arrow
profile_image
Lajka
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Vyberu pevnější plody - neumývám (pokud teda nejsou opravdu zablácené). Naskládám opatrně do krabičky (plastová s víkem), nechám zamrazit. Po zamražení (druhý den) je z krabičky přesypu do mikrot.sáčků.
Takto se jahody nepřimrazí k sobě a budou mít hezký tvar.

Cituji Yasminka: Takový přírodní Mrož

Mňam

Všem děkuju za rady

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mrazím buď omyté a osušené-jednotlivě a pak do sáčku.
Nebo rozmixovat s cukrem a smetanou-dát do vaničky a máš super zmrzku. Takhle dělám i meruňky- mňamka

arrow
profile_image
Slunečnice1
od 7. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lentilkah
přesně tak to dělám i já. Omyté a osušené, neumím si představit je mýt až po rozmražení, fuj a pokud z nich chci dělat jahodové knedlíky (za zmrzlích jsou také vynikající) tak se nesmějí nechat rozmrazit.
část také prosladím cukrem a dám nakrájené do krabička a ty používám buď do pudinku a nebo do dortu za studena

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Slunečnice1: neumím si představit je mýt až po rozmražení, fuj

Já právě také ne, docela jsem koukala že to tak holky dělají.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené