arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, nedávno jsem si založila svůj blog, abych se v práci nenudila Je o vaření. O mém vaření. Jsou tam recepty, které mám ozkoušené, ale chtěla jsem se zeptat. Myslíte, že bych tam měla dávat fotky? A když už tak jenom svoje vlastní, co jsem uvařila? Problém je v tom, že už to chci trochu rozjet, mám spoustu receptů, co tam chci dát, ale nemůžu, jelikož nemám fotografie a to bych musela nejdříve každé jídlo zvlášť uvařit, abych ho mohla vůbec publikovat To by ani přítel doma nerozchodil, tak bych ho musela kulat všude

arrow
profile_image
anake-xx
od 20. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

a jakej je ten blog ? )
fotky jsou takovej základ / aspoň pro mě
nehodnotím jen ingredience, ale vizuelně se mi musí líbít )
tak postupně holt...

Tak fotky určitě, hodnotím jídlo i podle toho, jak vypadá na talíři. A někdy je i potřeba vidět, jak by měl výsledek vypadat.
Tak ty fotky připdávej postupně, je jasně, že neuvaříš celou kuchařku o 1000 stránkách během jednoho týdne. Jak něco uvaříš, hned to vyfoť. Dej nám sem prosím odkaz.

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

No jo ještě to teprve začínám, snažím se, aby se na to dobře koukalo, i dobře četlo, ještě potřebuju dodělat úvodní obrázek, který zaujme a počítám, že by tam mohlo být do týdne pár receptů, ke kterým bych měla o fotografie, jenže takhle o půjde pěkně pomalu...

Cituji Miccy: abych se v práci nenudila

To je dobrý, předpokládám, že ten kdo tě zaměstnává, sem nechodí

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na sartre: No to nevím, ale zas tak žhavý to nebude, mám nárazovou práci, takže mám průměrně každou hodinu 15 minut volného času, když svou práci odvedu rychle a dobře

A když tě baví vaření, co zkusit udělat si ze svého koníčku práci? Běž vařit někam do restaurace a inspirací a fotek na blog budeš mít dost a dost.

Cituji Miccy: takhle o půjde pěkně pomalu

Njn, ale všichni, co mají blogy, o čemkolilv, tam mají fotky. Kosmetika, vaření, cestování, bez těch to prostě nejde.

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dobře tedy: http://mala-kucharinka.blogspot.com/ ale upozorňuji, že je to jenom vyplnění volného času, dělám si to pro radost Jen když už něco začnu, záleží mi, aby to taky vypadalo, takže zatím jsem ještě ve fázi nedoděláno

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jj s těma fotkama vím, že by to mělo být, zatím tedy s tím blogem počítám spíše jako s takovým bločkem, kde si napíšu své nápady, recepty a potom až to jednou budu vařit, budu editovat příspěvky a přidám foto, zatím to stejně nikdo nečte, takže nemám kam spěchat

Akorát teda, to oslovení, kuchařinky a kuchaříčkové, můj šéf mi koukal přes rameno, protože jsme se zrovna bavili o fazolích jak je připravit a ty tam máš docela fajn recept na fazolový salát s čočkou. Tak jsem mu to ukazovala a nějak nám oběma to oslovení úplně nesedí. Ale záleží na vkusu, ale my ani jeden nejsme moc na zdrobněliny. Ještě ta kuchařinka, ale ten kuchaříček, myslím, že chlapům z toho půjde mráz po zádech.

Pošlu ten blog ještě bráchovi, on je nadšený fanda do vaření.

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

No jo, to máš pravdu, mě to úplně nesedí taky Popravdě nad tím už přemýšlím pár dnů Ta kuchařinka ještě jde, druhá polovina je horší Rozhodně je toho tam ještě málo, jak říkám, dělám to pro zábavu Ale rozhodně je fajn, že píšeš, co si myslíš, aspoň budu vědět, co vylepšit, vyladit pár chyb a tak Rozhodně by tam ty fotky měly být, to bezesporu. Asi se budu muset smířit s tím, že to nenapíšu za týden

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Opraveno Díky Ještě změnit obrázek v záhlaví, udělat to tak, aby se nezobrazoval na hlavní stránce celý příspěvek, nafotit pár pokrmů a můžu pokračovat směle dál

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Přece jenom by mě zajímala ještě jedna věc, čistě technická. Jakou barvu by si volila tak nějak na celý blog? Myslím tím, když vidíš například fialové nebo jedovatě zelené stránky, moc dobře to nevypadá

Cituji Miccy: fialové nebo jedovatě zelené stránky

Tak asi jak k čemu, Mně ta bílá nevadí, naopak, aby vyniklo to jídlo na fotkách, asi bych to nijak nebarvila. Jen bych třeba, v případě zrovna těch kokosových kuliček, nějak orámovala barveně tu fotku. Ty kuličky zanikají na bílém podkladu.

Zrovna se nudíš co? Vidím probíhající změny.

Barvu bych popřípadě volila tak, aby nebyla nijak moc výrazná, aby se to netklouklo s těma fotkama. Údajně červená barva podporuje chuť k jídlu. Ale ta růžová, co tam máš v tuhle chvíli, tak je fajn.

arrow
profile_image
wmichaela
od 8. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

49

Ahoj. Pro mě nejlepší pastelové pozadí, což to Tvé je a pod písmenka bych nedala bílou barvu, ale nějakou krémovou, smetanovou, prostě světlounce béžovou... líp se to čte. To co je pod úvodní fotkou ten odstavec, bych dala úplně jiným písmem a s většími rozestupy mezi řádky, neb to se čte úplně blbě.
Fotky jsou na blogu o vaření určitě velkým plusem.
A "spotřebytelské" bych napsala s měkkým i, bylo to první slovo, na které mi po otevření blogu padlo oko

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené