Ciba Vision Air Optix Aqua recenze a zkušenosti

Kontaktní čočky Ciba Vision Air Optix Aqua - velký obrázek
Kontaktní čočky Ciba Vision Air Optix Aqua - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 350 - 870 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Ciba Vision

Recenze produktu
Ciba Vision Air Optix Aqua

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Simooonka 19.9.2014 17:11:05

Tyto kontaktní čočky jsem nosila několik let, protože byly mé první čočky, které jsem začala nosit. Až nedávno, při změně za jinou značku, jsem zjistila, jak moc mi nevyhovovaly. Nosila jsem měsíční + k tomu roztok solo care aqua. Oči jsem měla citlivé na světlo, občas zarudlé, slzící, a to i přes to, že jsem několikrát denně kapala roztok na citlivé oči. Taky jsem čočky dost v oku cítila a večer už jsem měla oči tak suché, že mi až vrzaly :D Ted používám jinou značku - mnohem levnější - , čočky tenčí a vůbec je v oku necítím a jsem velmi spokojená. :)

  • nevím
  • cena
  • cítila jsem je v očích


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Nykuse 25.3.2013 21:57:49

Tyhle kontaktní čočky jsem používala asi 6 let. Byla jsem s nimi vždy spokojená, nikdy mi nevadily a nikdy by mě nenapadlo, že je vyměním. Vždy jsem k nim ale musela používat umělé slzy. Po 6ti letech mě začaly v oku dělat postupem času neplechy. Oko jsem měla vysušené, nepomáhaly ani umělé slzy, škrábaly mě, a v oku začly "skákat". Asi přestaly mému oku vyhovovat, takže si je už nikdy nekoupím. Ale celkem mě to mrzí, byla jsem s nimi maximálně spokojená. Navíc se mi zdá, že s používáním roztoku Ciba Vision Solocare Aqua měly mé oči modřejší zbarvení.

  • Cena
  • Dalo se snimi i spát
  • Po pár letech vysušovaly a škrábaly


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od Florrie 31.1.2015 13:47:25

Tyto kontaktní čočky používám již 10 let. Jsem s ni mi naprosto spokojená. Je pravda, že jsem za tuto řádku let již měla několikrát zánět očí, ale vždy jsem si za to mohla sama (prošlý roztok, přenášení čoček atd.) Kupuji si měsíční. Několikrát jsem si na zkoušku koupila i jiné, ale vždy jsem se k těmto vrátila. Opravdu je během dne necítím. To, že nosím čočky si uvědomím jen při nandávání ráno a vyndávání večer. Denně je nosím i 20 hodin a vše je v pořádku. Oči nemám červené ani podrážděné. Za mě jsou skvělé a doufám, že na trhu zůstanou už navždycky.

  • jsou nejlepší
  • nic


věk
15-24

oči
zelené

Ciba Vision Air Oprix Aqua byly moje první čočky, ze začátku docela spokojenost. Po nějakém čase jsem měla neustále červené oči a pocit škrábání v oku. Používala jsem i výše zmíněný roztok Solo Care Aqua a též mým očím nevyhovoval. Po půl roce jsem přešla k jiným čočkám i roztoku a konečně jsem spokojená.

  • cena
  • pro mé oči nevyhovující


Další recenze od Ferrina 10.5.2013 22:03:37

Čočky používám již 6 let, vyzkoušela jsem 3 druhy a tyhle jsou bezkonkurenční. Nepálí mě z nich oči, vůbec je necítím. Skvěle propuští kyslík a je to opravdu znát - dříve měla jsem méně propustné a byl z nich zánět. Jsou namodralé, takže se s nimi dobře manipuluje, když spadnou na zem, dají se lehce najít. Nejlepší je používat k nim roztok Solo Care.

