Vytvořte si účes jako z módní přehlídky

Líbí se vám účesy modelek z přehlídek pro letní sezónu 2015? Poradíme vám, jak si je můžete sama vytvořit doma.

Přirozený vzhled 

Jedním z klíčových vlasových trendů je přirozený vzhled vlasů bez fénování a dokonce bez rozčesávání. Tento jednoduchý styl, kdy necháte vlasy jen přirozeně uschnout, vypadá nejlépe v kombinaci s jednoduchým outfitem jako je bílé tričko a džínové kraťasy. Stačí si jen ráno umýt vlasy a nechat uschnout. Pokud chcete dodat vlasům jinou texturu a zajímavější vzhled, jděte večer spát s vlhkými vlasy. Samozřejmě pro tento look je důležité mít vlasy v top kondici, udržovat perfektní střih a barvu vlasů. Účes můžete oživit sprejem s leskem.

Zaplétání 

Pletené copy ve všech možných podobách se nosí již několik let a můžete je vyzkoušet, i když vaše umění zaplétat není zrovna dokonalé. K vytvoření módního copu vám pomohou i speciální spreje, které udržují správnou texturu vlasů a zabrání následnému vyplétaní vlasů z copu. Můžete vyzkoušet klasický jednoduchý cop ze tří pramenů vzadu nebo po straně hlavy. Pokud jste v zaplétání zkušenější, dejte si práci se stylovým francouzským copem nebo tak zvaným rybím copem. A mějte na paměti, že při zaplétání vlasů se fantazii meze nekladou.

Zapojte do hry vlasové doplňky 

Čelenky, sponky, pinetky, gumičky a další vlasové ozdoby vypadají nejlépe na jednoduchých účesech. Letos to s vlasovými doplňky moc nepřehánějte. Nosí se spíše jemnější ozdoby do vlasů, čelenky jsou tenčí a méně zdobené, totéž platí i o sponkách a dalších vlasových ozdobách. Pokud se cítíte být romanticky naladěná, můžete zkusit vetknout do svých vlasů čerstvou květinu, což je zvláště působivé na letní dovolené, kdy jsou vlasy přirozeně zvlněné od moře, a kde se zároveň můžete při zdobení vlasů trochu odvázat.

Ve francouzském stylu 

Pokud jste si již pár dní nestihla umýt vlasy, nezoufejte, váš účes stále může vypadat upraveně a trendy. Vyzkoušejte nedbale elegantní francouzský drdol. Nejprve svým vlasům dodejte trochu na objemu, k čemuž vám dopomůže buď suchý šampón, jenž vás zároveň zbaví mastných pramenů, nebo speciální sprej na vlasy pro zvýšení objemu. Pak už jen prsty shrábněte všechny vlasy směrem k vršku hlavy. Záleží jen na vás, jak vysoko drdol posadíte. Poté vlasy zatočte a důkladně zafixujte pinetkami. Konečky vlasů nepřipevňujte, naopak je lehce natupírujte pro nedbalý vzhled.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.