Nejsem sice příznivce polotovarů všeho druhu, ale tuhle krabičku kdysi přinesl domů manžel, a já tedy za stálého brblání uplácala krtinu. A ono mi to chutnalo...

Někde jsem ale četla, že se "krtek" dá dělat i "na rovno", tedy asi na plechu. Děláte ho někdo tak? Poraďte postup.
Nebo jakékoli jiné nápady, postupy, inspirace... s krtkem související.

arrow
profile_image
sunshine mojeid
od 21. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

arrow
profile_image
mishenka
od 19. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Nejvíc mi chutný z tý krabičky, ten bílej vnitřek, mnam

arrow
profile_image
glorini
od 5. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji prskafka: Někde jsem ale četla, že se "krtek" dá dělat i "na rovno", tedy asi na plechu

http://www.prozeny.cz/pavlac/uzivatelske-recepty/m oucniky-a-dezerty/11384-qkrtkuv-dort-na-plechuq-bu chta-na-nedeli

arrow
profile_image
snupalek
od 5. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tenhle dort miluju, ještě, že se dá koupit i v UK v polským obchodě. Taky miluju tu bílou hmotu.

Zkus tento, pekla jsem a byl super, chutnal i mně, která na sladké nejsem.

http://www.toprecepty.cz/recept/5193-krtkuv-dort-n a-plechu/

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Také jsem ho dělala podle těchto receptů- jediné co mohu doporučit je udělat puding normální a pak použít stužovač. Ten hustý puding jde špatně rozšlehat.

Také jsem dělala ten dortík ze stránky TopRecepty. Byl vynikající ale krém z kupovaného dortu mi chutná více.

Díky za recepty, koukala jsem ale, že jsou všechny stejné, myslela jsem, že je to víc receptů (variant).
Já to totiž pochopila tak, že je to jen plochá varianta toho z krabice, prostě že zase koupím polotovar a z něj se udělá na plech, obávám se totiž, že toho jejich krému doma nedocílím .
Uvidíme...

Vy ci jste ho podle toho receptu dělaly, na jak velký jste to daly plech? Kvůli výsledné výšce...
V jednom receptu se píše "pekáč buchťák", ale v jiném je to foceno na velkém plechu a to jsou dva rozdílné rozměry.

Cituji prskafka: na jak velký jste to daly plech?

Podle mně to záleží od Vás Pekáč buchťák? Tak tam by to bylo asi hodně vysoké pak.. My sme to dělali normálně na klasicky velký plech a hezky se i dlabalo

Cituji prskafka: že toho jejich krému doma nedocílím

Je dobrý, hodně podobný. Ale jak říkám, mně chutná krém víc z toho kupovaného dortíku. Má větší šmrnc

Reaguji na prskafka:
Buchťák je u receptu, který jsem dělala já.Já jsem použila klasický, který byl součástí trouby (nízký), buchťák je poloviční.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené