arrow
profile_image
ZuziZuzana
od 13. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojky, minulý rok, jsem na omlazení četla jeden recept na bezvaječný likér, který byl z pudinku a já dostala chuť ho udělat ..Ale nepamatuji si recept, můžete někdo poradit? A nebo máte tip na osvědčený recept? To téma bohužel nemůžu najít, děkuji...

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Myslíš něco jako Baileys?

arrow
profile_image
ZuziZuzana
od 13. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Miasofia:
Ano, ano

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já dělám toto:
Z 1/2 litru mléka uvařit puding, nechat mírně vychladnout a zašlehat do něj uvařené kondenzované mléko a postupně zašlehávat 1/2 litru Rumu. Vychladit a popíjet

Reaguji na sartre: Přesně ten jsem dělala loni a úspěšně vystrnadil rodinný recept, podle kterého jsem dělala koňak 10let

arrow
profile_image
Miska86
od 1. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na prskafka:
Taky to dělám úplně stejně Předloni jsem zkusila místo jednoho vanilkového pudinku dát karamelový (Dr.Oetker) a taky to bylo moc dobré

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Miska86: místo jednoho vanilkového pudinku dát karamelový

taky dávám karamelový

arrow
profile_image
ZuziZuzana
od 13. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Holky a jak dlouho Vám vydrží a nebo, jak nejdéle ho skladujete?

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji ZuziZuzana: Holky a jak dlouho Vám vydrží a nebo, jak nejdéle ho skladujete?

Vydrží to tak dlouho, dokud se to nevypije Já to měla v lednici posledně minimálně půl roku a bylo to stále výborné, jen se to musí protřepat před podáváním

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji ZuziZuzana: Holky a jak dlouho Vám vydrží a nebo, jak nejdéle ho skladujete?

Moc dlouho ne, je tak dobrý, že zmizí než se stihne jakkoliv zkazit

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Holky, a chutná to jak vaječný koňak nebo spíš jako "lepidla" typu bayleis?

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji bagheta: vaječný koňak nebo spíš jako "lepidla" typu bayleis?

vždyť je to to samé vaječňák je taky lepidlo

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Miasofia: no to je,ale chuť je někde uplně jinde z vaječňáku jsou cítit vejce

Cituji sartre: Podívej se tady http://www.najist.cz/detail-receptu/vajecny-konak- bez-vajec.html

včera jsem ho dělala a musím říct, že je to fakt bašta, díky za tip

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené