Nejlepší kalhoty na léto 2017

Léto v kalhotách? Proč ne? Zdaleka ne každá žena se cítí dobře v sukních a šatech. Poradíme vám, jaké kalhoty jsou letos trendy a pohodlné i v sluncem rozpálených dnech.

Zeširoka

img

Slimky stále zůstávají v kurzu, ale kalhoty se širokými nohavicemi jim velmi důrazně šlapou na paty. Na léto jsou navíc o hodně pohodlnější, také z toho důvodu, že jsou převážně šity z lehkých, vzdušných materiálů. Široké kalhoty mají obvykle vyvýšený pas a nejlépe k nim pasují přiléhavé vršky, nebo velice módní body. Co se týče barev, můžete se klidně odvázat a zvolit váš oblíbený odstín.

Klasické

img

Pokud pracujete v kanceláři, určite oceníte letošní velkorysou nabídku klasicky střižených kalhot s puky. Můžete zvolit rovné nohavice nebo lehce mrkváčový střih, který je letos hitem. Tento typ kalhot skvěle doplní zajímavá halenka nebo i běžná bílá košile a lodičky na středně vysokém podpatku. Ani u těchto kalhot se nemusíte bát sáhnout po jiných barvách než je jen obvyklá černá, hnědá či šedá.

Džínové

img

Ani v rozpálených dnech se nemusíte zdráhat obléknout své oblíbené džínové kalhoty. Samozřejmě neprodyšně uzavřené slim džíny vám mohou v horku docela znepříjemnit den, ale pokud zvolíte moderní rozervané kalhoty s různými průstřihy a díramy nemusíte se nepříjemného zapocení obávat. Rozervané džíny střihu boyfriend (rovné a široké) nebo skinny navíc patří k hlavním letním trhákům.

Barevné

img

Nosíte stále jen modré nebo černé džíny či klasické černé kalhoty? Co takhle dodat letnímu šatníku pořádnou šťávu a trochu se s příchodem léta odvázat? Většina žen se nebojí nosit barevně zajímavé topy a halenky, ale kalhoty ve výrazném odstínu zase tak často v ulicích k vidění nejsou. A je to škoda, kalhoty v sytém nebo pastelovém tónu působí velmi žensky a navíc jsou tuto sezónu hodně v kurzu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?