arrow
profile_image
svarcovaeva
od 5. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

jak to děláte? Snažím se dodržovat dělenou stravu, ale třeba když mám maso a zbytku rodiny vařím třeba rýži nebo brambory, jak mám ochutnat, zda je to dost slané nebo dostatečně uvařené?? Nebo omáčky, jak ochutnat, zda jsou dobře ochucené?Během vaření minimálně třikrát ochutnám. To už ale porušuji základ dělené stravy. Jak to děláte?

arrow
profile_image
radana
od 14. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já vařím úplně stejně,rodině přílohu a já bez přílohy. Ochutnávám jen tak jednou a maličko. Nebo to udělám tak,že trošku ochutnám a pak vyplivnu.Taky dělím a neporušuju.

arrow
profile_image
svarcovaeva
od 5. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tak ochutnat a vyplivnout mi nějak nejde dohomady, to já teda vždy spolknu protože je mi to líto vyplivnout. A ochutnat jednou taky ne, protože většinou se mi chuť napoprvé nepodaří

arrow
profile_image
maruskas
od 28. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já dávám ochutnat zbytku rodiny, vždycky se toho někdo ochotně ujme

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené