Bione Cosmetics Bioaktivní výživný pleťový krém Aqua recenze a zkušenosti

Hydratace Bione Cosmetics Bioaktivní výživný pleťový krém Aqua
Hydratace Bione Cosmetics Bioaktivní výživný pleťový krém Aqua - obrázek 1
Hydratace Bione Cosmetics Bioaktivní výživný pleťový krém Aqua - obrázek 2
Hydratace Bione Cosmetics Bioaktivní výživný pleťový krém Aqua - obrázek 3
5 4.3 9
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Bioaktivní výživný pleťový krém Aqua

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2012 12:47:44

Nejlepší pleťový krém, jaký jsem kdy měla. Koupila jsem si ho z nouze v Bille. Mám smíšenou pleť a krém je na ní velmi příjemný. Velmi rychle se vsákne, pleť se celý den neleskne, celkem hezky hydratuje. Je to značka české přírodní kosmetiky za skvělou cenu. Pleť nedráždí, není zarudlá, nepálí, je hebká a svěží. Doporučuji.

  • přírodní
  • hydratace
  • cena
  • svěží pleť
  • dostupnost


Další recenze od 23.8.2013 13:58:29

Tenhle krém mi zachránil obličej, který po špatné reakci na krém od jiné značky vypadal jak oloupané struhadlo. Už cca po dvou dnech bylo patrné zlepšení. Teď používám cca týden a nestačím se divit, co s mou pletí provedl. Je krásně jemný, ihned se vstřebá a nezanechává mastnou stopu nebo pocit, že máte deku na ksichtě :) Na můj vkus má příliš výraznou vůni - ne že by byla nepříjemná, ale mohla by být míň intenzivní. No a jde-li o složení, myslím, že je OK.

  • cena
  • pro mastnou - smíšenou pleť velmi vhodná
  • dělá to co má
  • vůně by nemusela být tolik intenzivní


Další recenze od 26.9.2013 12:26:41

Tento Bio krém Aqua s minerálmi a extraktmi z rias som dostala ako darček na Vianoce a som s ním veľmi spokojná. Výborne sa rozotiera, nezanecháva mastný film, má veľmi príjemnú sviežu vôňu. Naviac obsahuje Bio suroviny. Neobsahuje minerálny olej, ropné produkty, parabeny, silikony, ktorým sa snažím vyhýbať. Takže ja si ho určite ešte kúpim.

  • Bio suroviny,
  • výborne sa rozotiera
  • nie je mastný
  • neobsahuje ropné produkty a parabeny
  • nízka cena
  • žiadne


Další recenze od 21.1.2014 15:00:57

V poslední době můj nejlepší krém, který jsem zkusila. Mám smíšenou pleť a je úžasný, i pod makeup, i na noc, používám ho pořád, pleť je krásně hydratovaná, taková hebká, jemná, dlouho jsem nějaký takový krém hledala a jsem ráda, že jsem našla a že je to česká kosmetika, vyzkoušela jsem i mnohem dražší krémy, ale tenhle je strčil do kapsy a už nemám potřebu hledat dál. Obal by mohl být hezčí, ale je odpovídající ceně.

  • hydratace
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.6.2014 19:58:11

Krém je za tu cenu určitě dobrý, a pokud nesedne, tak vás nemusí mrzet investovaná cena :) Nicméně pro mě je to: neurazí, nenadchne. Na mou pleť je málo výživný a hydratační. Velmi mi vyhovuje jeho konzistence a také balení, které je bytelné a hodí se díky vrchní krytce i na cestování. Osobně mi více sednul krém Bione s Aloe Vera.

  • Příjemná konzistence
  • Hned se vsakuje a nelepí
  • Bytelný obal
  • Cena
  • Složení
  • Pro mě nebyl dostatečně hydratační


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.6.2014 12:38:14

Ke koupi tohoto krému mě nalákalo jeho pěkné hodnocení zde na Omlazení. Nevím, jak to, ale já prostě z produktů této značky nijak unešená nejsem... Krém má vyloženě odpudivý obal a velmi silnou parfemaci, na kterou se sice dá zvyknout, ale nic pro citlivou pleť to nebude. Krém používám už asi přes 2 měsíce a žádné zlepšení pleti necítím. Mám mastnou pleť, takže oceňuji, že se docela snadno vstřebává, ale trošku lepí, nic hrozného, ale cítím to. Krém mě prostě nijak nenadchl, a proto si ho už nekoupím. Je to poměrně levný krém, takže koupě nijak extra nelituji, ale za mě ne-e.

  • cena
  • rychle se vstřebává
  • odpudivý obal
  • silná parfemace
  • trochu lepí


Další recenze od 15.7.2014 15:13:18

Krém jsem přihodila k šamponům, spíše ze zvědavosti. Já mám po něm moc mastnou pleť, takže se spíše bude hodit někomu se sušší pletí. Z toho důvodu nechci příliš hodnotit, protože mému typu pleti jendoznačně nesedl. Parfemace se mi celkem líbila, ale extra trhák to není. Balení ja takové "oldschoolové" jako u ostatních produktů této firmy a vzhledem k obsahu zabírá celkem dost místa, takže na cestování nic moc.

  • konzistence - výborně se roztírá
  • ošklivé balení
  • nevhodný pro smíšenou pleť


Další recenze od 26.3.2015 12:10:28

Mám normální pleť a po vysazení antikoncepce jsem dlouho bojovala s akné, přestože jsem s ním nikdy dřív neměla problémy. Tenhle krém mě ho zbavil a vystřelil značku Bione na vrchol žebříčku mé oblíbené kosmetiky. Při prvním použití mi bůhvíjak nevoněl a podle konzistence jsem také nečekala zázraky, ale po dvou týdnech jsem najednou měla nádhernou pleť bez jediného pupínku a vůni jsem si taky zamilovala.

  • bytelný obal
  • lehoučká konzistence
  • nezvyklá krásně svěží vůně
  • neucpává póry
  • žádný nedostatek jsem nenašla


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Dove Rich Nourishment Cream

4.1 78% 19 recenzí