arrow
profile_image
pehamek
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Nevíte, jestli jde nastavit soukromí, resp. viditelnost alb, příspěvků na zdi a jiných odkazů pro nové přátele. Jako jestli pro nové přátele jde zablokovat historie, že by se jim zobrazovaly příspěvky až od data, kdy jsem si je přidala? Hledám jak blázen, ale nemůžu najít a ani nevím, jestli to jde nastavit.

arrow
profile_image
Amalka9
od 31. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Viditelnost alb si nastavíš tak, že si dáš - vlastní nastavení - skrýt pro - a zadáš lidi, který album vidět nemají. Příspěvky skryješ stejným způsobem (klikneš na ikonu vedle datumu), ovšem budeš muset nastavit každý zvlášť.

arrow
profile_image
pehamek
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Amalka9: děkuji moc, ale já potřebuju skrýt všechno co bylo pro nové přátele. To znamená, aby nový přátel neviděl historii a fotky takže to asi nejde a jde to nastavit až když si toho přítele přidám do přátel, jestli to dobře chápu :-/ a hromadně pro všechny příspěvky to taky asi nejde udělat. No to se uklikám

arrow
profile_image
Amalka9
od 31. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ano, nejdřív si ho musíš přidat do přátel a pak vše poschovávat. Hromadně to bohužel nejde, jen celá alba.

arrow
profile_image
pehamek
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Amalka9: tak to jsem nechtěla slyšet, ale děkuju

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na pehamek:

Já vím co myslíš, hledala jsem to skoro celý den a teď se Ti to znova snažím najít, ale zase nemůžu

arrow
Neprodává v Bazaru

nastavenie súkromia, Obmedzte publikum pri predchádzajúcich príspevkoch
Obmedzte publikum pri príspevkoch, ktoré ste zdieľali s priateľmi vašich priateľov alebo verejne, vedľa toho máš Spravovať viditeľnosť starých príspevkov = klikni na to a malo by to fungovať ..ale istá si niesom.. alebo ti môže pomôcť toto https://www.facebook.com/help/261211860580476/?q=h ow%20hidden%20old%20post%20on%20timeline&sid=0rjrq u6PxoJX67agl

alebo si prejdi staré aktivity a čo nechceš aby videl zmaž z profilu https://www.facebook.com/help/437430672945092/

nových priateľov taktiež môžeš hned dávať do skupiny ktorej zakážeš prístup na niektoré fotky albumy či príspevky a tým pádom ich nemusíš po jednom blokovať..

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na pehamek: Já vím, že by to mělo jít. Ale kde přesně to najít, to nevím .. Když si mě do přátel přidal přítelovo kamarád, tak jsem se po zařazení do jeho přátel nemohla dostat k němu na zeď, měl to pro všechny už předem zablokované a dostala jsem se tam až po odblokování.

arrow
profile_image
pehamek
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji silavia: skupiny

do teď jsem skupiny nevyužívala, ale asi začnu je to asi nejjednodušší. Nicméně stejně by se mi hodilo, aby nový přítel neviděl veškerou mou historii. Já vím, že to někde nastavit jde, ale kde

arrow
profile_image
pehamek
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Pettttrushka: hledala jsem to skoro celý den

já to hledala celý všerejšek, pak jsem založila tuto dikuzi a dneska jsem tomu věnovala "jen" hodinku a stejně nic

arrow
profile_image
Burberka
od 5. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Nevíte někdo, jak nastavit, aby příspěvek, který na mou zeď napsala osoba x a v tomto příspěvku mě označila, viděla i osoba y, i když tyto dvě osoby spolu nejsou na facebooku přátelé?

Když najedu myší na viditelnost tohoto příspěvku, tak se zobrazí:

Toto zveřejnil(a) x.
Kdo si to může prohlédnout?
Na vašem profilu Timeline: Přátelé
Kdekoli jinde: Přátelé uživatele x a uživatele

V nastavení tohoto příspěvku mám tedy, že ho mohou vidět všichni mí přátelé, ale stejně ho nevidí a vidí ho pouze společní přátelé mně a osoby x...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené