arrow
profile_image
Effedrin
od 4. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s domácí pekárnou Moulinex OW 611831? Hledala jsem recenze na heureka.cz, ale žádné tam nebyly. Tak se obracím na vás.
Jak jste s touto pekárnou spokojené? Zajímalo by mě, jak moc je hlučná? A jak se vám líbí ovládání?

Děkuju, hezký den

arrow
profile_image
moony
od 16. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já mám pravděpodobně předchozí typ, je hodně podobná. Mám už jí snad 5 let a spokojená jsem. Ovládání docela intuitivní. Hlučná teda trochu je, ale těsto nemíchá zas tak dlouho, aby nás to nějak obtěžovalo.

arrow
profile_image
Antoanet
od 2. 8. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Také mám nejspíš předchozí tip a sem naprosto spokojená při míchání je nepatrně hlučnější, ale nic, co by se nedalo přežít

arrow
profile_image
Effedrin
od 4. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Holky, a v čem vidíte hlavní výhodu domácí pekárny? Je chleba vážně lepší než kupovaný nebo jste si ji koupily prostě pro tu variabilitu, že si člověk vlastně může sestavit chleba ,,na míru"?
A jaké je z ní třeba kynuté těsto? Máte zkušenost?

Děkuji za odpovědi

arrow
profile_image
moony
od 16. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Kynuté těsto je z ní super, používám ji vlastně už jen na to. Těsto v ní vykyne moc pěkně. Peču pak různé housky, rozhlíky... Chleba je rozhodně lepší domácí , ale pekárnu v tomhle případě používám jen na vypracování těsta, kynutí už dělám v ošatce a peču v troubě. Nějak sme si totiž nezvykli na ten tvar z pekárny

arrow
profile_image
Antoanet
od 2. 8. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

mám to stejně jako moony
pekárna je hlavně u nás na kynutí a dělání marmelády a pudingu..
Chléb si nechávám v pekárně jen vykynout, pak dokyne v ošatce a peče se v troubě nám tvar nevadil, ale zase nám tolik nevyhovovala kůrka

arrow
profile_image
moony
od 16. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Antoanet: Joo, na kůrčičku jsem zapomněla

arrow
profile_image
Effedrin
od 4. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

A co je s kůrčičkou? Já myslela, že jsou na pekárnách tři stupně propečení ...
A holky, myslíte že dávkovač semen je zbytečnost nebo se vyplatí ho mít?

arrow
profile_image
moony
od 16. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Naše dávkovač nemá, prostě přihodím kolik chci, podle mě zbytečnost... Ten chleba z pekárny máš hlavně mnohem mín pracný. Propečený je dost, ale když vyndáš chleba z trouby, tak je to prostě ještě lepší . Většina známých ale peče chleba jen v pekárně.

arrow
profile_image
Effedrin
od 4. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak holky, nakonec jsem dneska koupila pekárnu Eta Duplica kvůli jejímu nerezovému provedení.
Akorát nevím, jak v ní péct . Netušila jsem, že je to tak složitý.
Hlavně nejsem laik, doma si občas peču pečivo a koláče, ale v tý pekárně mi to přijde nějaký složitější . Hlavně jsem k ní dostala docela nedostatečný návod, tak v tom fakt trochu tápu.
Každopádně kdyby jste měly nějaký svůj super ověřený recept na celozrnný chleba, tak sem s ním .

arrow
profile_image
moony
od 16. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Na to hned přijdeš Na těchto stránkách jsou dobrý recepty a návody na postupy, rady http://domacipekarny.dama.cz/ Tak at se daří

arrow
profile_image
Effedrin
od 4. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na moony:
Moc děkuji !

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené