arrow
profile_image
mitternacht
od 12. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Je mi 23 a umím vařit to, co mi chutná. Pokud chci uvařit něco jiného, najdu si recept a bez problémů jej uvařím.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Je mi 23 a vařit umím.I když ještě né všechno moc mě to naba raději peču.

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mám 20 let, umím vařit všechno, baví mě to (jsem naprostý samouk, vařím kvůli rodině, kterou jsem si udělala).

arrow
profile_image
Nightmare
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mně 26, vařit i péct umím a baví mě to

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji pampalatrala: někdo si myslí, že vařit umí a přitom za něj vaří spíše umělé bujony a kořenící směsi

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Dělám si sama třeba domácí nakládaný hermelín, dezerty, dortíky, buchty, omáčky, domácí noky, domácí knedlíky, ...... (používám výhradně zdravé a kvalitní suroviny)

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji JančaOcet: Je mi 22 a vařím dobře a ráda, naučilo mě to manželství

Vidím, že to hodně prožíváš! V tvém profilu vidím mezi zájmy vaření, žehlení, starost o domácnost. (mezi mé zájmy to vyloženě nepatří, ale také to dělám)

Reaguji na Veselka10:
Jj já to chápu a o soli samože vím. Ale jednak zaprvé nechápu ten dnešní trend vaření bez soli, to by mi absolutně nechutnalo a nehodlám to tak dělat, a zadruhé v dnešní době je spíše již trendem i kořenící směsi bez soli. Mám je raději, protože člověk má lepší přehled o tom, kolik soli tam dává.

arrow
profile_image
Anette001
od 24. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

22 a myslí, že to ujde . Ale každým novým jídlem se stále učím. Nedělala jsem ještě nikdy svíčkovou apod, protože to sama nejím ale jiné omáčky zvládám, ráda peču, takže si myslím, že to není žádná katastrofa .

Cituji Moničkaa: Měla bych se tomu vaření začít asi více věnovat at se provařím časem ke svíčkové,rajské,guláši atd

To opravdu není náročené na přípravu, i když to tak vypadá, možná leda časově. Třeba o takovej guláš se ani nemusíš starat, prostě to jen vaříš v kastrolu a občas promícháš...zrovna tak omáčky...dává se tam jen základní koření, fakt jednoduchý

arrow
profile_image
mmenie
od 13. 6. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mě je 19 a vařit umím, většnou vařím o víkendy pro všechny doma, zvládám i svíčkovou s knedlíkem a podobné omáčky, dokonce upeču kuře s nádivkou (donedávna to byl pro mě problém ) Takže tak nějak zvládám všechno, co jím, třeba zmiňovaný guláš mi nešmakuje, tak se nezajímám o postup

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Dasule: nechápu ten dnešní trend vaření bez soli

Nejde o trend, ale o to, že ve všech potravinách je soli dost, kolik běžně člověk potřebuje, takže další dosolování je prostě nadbytečné.
Je to například ve zdraví zatraceně znát na tlaku a ocení to i játra a ledviny.
Jíst slané jídlo bez přidání další soli je naprosto normální a velmi chutné, protože nedegerenované chuťové pohárky poznají jak které jídlo skutečně chutná a chutě jsou mnohem pestřejší.

Nicméně nepřesvědčuji Tě, jen objasňuji.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Je mi 21 a vařit neumím absolutně vůbec. Nedokážu sáhnout na maso a abych řekla pravdu, zatím mě to nijak netrápí. Doma mi buď vaří mamka (asi to zní horzně, ale u nás funguje že "jedinou mojí povinností je učit se") nebo si připravuji jídlo sama, jelikož mám hodně specifické stravovací návyky.
Jako au pair jsem měla taky "vařit" a moje host mum si myslela, jak mě za ten rok naučila připravit večeře, ale jediné, co umím, je dát jídlo do trouby a pancakes

arrow
profile_image
Nika115
od 13. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mně je 19 a vařit umím, často vařím i svíčkovou Vaření mě baví...

22, zvládám víceméně vše

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené