Raketově rychlý objem a oddělené řasy

Řasenka patří neodmyslitelně k ženské módě. Tak jako se móda neobejde bez doplňků, skvělá maskara se neobejde bez inovace a detailů. Maybelline New York přichází s inovativní řasenkou Volum´ Express The Rocket, která dodá v mžiku objem a přitom řasy krásně oddělí.

img

Dokonalý výsledek je závislý na detailech.

zoom

Nezbytným základem půvabného pohledu se stala jejich dokonalá oddělenost řas.

Půvabný pohled chtěly ženy vlastnit odjakživa. S tím, jak se řasenky vyvíjely, mohly ženy své řasy prodlužovat, barvit, kroutit, nebo zvětšovat jejich objem. Nezbytným základem půvabného pohledu se ale stala jejich dokonalá oddělenost.

V minulosti byla volba zákaznic značně omezena. Pro ženy, které chtěly mít řasy oddělené, tady byly elastické kartáčky, které řasy sice perfektně oddělily, ale nedodaly žádný objem.

Dokonalý výsledek je přitom závislý na detailech. Maybelline proto přichází s revoluční řasenkou Volum´ Express The Rocket ve dvou odstínech pro každou příležitost, Blackest Black pro temný a dramatický pohled a Brown pro pohled smyslný, ale jemný. Kartáček je vyroben z pevného jádra, které vyvíjí tlak na řasy a rovnoměrně je obaluje řasenkou. Pomohou tomu i rovnoměrně rozmístěné a pružné štětinky, které češou řasy od kořínků až ke konečkům a zabraňují tak vzniku nežádoucích žmolků. Účinné je také složení The Rocket, které spočívá v gelovém základu. Umožňuje tak dosáhnout osmkrát většího objemu, ale také jemnosti a šetrnosti k řasám. Navíc se nanáší snadno a s raketovou rychlostí.

zoom

Maybelline přichází s revoluční řasenkou Volum´ Express The Rocket

Naše testerka Adéla Vyhnánková hodnotila řasenku takto: „První den, co jsem začala řasenku používat, byl pro mě fascinující. Řasenka mi neuvěřitelně protáhla řasy a zároveň udělala krásný objem už po první vrstvě, kterého jsem dosáhla díky kartáčku, který řasy jednotlivě rozděluje. U kartáčku chválím pevnost a tloušťku. Díky pevnosti se s řasenkou lépe pracuje a neudělá vám paseku kolem očí a na víčkách, kde se řasenka často obtiskuje. Co mě překvapilo, že se s ní dalo poměrně lehce dostat do koutků oka, kde jsou řasy menší. Zároveň mě překvapilo natočení spodních řas, což dělá velmi málo řasenek.“ 

Zajímají vás i další hodnocení prvních uživatelek inovativní řasenky s raketově rychlým efektem? Najdete je na stránce Rocket-Maybelline.cz





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.