Temně modrá v módě

V temně modré barvě budete vypadat výjimečně, svěže a za každých okolností budete vyčnívat z davu. Troufnete si na kobaltovou?

Kobaltová barva je sice velmi intenzivní a bije do očí, ale přesto nepůsobí příliš tvrdě. Dokáže proměnit svetřík, kabát i šaty v naprosto originální kousek. Stejně jako jahodově červenou, vynosíte tmavě modrou nejvíce na podzim.

Jak nosit modrou?

Chladné podtóny modré barvy sluší každému tónu pleti – od porcelánové až po bronzově opálenou. Podobně jako v případě jahodově červené barvy můžete i kobaltovou kombinovat s různými texturami. Na přehlídkových molech je nejčastěji k vidění kombinace kůže, hedvábí a sametu. Neobyčejně působí kombinace hladkého spodku s chlupatým vrchem, např. angorským svetrem.

Barevné kombinace

zoom Zvětšit

Fitness modelka Michelle Lewin

Hluboké odstíny modré vytvářejí nádherný kontrast s bílou. Sofistikovaného vzhledu dosáhnete v kombinaci modré a černé. Případně můžete zkombinovat všechny tři barvy dohromady. Vyzkoušejte zkombinovat černé kalhoty s jemným bílým páskem z kůže a dlouhým modrým sakem. Pokud vám přijde sako trochu moc, vyměňte ho za modrý zdobený top.

Líčení k modrému outfitu

Chcete se inspirovat modelkami z módních přehlídek? Módní značka Fendi dala přednost kombinaci s tmavými očními linkami. Modelky měly výrazné černo-modré linky, přičemž výraznější byly ty spodní. Další z návrhářů (Valentino, J. Mendel) zvolili nude líčení.

Náš tip: Ke kobaltovému outfitu pasují modré doplňky – od kabelky až po boty na podpatku. Boty můžete zvolit i černé nebo kombinované s modrou. Ze šperků vynikne nejvíce zlato nebo výrazné barevné polodrahokamy (safír, topaz) i klasické brilianty či perly.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.