Sledujete pořad Ano, šéfe? Mě se to líbí moc..a taky si člověk uvědomí za co v restauracích utrácí peníze

Ahoj sleduju,úplně mě to nadchlo.Zdeněk a celej pořad jsou super.Akorát občas je mi nanic když vidím jak se vaří v některých hospodách apod.

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Líbí se mi to opravdu dostOvšem některé jeho praktiky jsou v malé kuchyňce nesplnitelné.Bohužel.Ale on je úžasnej.

Cituji budgie: Sledujete?

Jo, sleduji když to jde, super pořad, je to něco jiného než pořád ty seriály a telenovely, je to realita. A navíc k tomuto prostředí mám blízko a co v pořadu vidím, mně vůbec nepřekvapuje, většinou je štěstí, když dnes natrefíte na normálního kuchaře, kterému se chce pracovat a nevaří jen z prášku, většina kuchařů, co jsem znala, byli pěkná sebranka, ale tak v těch luxusnějších restauracích už je to o něčem jiném, tam jsou fakt profíci a mají slušné platy. A ta hygiena - no, ta snad ani stoprocentně dodržovat nejde, protože přijdou vždy s něčím, co jim vadí, zaleží na koho natrefíte.

Jj..je skvělej.. Ale je pravda, že se v hodpodách používá hodně dochucovadel a všechno mražené nebo z pytlíku..a pak za to dáme 100,- za porci.. i víc

SUPER pořad, Pohlreich je fajn. Když jsem žila v Anglii, koukala jsem se na anglickou verzi Ano, šéfe - Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares a taky to stálo za to, ale tahle naše verze je lepší.

Mě se líbila i Pekelná kuchyně, kde byl šéfem právě Gordon Ramsay

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji anna: většinou je štěstí, když dnes natrefíte na normálního kuchaře, kterému se chce pracovat a nevaří jen z prášku,

To je pravda,taky bych byla radši,kdyby se vařilo jinak,ale vím,že je to pěkná řehole a pokud je jeden kuchař na kuchyň a má dosti hostů v restauraci,nemůže to vše zvládat tak,jak je to v tomto pořadu prezentované.Jde hodně věcí upravit,ale zcela vše úplně překopat ne.To si myslím, i když bych raději vše realizovala podle Zdeňka

Cituji budgie: v hodpodách používá hodně dochucovadel a všechno mražené nebo z pytlíku..

Jo, to je pravda, když to jde, tak většina kuchařů šáhne po tomhle, dělají se polívky z prášku, omáčky z prášku, no děsný...

Znala jsem jednu kuchařku, starší paní a ta z prášku nikdy nevařila, vždycky to měla naprosto delikátní, ale ti mladí kluci, co dnes dělají kuchaře snad ani pořádnou omáčku udělat neumí . Umí akorát minutky - hodit maso na pánev k tomu hranolky a hotovo. Ale tak ne všude to tak je, v těch kvalitnějších restauracích kuchaři vařit umí.

Cituji budgie: Mě se líbila i Pekelná kuchyně, kde byl šéfem právě Gordon Ramsay

No to je asi ono, jen v českém překladu, nebo ne? To jsem nevěděla, že to tady taky dávali...

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji anna: ale ti mladí kluci, co dnes dělají kuchaře snad ani pořádnou omáčku udělat neumí . Umí akorát minutky - hodit maso na pánev k tomu hranolky a hotovo

no,kdyby aspoň zvládli minutku,ani to,musíš je naučit naproto vše.Neumí nic.

Cituji Zanet96: vím,že je to pěkná řehole a pokud je jeden kuchař na kuchyň a má dosti hostů v restauraci,

Jo, to je pravda, já bych kuchařku dělat nemohla.

Cituji Zanet96: Jde hodně věcí upravit,ale zcela vše úplně překopat ne

Ano, máš pravdu, s tím souhlasím. Taky je to otázka financí.

Cituji Zanet96: Neumí nic.

Máš pravdu, ale zase abychom je úplně nepomluvily, tak ne všichni jsou takoví, spíš ta mladší generace, ale někteří se časem i něco naučí. Taky je to hodně o spolehlivosti - několikrát jsem zažila, že kuchař nepřišel do práce a ani se neomluvil a teď co dělat bez kuchaře?

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji anna: Máš pravdu, ale zase abychom je úplně nepomluvily, tak ne všichni jsou takoví, spíš ta mladší generace, ale někteří se časem i něco naučí. Taky je to hodně o spolehlivosti - několikrát jsem zažila, že kuchař nepřišel do práce a ani se neomluvil a teď co dělat bez kuchaře?

Vím přesně o čem mluvíš,ale ty mladé kluky něco naučíš a jde to,ale některé straší ne,ty jedou to své a ne a ne uhnout jiným směrem.Ale pravda,my už máme snad super kuchaře.Občas si říkám,že bych u nás Zdeňka uvítala,aspoň by se něco přiučili.

Luciel86

Nene..tohle bylo něco jiného..byla to soutěž, kam se hlásili kuchaři a kuchařky a post šéfkuchaře v jeho luxusní restauraci

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené