Nivea Visage Aqua Sensetion Oživující hydratační denní krém recenze a zkušenosti

Hydratace Nivea Visage Aqua Sensetion Oživující hydratační denní krém
Hydratace Nivea Visage Aqua Sensetion Oživující hydratační denní krém - obrázek 1
Hydratace Nivea Visage Aqua Sensetion Oživující hydratační denní krém - obrázek 2
Hydratace Nivea Visage Aqua Sensetion Oživující hydratační denní krém - obrázek 3
5 4.3 9
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 129 - 310 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Nivea Visage

Recenze produktu
Nivea Visage Aqua Sensetion Oživující hydratační denní krém

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 09:19:56

Koupila jsem ho v DM i s noční verzí se slevou 50%. Skleněné balení s modrým perleťovým víčkem, vůně Niveácká. Krém je bledě modrý. Dá se použít normálně pod make up. Oproti noční verzi není vůbec hutný, není určitě mastný, dobře a rychle se vstřebává a dobře i hydratuje. Cenu jsem našla na netu a za tu cenu si ho asi znovu nekoupím. Leda by byla další sleva. Jsem studentka a znám lepší a levnější krémy. Ale pro normální a suchou pleť je moc fajn. OF 15.

  • rychle se vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • dobře hydratuje
  • hezky nevtíravě voní
  • líbí se mi barva krému
  • pro mě osobně- původní cena


Další recenze od 15.5.2012 14:15:52

Tento krém si kupuju na léto, a to už asi čtvrtou sezónu, pro mně ten nejlepší hydratační krém, co jsem kdy měla. Krásně voní, dobře se roztírá, pleť se po něm neleskne a je skvěle zavlažená, hravě strčí do kapsy i mnohem dražší krémy z lékárny. Mám ho ráda i jako podklad pod make-up.

  • skvěle hydratuje
  • dobře se roztírá
  • pro mně žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 17:44:33

Moje nejnovější a poslední zkušenosti s Niveou na obličej jsou právě s touto Aqua Sensation řadou. Mám plet sušší, smíšenou a citlivou a tyto krémy jí nedělají dobře. Hydratace jsem si nevšimla, mám jiné favority. Výhodou je dostupnost a cena, také se dá použít pod make up (ale to by měl být standard).

  • cena
  • nevšimla jsme si extra hydratace
  • není pro citlivou plet


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2012 10:22:35

S tímto krémem jsem moc spokojená, mám teprve první balení, ale koupím určitě i další. Oceňuju, že se strašně rychle vstřebává, nemastí pleť, póry jsou méně vditelné, pleť je taková nacuclá. Je skvělý jako podklad pod makeup, pleť se tolik neleskne. Pěkná vůně, oceňuji skleněné balení, která mám nejradši.

  • hydratuje
  • pleť se tolik neleskne
  • balení
  • dobrý podklad pod makeup
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 12:33:45

Krém je ideální na léto, protože je velmi lehký a snadno roztíratelný. Velmi dobře a rychle se vstřebává, nenechává žádný mastný film na pleti a také je hodně dobrý jako podklad pod make-up. Líbí se mi i jeho jemná a svěží vůně, zdá s ejakoby lehce parfemovaný a přitom to není klasická vůně Nivea. Skleněná dozička není úplně ideální na převážení, protože je flakon poměrně těžký, horní plastové víčko na závit. Stačí malé množství nanášet.

  • ideální na léto pro svoji lehkost textury
  • cenově není nedostupný
  • rychle se vstřebává a dobře roztírá
  • příjemně voní
  • skleněný obal


Další recenze od 4.8.2013 12:22:24

Krém jsem si koupila na základě recenze právě z Omlazení.cz, poprvé asi před 4 měsíci. Kupuji už jenom tento krém a jsem s ním velmi spokojena. Vždycky jsem používala drahé krémy (500 Kč a výš) a pleť byla místy mastná a jinde zase úplně vysušená. Celý obličej jsem mívala jakoby napnutý. Nenapadlo by mě, že Nivea za dvě stovky mě spasí, ale je tomu tak. Používám ho ráno i večer a všem doporučuji. Pleť je rovnoměrně hydratovaná, není nepříjemně napnutá a krém krásně voní po okurkách.

  • Poměrně nízká cena
  • Příjemná a jemná vůně
  • Nemastí a dobře hydratuje
  • Rychle se vstřebává
  • Obal je nepraktický při cestování- je těžký


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.8.2013 14:44:18

Můj nejoblíbenější krém, ale co je smůla - nedávno ho přestali vyrábět. Koupila jsem si tedy poslední dva kusy, co jsem potkala - peněz hodně, ale radost veliká. :-) Je lehký, jemný, krásně voní - svěže po okurkách. Dobře se roztírá i vstřebává a pleť nemastí. Hydratuje dobře, i když na suchou pleť se podle mě nehodí. Na smíšenou/mastnou je perfektní.

  • hydratuje
  • pleť nezmastí
  • lehký a svěží
  • krásně voní po okurkách
  • cena
  • už se nevyrábí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2014 20:16:04

Z tohoto krému jsem byla jeden čas strašně nadšená, ale pak se mi zřejmě trochu změnila pleť, takže už mi až tolik nevyhovuje. Ale to v podstatě nevadí, protože už se stejně nevyrábí. Krém je jemný, lehký, svěže voní po okurkách a na pleti je moc příjemný. Ihned se vstřebá, pleť vůbec nemastí. Na smíšenou pleť mi perfektně vyhovoval, i na léto, ale teď už mám bohužel pocit malé hydratace na sušších částech.

  • krásně voní po okurkách
  • na smíšenou pleť ideální
  • je lehký a pleť nezatěžuje
  • už se nevyrábí


Další recenze od 6.12.2015 13:05:31

Tento krém je veľmi ľahký, nemastný, vhodný na normálnu, zmiešanú i mastnú pleť na dodanie potrebnej hydratácie. Neupcháva póry a nelepí. Obzvlášť vhodný je ako denný krém na leto, pretože obsahuje UV filtre. Je pre mňa vtedy výborným riešením, pretože si na tvár nesmiem dávať žiadne opaľovacie krémy, pretože mi mastia pleť a upchávajú póry. Používam ale i v zime, keď pleti potrebujem dodať hydratáciu. Je výborný i pod make-up. Ocenila by som ale radšej hygienickejšie balenie v tube. Mám navyše ciltivú pleť, tento krém ju vôbec nedráždi.

  • hydratuje
  • nedráždi citlivú pleť
  • UV filter
  • vhodný i pod make-up
  • ľahké zloženie
  • nie je mastný
  • nelepí
  • obal - ocenila by som hygienickejšie balenie v tube


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Dove Rich Nourishment Cream

4.1 78% 19 recenzí