  • propustnost
  • nedráždí oči
  • jsou namodralé - lepší manipulace
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od Hanulkaa 26.3.2013 07:02:02

Kontaktní čočky nosím asi pět let a za tu dobu jsem vyzkoušela 5 značek. Tato je nejlepší. Předtím se mi oči červenaly, bolely, vysušovaly. S těmito čočkami nikoliv, jsem bez problémů, dokonce pokud přenáším nedají nijak najevo, že by se měly vyhodit. Doporučuji :)

  • prodyšnost
  • příjemné
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Toto jsou moje první čočky, které mi byly kontaktologem před několika lety doporučeny. Mezitím jsem stihla vyzkoušet i jiné značky, ale u těchto zůstávám. Čočky jsou příjemné, v oku nepřekáží, jsou vhodné i pro příležitostné přespání (což ale nedoporučuji dělat pravidelně, v mém případě je oko po přespání s čočkou ráno velmi suché). Doporučuji nakupovat na nějakém ověřeném e-shopu, vyjde mnohem levněji než u kontaktologů. Nosím denně.

  • příjemné čočky na každodenní nošení
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Lady GaGa 16.3.2013 10:15:58

Tyto čočky byly mé první, a už mám asi 5 balení. Jsou příjemné, neškrábou, nedráždí v oku a ani nevysušují. Dá se v nich i přespat. Dobře se s nimi manipuluje díky jejich namodralému zbarvení, ale to je na můj vkus až příliš výrazné, a jde potom poznat, že máte v oku čočku. Opravdu bych je neměnil, jsou prostě skvělé.

  • nedráždí
  • neškrábou
  • nevysušují
  • cena
  • modré zbarvení


Kvalita přiměřená ceně, po dvouletém používání jiných čoček jsem dostala hrozné záněty do očí a čočky jsem nemohla nosit vůbec. Tyhle mi ale náramně vyhovují, pro citlivé oči, které často vysychají jsou ideální. Nezkoušela jsem v nich spát, protože mám stále oči dost citlivé, ale na celodenní nošení jsou ideální. Můžu doporučit.

  • cena, kvalita
  • zatím jsem nenašla


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od Neluš 4.3.2013 18:55:29

jsem snima nad míru spokojená. Mám měsíční čočky a opravdu mi sedí. Spávám snima a bez problému, sundávám je vždy tak po 5 dnech a to mi absolutně vyhovuje :) Je poznat kdy už potřebují vyměnit. Jedno obdbí se mi hodně červenaly oči ale dosud nevím jestli je to z čoček ale tak snad ne :)

  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od evelene 16.3.2013 10:25:26

Před čtyřmi lety to byly moje první vyzkoušené čočky a už jsem u nich zůstala až doteď. Nezkoušela jsem ani žádné jiné, protože mi tyto zcela vyhovují. Neškrábou v oku, jsou příjemné a v oku je necítím. Dobře se s nimi manipuluje. Mají barvu domodra, takže je je bohužel vidět, že je máte v oku, ale jen zblízka. Ale vzhledem k tomu, že mám modré oči, tak mi přijde, že mi je právě barva čoček trochu zvýrazní a mám takový hlubší pohled :)) Tak za to dávám zase plus :) Občas, když už jsem ale unavená a dlouho koukám do počítače a čočky jsou téměř měsíc nošené, tak cítím, jak mě trochu pálí oči a mám je zarudlé.

  • modré zbarvení
  • cena
  • příjemné v oku
  • když jsou starší pálí v očích


Tyto čočky používám už 3 roky, vždy s měšíční výměnou, považuji je za nejlepší čočky, alespoň pro mě. Nedráždí, neštípou a ač musím aspoň 1x denně používat umělé slzy, sedí mi na oku skvěle. S čočkami se dobře manipuluje, i cena je za ty 3 měsíce na které balení vydrží příznivá.

  • cena
  • kvalita čoček
  • nevím o ničem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od Zinnie 12.7.2012 12:53:20

Air Optix Aqua byli mé první čočky, které mi doporučili v optice a nosím j už přes 4 roky. Musím říct, že jsem s nimi opravdu velice spokojená, ani nevím, že je v oku mám, dokonce v nich i párkrát přespím a není to vůbec znát. Jen je škoda, že je nedělají i jednodenní, hodili by se mi když jsme na vodě či v kempu, kde jsou jednodenní čočky nejideálnější vzhledem k hygieně.

