Vlasové trendy pro jaro a léto 2015

Nudí vás už váš účes a toužíte po změně? Třeba vás zaujme některý z posledních originálních vlasových trendů předních světových kadeřníků.

Pěšinka uprostřed 

img

Superjednoduchý a přitom trendy účes zvládnete v pohodě sama doma. Pěšinka uprostřed hlavy je v kurzu již několik sezón a hodí se jak pro rovné, tak vlnité vlasy a pro každou příležitost, ať už do práce, na pláž nebo na večerní párty. Můžete zvolit buď přísně uhlazenou variantu, nebo lehce rozčepýřený styl, kdy projedete prsty vlasy u kořínků, aby působily vzdušněji a přirozeněji.

Mokrý vzhled 

img

Mokrý efekt neboli „wet look“ také není na poli účesů žádnou žhavou novinkou, ale neustále se vracejícím oblíbeným trendem. Sexy mokrý vzhled můžete snadno vykouzlit pomocí vlasového oleje nebo gelu, ale mějte na paměti, že méně znamená více a nadměrné množství gelu nebo vlasového oleje rozhodně nevypadá dobře. Výsledek by opravdu nikdy neměl působit jako týden nemyté vlasy.

Neupravená 

img

Vstávate každé ráno o hodinu dříve, abyste si stihla vytvořit váš účes? S novým vlasovým trendem á la bosorka si klidně můžete přispat. Pokud se chcete neupraveného ledabylého trendu držet úplně, vlastně stačí jen vstát a jít. Přirozený vzhled vlasů a nekomplikované účesy jsou totiž velmi in, ale určitě to neznamená chodit s odrostlými, zacuchanými či dokonce nemytými vlasy a roztřepenými konečky.

Hravé zaplétání 

img

Copy tlusté jako ruka v romantickém venkovském stylu, ale i bohémský trend komplikovaných francouzských a rybích copů či ledabylé zaplétání několika pramenů v rozpuštěných vlasech – pokud si ráda pohráváte se svými vlasy, zaplétací trend je pro vás jako dělaný. Nejrůznější copy, culíky a drdoly patří již několik sezón mezi hlavní vlasové trendy a ani letos tomu není jinak, takže se směle vrhněte do zaplétání.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?