arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Laky: Tak porci masa má každý asi nastavenou jinak..i v každé restauraci ti nabídnou jinou gramáž, v závislosti na ceně, na kousku masa(jinou váhu má kuřecí prso a jinou stehno..)atd.
Také to, že tyto věci nejím běžně, neznamená, že si je jednou za čas ráda nedám. A zrovna tuto si dám celkem ráda. Pečený bůček je sice bez éček a bůhvíčeho uvnitř a také není zdravý, tak ho nejím co týden

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Laky: promin ale na té sekané nic špatného neni. ve všem co jíme jsou jedy, éčka a buhví co.. takže sekanou bych nechala sekanou já tu z globusu miluju!

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

autorka príspevku sa pýtala čo so sekanou a nie na komentovanie jejkvality.Čo chutí jednému, nemusí chutiť druhému.Chcela poradiť, nie mentorovať.

Cituji mate: autorka príspevku sa pýtala čo so sekanou a

Podle svého nejlepšího svědomí jsem jí poradila ale chápu,že spotřebitelů je asi víc než dost

arrow
profile_image
TuKik
od 27. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji mate: autorka príspevku sa pýtala čo so sekanou a nie na komentovanie jejkvality

Myslím, že od kvality této sekané se odvíjí jaká bude její budoucnost

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené