Nový hit – vlasy, které ve tmě svítí

Připravte se na zářivou jízdu a vyzkoušejte zbrusu nový trend na poli barvení vlasů – lokny, které ve tmě září neonově pohádkovými barvami.

Trend, který překvapí

Už loni to vypadalo, že co se barvení vlasů týče, nemůže se snad už objevit nic nového a šokujícího. Jistě si vzpomenete na dech beroucí vlasy zbarvené do ohnivých tónů zapadajícího slunce, nebo mnohobarevné lokny á la duhová víla či magické a oslnivé galaktické tóny ve vlasech jako z úžasného scifi filmu. Nový hit v podobě neonově svítivých vlasů však dokázal překvapit i po výše zmíněných lahůdkách. 

Znovuobjevený hit

Barvy na vlasy, které se ve tmě nádherně rozzáří, se ve specializovaných obchodech prodávají už od 70 let, nicméně letos se trend zářivých vlasů, které krásně rozsvítí šero barů a diskoték, natolik rozšířil, že se dostal i do běžných kadeřnických salónů či drogerií. Skvělou zprávou je, že tyto neobvyklé barvy na vlasy se dají sehnat i u nás v České republice. 

Instagramové šílenství

Velké množství fotografií na instagramu, kde své stylové zářivé výtvory, které se mohou směle srovnávat s uměleckými díly, předvádí módy znalé blogerky, mluví za všechno. Vlasy svítící ve tmě jsou letos prostě megahitem, který stojí za to vyzkoušet. Líbí se i vám?




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.