Co obnáší proměna vizáže

Rozhodla jste se, že absolvujete proměnu vizáže? Drobné vylepší pomocí make-upu a stylingu může být příjemné, ale pokud se rozhodnete pro výraznou změnu, nemusíte to ustát. Proto si předem rozmyslete, kam až necháte proměnu zajít.

img

Pokud se rozhodnete pro výraznou změnu vizáže, nemusíte to ustát.

Pro každou z nás představuje změna vizáže něco jiného. Někomu stačí zkrácení vlasů o deset centimetrů a někdo musí změnit barvu z blondýny na zrzku a ještě se ostříhat na ježka. Z toho důvodu je potřeba s vizážistkou probrat vše předem, aby nedošlo k omylu. Zároveň je dobré, pokud o plánované změně vizáže promluvíte s lidmi z vašeho nejbližšího okolí a připravíte si vhodné odpovědi v případě, že byste se nesetkala s uznáním.

Stůjte si za svým. Chtěla jste si splnit svůj sen. Jestli to nedopadlo přesně podle jejich či vašich představ přeci nevadí. Teď už budete vědět, kterým směrem se dále ubírat.

zoom Zvětšit

Opravdu stačí jedna proměna?

Samotná proměna nestačí

S oblibou sledujete televizní pořady zaměřené na kompletní proměnu vizáže a pokaždé jste z ní nadšená? A přemýšlela jste někdy nad tím, co se stane se ženou s novou image poté, co všichni vizážisté odejdou? Při proměně vizáže hraje klíčovou roli učení se novým věcem. Pokud vám vizážistka udělá dokonalý make-up, musí vás zároveň naučit, jak si ho máte udělat každý den sama před zrcadlem.

Ideálně by vám měla doporučit kosmetiku, kterou si máte obstarat a pomoci vám při výběru barev, které se k vám nejlépe hodí (odstíny make-upu, oční stíny, rtěnky a další).

Vlasy dělají člověka

Při proměně vizáže hraje důležitou roli změna vlasů, a protože se jedná o změnu dlouhodobějšího charakteru, měla byste být obzvlášť obezřetná. Střih vlasů ze sebe večer nesmyjete vlhkým ubrouskem jako nepovedený make-up, takže si dobře rozmyslete, jestli opravdu toužíte po radikálním zkrácení či zcela jiné barvě.

Výrazná změna bývá zajímavá, ale někdy účes potřebuje pouze zdokonalit. Díky tomu se pak ženě mohou vlasy lépe upravovat a zdůrazní její hezké rysy v obličeji. Pokud se necháte vizážistkou přesvědčit k něčemu, o co jste vlastně nestála, nebudete se cítit v novém účesu příjemně. Nový účes musíte chtít především vy. Nenechte se přesvědčit o opaku.

zoom Zvětšit

Nemáte co na sebe?

Nový outfit za pár korun

Součástí proměny bývá i změna šatníku. Zkušená stylistka vám doporučí barvy, které padnou vašemu typu, vybere vám slušivé střihy na vaši postavu a seznámí vás s módními značkami, o kterých jste ani nevěděla, že existují a přitom stojí za to. V obchodech lze sehnat i levné oblečení, které v kombinaci s originálními doplňky udělá divy.

Možná zjistíte, že není třeba převracet celý váš šatník naruby, ale pouze stačí dokoupit pár dominantních a kvalitních kousků. Stylistka vám poradí a oživí váš původní šatník klidně za pár korun. Pokud by vás za každou cenu nutila k nákupům na Pařížské, něco není správně.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.