arrow
profile_image
carolli
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Juuu, holky, to mám fakt radost! Připadalo mi to jako nadlidskej úkol, tu pastu uklohnit Všude jsem četla povětšinou jen nezdary

Dneska to zkusím i já, pak dám vědět, jak jsem dopadla

A můžete mi někdo poradit jak se s tím po uvaření pracuje? Dáváte to na pruhy látky jako je klasicky vosk nebo z toho fakt vyrábíte takovou tu kuličku? Zatím jsem to nezkoušela, ale vyrobit a pracovat s kuličkou mi přijde o dost složitější...

arrow
profile_image
Lentilie
od 21. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cukrářky, já to taky hodlám vyzkoušet, ale taky nevím, co s tím po uvaření, takže se přidávám k hanulisce - poraďte nám nezkušeným, prosím prosím.

arrow
profile_image
teresa
od 8. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já myslela, že budu pracovat s látkou, ale nakonec pracovat jen s tou kuličkou bylo mnohem lepší Šlo to úplně samo, zkuste si to a uvidíte, myslím, že každý si v tom musí najít svůj systém.

já to dělala nožem (žádnou špchtličku nemám ), takže jsem rovnou nabrala hmotu, nožem, třikrát uhladila a pak škubla...to roztírání chce docela sílu a prstama to je náročnější....ale myslím, že si každý musí vychytat ten svůj způsob.

Jinak po vypnutí sporáku je ta hmota hrozně horká, takže já jí nechala chladnout (skoro hodinu) a pak až používala...když začala tuhnout, tak jsem jí dala do vodní lázně a zase změkla

arrow
profile_image
orchidea
od 13. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

taky jsem ji doma vařila poprvé,podle receptu 2 šálky cukru krystal, 1/4 vody, 1/4 citronové šťávy z lahvičky a povedla se Když začala zlátnout, tak jsem ji zkoušela dát vždycky trošku na studenej talířek a zkoušela jsem jestli už je to ono, až se mi to zdálo dobrý Kupovaná je pěkně předraženej cukr s vodou a to, že nejde uvařit doma je blbost Jen ta aplikace je pěkně namáhavá,bolely mě pěkně prsty a zničil se mi lak na nehtech Asi příště zkusím ten nůž, jak tady radíte

arrow
profile_image
Frau_Jaja
od 17. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahojky, můžu se zeptat, k čemu se cukrová pasta používá? Díky

arrow
profile_image
Nyalop
od 23. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

K epilaci (jako vosk). Ale jíst se taky dá (myslím... přeci voda, cukr i citron jsou poživatelný, ale nezkoušela jsem )

arrow
profile_image
Frau_Jaja
od 17. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nyalop
Ahaaa Děkuju

arrow
profile_image
carolli
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ty jo! Holky, zdá se, že i mně se zadařilo! Před chvílí jsem dovařila, vyzkoušela vzorek a epiluje!! Ještě nebudu slavit předčasně, počkám až to vystydne... ale zdá se, že jsem na dobré cestě

arrow
profile_image
Vicki
od 11. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hm, já uvařila, použila vzorek, opařila si ruku, chlupy neutrhla a ještě jsem pobavila manžela. Je fakt, že já ani nikdy pastu neviděla, takže vlastně nevím, jak má vypadat - konzistence. Natož s ní pracovat. Možná mám dobře uvařeno, ale fakt nevím, jak to zjistit. Hlavně počkám, až to schladne

elissabeth
A vaříla ji z jednoho šálku nebou dvou? Slečna níže píše že ze dvou ty z jednoho a oběma se vám povedla. Já vařila ráno a ted jsem tak dopletená, že nevím jestli z jednoho nebo dvou šálků. Barvu nemám uplně takovou tu žlutou ale spíš tmavší - lesní med.. A když ti zatuhne máš ji jako kámen? Já ne, normálně tedka večer do ní zabořím prst a lepí se. tak co dělám špatně?

tak jsem to zkoušela a na trhní to opravbdu není, moc se lepí. Čím to může být? Dělala jsem ji podle receptu z youtube.com. AspoŇ že to bude trhat přes plátýnko a nemusím ji vyhodit. Ale příště bych ji už ráda uvařila. Prosím piště i detaily. Fakt ať vařím jak vařím tak se nedaří

Cituji Nyalop: přeci voda, cukr i citron jsou poživatelný, ale nezkoušela jsem

já ochutnala a byla dobrá

Cituji lucisek1111: normálně tedka večer do ní zabořím prst a lepí se. tak co dělám špatně?

jako že je taková moc tekutá? Tak to asi není dovařená....Já jí taky vypla a nechala chladnout, ale pořád netuhla, chladla, ale byla moc tekutá (barvu měla světle žlutou)...tak jsem jí znova šupla na sporák a vařila dál (až měla tmavě žlutou barvu, trochu i nahnědlou, asi jako karamel nebo světlý med) a pak už byla dobrá, tuhla a hezky se tahla.

ï když teď koukám, žes psala, že byla tmavá....tak to nevím

Jinak jak se někdo ptal, tak já vařila s 1 hrnečkem cukru.... Ale pastu jsem hned vypatlala, na celý tělo mi nestačila, tak jsem si uvařila dvojnásobnou porci Mám nějakou velkou spotřebu

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené