5 top triků v líčení uplynulého roku 2015

Ombre líčení rtů pro větší objem či lepící páska na přesnou oční linku – které vychytávky v líčení loni nejvíce zaujaly?

Ombre rty aneb když jedna rtěnka nestačí

Ombre vlasy jsou pasé, teď frčí ombre styl na rtech. Ombre metoda líčení vám opticky přifoukne rty, takže není divu, že se stala v uplynulém roce velkým hitem a její popularita stále neklesá. Navíc jde o techniku, kterou při troše snahy zvládnete v klidu sama doma před zrcadlem. Ombre líčení spočívá v kombinaci dvou a více barev rtěnky, vyzkoušet přitom můžete jakékoli odstíny od tmavě rudých přes oranžové až po nude.

Červená rtěnka zakryje kruhy pod očima

Došel vám korektor? A máte alespoň červenou rtěnku? Pak nemusíte zoufat a můžete směle vyzkoušet lehce kontroverzní avšak účinnou metodu na zakrytí kruhů pod očima. I když se nejedná o novou techniku, blogerka Deepica Mutyala způsobila loni na internetu malou revoluci a rozpoutala bouřlivé debaty, zda je tato krycí metoda vlastně efektní či nikoliv. Pokud trpíte na kruhy pod očima, můžete si sama ověřit, zda na ně červená rtěnka zafunguje.

Perfektní oční linka? Jedině s lepicí páskou

Oční linky vypadají tak efektivně a žensky! Ovšem jen když se povedou. Ještěže máme blogerky a vlogerky a jejich úžasné makeup triky. Mezi nejoblíbenější tipy ulehčující každodenní těžký úděl žen se v loňském roce dostalo překvapivě jednoduché vytvoření super symetrické oční linky pomocí lepicí pásky. Stačí nalepit kousek pásky k vnějšímu koutku oka v požadovaném úhlu, tužkou či linkou nakreslit linku a pásku strhnout.

Oční linky došly? Zachrání vás řasenka

Může se stát, že i když jste perfektně připravena na vytvoření dokonalé oční linky a před zrcadlem vám nechybí ani výše zmíněná lepicí páska, jako na truc vám dojdou oční linky nebo je nemůžete najít. Nezoufejte, řešení je až směšně jednoduché. Pokud jste ovšem neztratily svou řasenku. Jestli ji však máte po ruce, namočte úzký štěteček, který používáte k vytvoření linky, do ústí vaší řasenky a pokračujte ve zkrášlování.

Upečte si dokonale hladkou tvář

Pokud vám nevadí opravdu silné nánosy korektoru, makeupu a pudru, můžete vyzkoušet metodu líčení, kterou do minulého léta využívali spíše jen transvestité pro dokonalý maskovací účinek. Metoda "baking" nebo také "cooking" vyžaduje trochu času a trpělivosti. Na bohatou vrstvu makeupu nebo korektoru houbičkou nanesete velmi silnou vrstvu pudru a zhruba půl hodinky počkáte, než vám vaše pokožka tuto hmotu "zpeče". Přebytečný pudr pak lehce oprášíte a výsledkem má být projasněná a čistá pleť.



Komentáře

Gisela835
Vypadá to hezky
Icy Rose
Neřekla bych, že jsou to zrovna loňské novinky, ale rady fajn
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!