  • cena
  • pohodlí
  • vlhkost
  • přespání
  • nejsou jednodenní


Další recenze od Petra. 11.5.2013 15:08:17

Tyto čočky jsem si vybrala hlavně na základě recenzí a také dobré zkušenosti mé kamarádky s těmito čočkami. Dalším kritériem byla cena, protože tyto čočky jsou myslím co se týče kvality za velmi příznivou cenu. Při aplikaci u kontaktologa mi byly dány jednodenní čočky od firmy J&J, které také byly perfektní, ale cenově velmi nevýhodné, neboť mám na každé oko jiné dioptrie. Vyzkoušela jsem i čočky PureVision 2 od Bausch a Lomb a ty jsem v oku nesnesla. Tyhle jsou prostě perfektní, skvěle mi sedí, nemám problém s jejich nasazením ani s vyndáváním. V oku je mám kolem 10 hodin denně včetně sezení u PC a vše v pořádku, jediným problémem je občas syndrom suchého oka, ale ten mám i když čočky nenosím....vše napraví kapky. Vše je ale individuální a každému sedne něco jiného, za mě ale tyto čočky rozhodně doporučuji. Nemám důvod měnit značku a kvalitní výrobek. Tyto čočky jsou myslím vhodné pro každého a především pro ty, co s nimi začínají, protože se díky skvělému materiálu rychle naučí čočky nasazovat. Jediné kam je nosit nebudu je do bazénu, bojím se, že bych tím čočky nějak poškodila.

  • Skvělá manipulace s čočkami.
  • Netrhají se, pevný materiál.
  • V oku nejsou cítit, krásné a jasné vidění po celou dobu nošení.
  • Kvalitní značka za přijatelnou cenu.
  • Dobře rozeznatelný rub a líc čoček díky malému nápisu na okraji čočky.
  • Občas trpím syndromem suchého oka, ale za to čočky nemůžou a i tak jsou perfektní.
  • ZATÍM URČITĚ NIC!!!!!


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od Lacminka 16.7.2012 03:41:10

Velmi příjemné čočky. I po delší sobě v oku nedráží,neškrábou,neštípají. Nemám po jejich sundání zarudlé ani vysušené oči. Když si s nimi odpoledne na chvíli schrupnu,tak to vůbec nevadí a ani když je mám od rána až do pěti do rána (nějaká akce třeba) nasazené,tak nedělají žádné problémy. Takže za mě supr,koupím znovu :) a cena taky není tak strašná.

  • Cena
  • Nedráždí
  • Nevysušují
  • Mohu je mít v oku dlouho
  • Dá se s nimi i chvíli spát
  • Nenašla jsem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od malina_01 12.7.2012 13:19:46

Vyzkoušela jsem 3 druhy kontaktních čoček a tyto mi sedí ze všech nejlépe. Jelikož studuju a peněz nemám nazbyt, vyhovuje mi i nízká cena. Není problém v nich občas přespat. V oku jsou příjemné, neřežou, nemám pocit suchého oka a to čočky nosím klidně i 16 hodin v kuse, když mám před sebou dlouhý den. Tyto čočky si kupuji asi už 3 roky a mohu je jen doporučit.

  • komfort
  • žádné problémy při nošení
  • cena
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Výborné kontaktní čočky, které bych doporučila i začátečníkům. Vyzkoušela jsem jich už hodně značek i druhů a tyhle jsou pro komfortní pocit v oku bezkonkurenční. Vydrží v oku velmi dlouho bez podráždění a dokonce se s nimi dá příležitostně přespat - to jsem si nevymyslela, ale řekla mi to oční lékařka a dříve se to i na krabičce uvádělo. Jsou určeny k měsíční výměně, ale já mě vydrží bez problému cca 1,5 měsíce.

  • v oku příjemné
  • nedráždí
  • dá se v nich i přespat
  • nevím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od MarianaK 7.4.2012 14:54:34

Pro mě nejlepší kontaktní čočky, jaké jsem vyzkoušela. V oku ani po delší době nedráždí, nevysušují. Nejlepší výsledky, když k nim používám roztok Solo Care Aqua. Mají manipulační zbarvení (světle modré), které barvu oka nijak nemění. Přijde mi ale, že mé modré oči to krásně rozzáří a oko s čočkou vypadá lépe než bez čočky. Jsou s měsíční výměnou, balení obsahuje 6 čoček. Lze také koupit balení jen se třemi čočkami.

  • mají lehce modré manipulační zbarvení
  • nevysušují
  • ani po delší době v oku neřežou
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Color Vue Big Eyes

4.5 88% 2 recenze

Alcon Air Optix Colors

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené