Mini lifting - Serdev suture lift - výrazné omlazení a zkrášlení obličeje v Arte Clinic v Brně

Zkrášlení znamená vytvoření estetických proporcí obličeje, správných úhlů a objemů,ale při zachování individuality Omlazením se rozumí vytváření těch správných proporcí a úhlů, typických pro mladé lidi. Tohoto můžeme dosáhnout speciální metodou Serdev suture lift. Na snaze o krásu a dokonalost není nic špatného, pokud nás změna učiní šťastnějšími a dokonalejšími a zvýší naši sebedůvěru.

Jak zákrok probíhá?

Zákrok probíhá pouze vpichy v lokálním znecitlivění. Pricip tohoto liftingu je zafixovat pohyblivou uvolněnou kůži včetně vrstvy smas k nepohyblivé struktuře (periostu) pomocí speciáního chirurgického šití a vnitřního stehu. Pokud provádíme lifting obličeje zákrok se provádí v oblasti vlasů ve spánkové oblasti nebo pokud je třeba vypnout podbradek a krk pak provádíme vpichy v obasti za uchem a pod čelistní oblastí. Operační pole lze ihned po zákroku dobře schovat vlasy, nejsou zapotřebí žádné ohlávky, bandáže apod. Tento lifting se úplně liší od všech niťových liftingů, protože oproti nim má stabilní ukotvení, což je nejdůležitější pro výrazný efekt liftingu a dlouhoudobou trvanlivost zákroku! Veškeré niťové liftingy nemají stabilní fixaci a jsou umístěny v podkoží nebo v tukové vrstvě tedy pouze v pohyblivé struktuře a nemají pevné kotvení. Zákrok trvá asi hodinu je díky lokální anestezii bezbolestný nezůstávají žádné jizvy.

Jaká je pooperační péče?

Pacient opouští kliniku hned po zákroku. Bez náplastí obvazů nebo nevzhledných ohlávek, vše je skryto ve vlasech. Otok, který je schován ve vlasech odeznívá v průběhu několika dnů. Vpichy se sami zacelí asi do 3 dnů. Je doporučen klidovější režim, ale v podstatě lze provádět jakékoliv běžné denní činnosti. Pacient si může doma umýt vlasy a pokračovat v denním režimu. Kromě toho, že klient vypadá o mnoho let mladší nikdo nepozná jakýkoliv zákrok. Cvičení nebo sauna je doporučena až po týdnu.

Jaké jsou výsledky zákroku

Po Serdev suture lift dojde k vypnutí kůže i svalů obličeje (SMAS lifting), který má velmi důležitý vícenásobný účinek - pozvedá lícní kosti, protože krásné lícní kosti mají být o něco vyšší než u průměrného člověka a prohlubují tváře, střední část obličeje je krásně vypnutá, dále docílíme správného a mladistvého úhlu obočí, kůže na spodních víčkách je vyhlazena, zmiznou stíny z tváří a definuje se liniie čelistní oblasti dalším výborným benefitem je vyhlazení vrásek v oblasti glabely a na čele.

Co je Macs Lift a Quick Lift

Macs Lift (Minimal access Cranial Suspension Lift) a Quick lift je mini invazivní chirurgický zákrok, který je výbornou alternativou k tradičním liftingovým operacím, při kterých se vypíná kůže na tvářích, ve spodní části obličeje a na krku. Na rozdíl od nich však není spojen s nepohodlím, je prováděn pouze v lokální anestezii, po zákroku odcházíte domů a nevyžaduje tak dlouhou dobu na zotavení jako tradiční zákroky estetické plastické chirurgie.

Tento unikátní ve světě velice oblíbený lifting nemění výraz obličeje tvář nevypadá jako po chirurgickém zákroku, ale výrazně omlazuje a zkrášluje tvář dosažením atraktivního srdcovitého tvaru tváře, který získá mladou konturu tvaru V a váš obličej bude vypadat mladě a svěže.

Ve srovnání s jinými postupy liftingu obličeje, které pouze vypínají kůži, QuickLift a Macs Lift zvedá a podpírá i podpovrchovou strukturu obličeje (SMAS vrstvu) mnoho let po zákroku. Macs lift i Quick lift zvedá a napíná střední a dolní oblast obličeje včetně podbradku a vrchní části krku a poskytuje přirozené, dlouhodobé výsledky (efekt liftingu vydrží 7 až 10 let) umožňuje rychlejší zotavení, ale nejlepší na tomto zákroku je, že ho lze provádět jen v lokální anestezii a po týdnu jste schopna se vrátit k běžným denním činnostem.

Kandidáti na Macs Lift a QuickLif

Nejlepšími kandidáty jsou obvykle muži a ženy od 45 let, kteří chtějí výrazněji omladit a zkrášlet tvář a vyhnout se nepříjemnému hojení po tradičním liftingu obličeje.

Co zákrok Quicka Macs Lift obnáší?

Lifting je ambulantní zákrok, který obvykle trvá méně než tři hodiny. Před zákrokem vám podáme premedikaci ( léky proti bolesti a na uklidnění) Na místo výkonu lékař aplikuje lokální anestezii Ve vlasové části a záhybu přední části ucha se provede malý řez, který se vede dolů a kolem ušního lalůčku a za tragusem (chrupavka u vchodu do ušního kanálku). Tento řez je pečlivě naplánován a proveden, aby byly jizvy co nejmenší a estetický výsledek co nejlepší. Podpovrchová tkáň Smas a svaly se opatrně a jemně zvednou, čímž se napne linie čelisti, tváří, brady a krku. Výsledky jsou ihned viditelné. Přebytečná kůže se opatrně odstraní a řez se uzavře pomocí jedinečné metody šití, která zmírňuje napětí a nepohodlí a způsobuje pouze minimální zjizvení. Po výkonu, který je bezbolestný odcházíte do domů.

Co mohu očekávat po zákroku QuickLift a Macs Lift?

Mnozí pacienti preferují zákrok QuickLift nebo Macs Lift, protože doba rekonvalescence je kratší z důvodu méně invazivního postupu a za týden po zákroku se mohou vrátit do práce.Běžné léky proti bolesti jako Paralen jsou dostatečné na první 2 - 3 dny od zákroku. Může vzniknout mírný otok nebo modřiny, které však rychle zmizí.Po týdnu lze použít make up. Nezapomínejte však, že QuickLift i Macs Lift je chirurgický zákrok a měli byste si zvolit certifikovaného plastického chirurga s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti omlazení obličeje.

Objednejte se na bezplatnou konzultaci do ARTE CLINIC Brno a prodiskutujte výhody,vhodnost zákroku a vaše očekávání od zákroku QuickLiftu nebo Macs Liftu.


Fotogalerie

 

Komentáře

Alice
Ten zákrok je velice lákavý, ale při mé smůle mám obavy, že to budu právě já, u koho se to nevydaří a budou nějaké zdravotní následky.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?