Nazdárek holky, z důvodu časového presu nemám čas vařit každý den a jelikož disponuji malinkým mrazákem, tak vždy navařím jídlo na tři dny. Mně ani přítelovi nevadí jíst tři dny stejnou večeři, takže se Vás ptám, jaké jídlo je dobré i po třech dnech ? U spousta jídel mi připadá, že už nejsou po těch dnech dobré Budu ráda za jakékoliv tipy a recepty.

Já sice mám nejraději čerstvá jídla,ale občas něco na druhý den zbude.Takže jsem zjistila,že rozleželý guláš je lepší než čerstvě udělaný

Reaguji na KrásnéToulání:
Guláš a jiné omáčky dělám snad každý týden, ty opravdu vydrží....

Reaguji na jimmy_choo: nebo si nalož maso a průběžně si ho dělej, ale to asi taky nestíháš že?

arrow
profile_image
Jancysska
od 8. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

my máme každý týden taky jídlo 3x... A jde to skoro u všeho... Třeba řízky si obalíme a dáme do ledničky a pak už jen každý den usmahnem a je to ... Jinak v pohodě jsou třeba francouzské brambory, rizoto, různé omáčky s knedlíkem, snad cokoliv s těstovinama.... Jediné co mi nechutná takhle "uleželé" jsou všechny kaše a vařené brambory...

arrow
profile_image
Wenous
od 18. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jancysska: vařené brambory jsou fakt fuj na druhý den, to taky nesnáším .... Jinak jak bylo psáno, tak cokoliv s těstovinami jako lasagne nebo špagety a různé omáčky k tomu s masem... jinak samo že omáčky a guláš

Reaguji na Jancysska:
Jak říkáte holky, brambory mi nechutnají ani příští den, jako uvařit přílohu to už je otázka chviličky, to není problém.. Spíš mi občas vadí, že třeba vepřové maso v rizotu mi prostě zapáchá, možná je to jenom můj pocit a nezapáchá, ale... ))

Reaguji na blind.and.smile:
No jako stihla bych to, ale když už přijdeme večer domů, tak abych tak max. uvařila přílohu a jedli jsme...

arrow
profile_image
Cherish
od 22. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Jancysska: vařené brambory

Taky mi pak už nechutnají, ale když mi občas zbydou, opeču je na pánvičce s trochou koření.
Jinak dobrá je uleželá sekaná, tu mám naopak radši minimálně druhý den, čerstvá mi moc nechutná.

Cituji Cherish: Jinak dobrá je uleželá sekaná

Super sekaná mě ani nenapadla, pár brambor pak uvařím vždycky, to je otázka chviličky

Ještě chci podotknout, že pro mě není už problém uvařit pár těstovin či brambor, přílohy tak i tak vařím, jelikož ty mi chutnají nejvíc čerstvé...

Teď jsme jedli tři dny boloňskou omáčku,před tím lasagne, ptáčky, guláš, svíčkovou....

Cituji jimmy_choo: No jako stihla bych to, ale když už přijdeme večer domů, tak abych tak max. uvařila přílohu a jedli jsme...

všaj právě, maso bys měla naložené (přílohu třeba už udělanou) a maso ti trvá max 10 min na pnvi

Reaguji na blind.and.smile:
No tak uznávám, že i to maso je dobrý nápad, rychlá čína je hotová za chviličku ! jak dlouho vydrží naložené maso v lednici ?

zelňačka nebo segedínský guláš je nadruhý den lepší a rizoto se dá jíst taky

Svíčková je taky lepší až druhý a třetí den.

arrow
profile_image
Jancysska
od 8. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Cherish: Taky mi pak už nechutnají, ale když mi občas zbydou, opeču je na pánvičce s trochou koření.

jooo, mě kdysi dělávala babička brambory na máslíčku, to miluju

a všechny polívky se taky dají jíst i další dny

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené