Umixuješ si najemno datle, přidám k nim 100ml vody a v hrnci asi 2 minuty povaříš,až je z nich kaše. Pak si vyšleháš v horké vodní lázni bílky se šťávou a do toho přidáš horkou datlovou kaši. Uděláš hromádky a pečeš v troubě vyhřáté na 120° asi hodinu. Já to pekla o trochu dýl,pořád se mi zdály "vlhké"

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené