arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Chytám se dělat muffiny a protože miluju karamel chtěla jsem je vyzkoušet karamelové
Na netu jsem našla pár receptů - buď muffiny naplníme karamelizovaným salkem nebo do těsta nakrájíme karamelky.
Jsem spíš pro tu druhou možnost - kvůli pár muffinům nechci rozdělávat celé salko.
Ale napadlo mě, jestli se v troubě nemohou ty nakrájené karamelky "přiškvařit" nebo něco.. Nezkoušel to někdo z vás?

arrow
profile_image
onsall mojeid
od 6. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Spíš si myslím že se krapet rozpustí do toho těsta. Ale neměla bych obavy slyšela jsem i o muffinech do kterých se dává marska. Což je dosti podobné

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já dělala cheesecake s kouskama tyčinek Mars a výsledkem bylo, že se to trošku rozpustilo, ale rozhodně nepřiškvařilo Takže si myslím, že by to mělo dopadnout v pohodě

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Jo taky si to myslím, jenom jsem měla trochu obavy...

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

A nebo si udělej vlastní karamel Je to trochu piplačka, ale tento recept stojí za vyzkoušení. Jsou to sice cupcakes, ale muffinům blízké

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené