Připravte svou pleť na podzim včas!

Během léta jsme čerpaly sluneční paprsky plnými doušky, dopřály pleti dostatek výživy díky sezónnímu ovoci nadupanému vitamíny a hýčkaly svou pokožku blahodárnými účinky mořské vody. Chcete si krásnu udržet co nejdéle? Manufaktura ví, jak na to!

Podzimní limitovaná edice kloubí dvě ingredience, které jsou staré jako lidstvo samo. Řecký lékař Hippokrates považoval med za tajemství dlouhověkosti a používal jej k hojení ran. Kleopatra své pokožce pravidelně dopřávala koupele z medu a mléka. Med, bohatý na minerály, vitamíny, antioxidanty a další cenné látky má hydratační, vyživující, zklidňující a zjemňující účinky na pokožku. Manufaktura pro svou podzimně-zimní edici zvolila výjimečně kvalitní lesní med od dlouholetého včelaře pana Hlouška z čisté přírody jesenických hor.

img

Rakytník byl podle legendy stravou bájného Pegase. Právě jeho oranžové plody měly dávat tomuto koni sílu létat. S více než 200 biologicky aktivními látkami se rakytník právem řadí mezi nejvýznamnější léčivé rostliny na světě. Mimořádně vysoký obsah vitamínů C a E, regenerační, zklidňující, omlazující a antioxidační účinky předurčují produkty limitované edice Med & Rakytník jako jedinečný podzimní doping pro naši pokožku.

Zjemňující sprchový gel s výtažky z medu a rakytníku s beta-glukanem
Spojení lesního medu, rakytníku, ovesného beta-glukanu, výtažku z pšenice a panthenolu poskytne pokožce hydrataci, vláčnost, regeneraci a ochranu

Regenerační krém na ruce s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem
Něžná péče, intenzivní hydratace, výživa a ochrana v lehce vstřebatelném krému

Ochranný pleťový balzám s výtažky z medu a rakytníku a meruňkovým olejem
Jedinečná receptura nabitá aktivními přírodními ingrediencemi – med, včelí vosk, rakytník, meruňkový, jojobový a makadamový olej, bambucké máslo, panthenol, skvalen, ovesný beta-glukan a vitamíny A, E a C

Ochranný balzám na rty s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem
Přírodní receptura bez obsahu barviv, ropných derivátů, silikonů a konzervantů 

Medicinální sirup s medem, rakytníkem a vitamínem C
Registrovaný doplněk stravy posílí obranyschopnost nejen v období chřipek a nachlazení, je také báječným dochucovadlem. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.