arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Sportacka: To mi moc nedává smysl.. Vejce jsou tam přece kvůli soudržnosti, sirup na slazení, nahradit jedno druhým si nějak neumím představit...

jenže když vypustíš cukr a přidáš sirup a ostatní zůstane ve stejném poměru, tak máš to těsto řídké, takže musíš ubrat něco co je tekuté, soudržnost těsta zajistí místo části vajíček pohanková mouka

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Sportacka: Já třeba nemám ráda med ani melasu-nechutná to doufám nějak podobně?

ne ani omylem.

Cituji Sportacka: dyž už jsme u toho, je lepší javorový sirup nebo agávový ? Javorový mi chutná, a rozhoduji se, jestli si ho koupit zas anebo zkusit agavový-přece jen to není zrovna levná záležitost.

jak do čeho - ten agáve je méně vyraznější, třeba jako polevu na lívance si ho představit nedokážu

arrow
profile_image
Evulle
od 21. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lucrezia: to víš že byl základní recept je tenhle ale dá se udělat i z jiné mouky, a rozhodně tam nemusí být ty kvanta cukru, ani tolik másla, je sladký dost sám o sobě.

Reaguji na Evulle:
kde ho kupujete?

arrow
profile_image
blackberry
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Nikki01: Já mám z dm, ale určitě bude k sehnání i v supermarketech.

Reaguji na blackberry:
koukala jsem včera v Albertu i Tescu a bohužel jsem nesehnala kouknu v DM

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Nikki01: v Bille mají i agáve i javor

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené