Kuřecí řízky v lupínkách
Kuřecí řízky naklepeme a osolíme, obalíme v bílém jogurtu a poté v paprikových lupínkách, nesmažíme na oleji!,ale pečeme na pečícím papíru na pekáčku v troubě. Je to výborné-vyzkoušené.Nejlépe se k tomu hodí řecký salát a pečánky nebo americké brambory.

jaké máš na mysli ty lupínky? Jako brambůrky s příchutí papriky? Nebo opravdu lupínky z papriky?
Znám tento recept s lupínkama Cornflakes /těch natural bez příchutě/. Řízky se musí ale smažit. Je to výborné, ale docela se ty lupínky nasáknou tukem a tudíž nic moc dieta ))

arrow
profile_image
Luciena
od 30. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lucieluca
Znám tento recept s lupínkama Cornflakes
a taky se to nejdřív obalí v bílém jogurtu?

Glazy
ahoj také jsem to už vyzkoušela,ale álo jsem je osolila a halvně jsem je smažila na oleji což já nemusím ...ale tohle mě nenapadlo hned to vyzkouším děkuju

Luciena

pokud to obalíš v jogurtu a hned to dáš smažit, tak je to ok, protože jinak by ty flakesy natáhli vodu z toho jogurtu a nevím, jestli by to pak bylo dobře křupavé. Ale jinak se ty flakesy dávaj místo strouhanky. Takže obaĺíš řízek v mouce, pak vajíčku a šup do těch flakesů. Je to naprosto výýborný.

NE! Normální chipsy-paprikové a NESMAZIT! Grilovat nebo péct v troubě na pečícím papíře.

Glazy
Už týden rozmýšlím co na sobotní oslavu a tohle zní dobře, jestli to stejně tak i chutná, tak mám vybráno.

mohla bych ty chipsy vyměnit za cornfleaky? s tim ze bych do jogurtu rozmíchala nejaké koření? my totiž chipsy normálně nekupujeme

arrow
profile_image
Luciena
od 30. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Glazy
A s těma lupínkama ještě něco děláš? Třeba to podrtíš nebo tak? Nějak si nedokážu představit ty lupeny na řízku Ale zní to fakt dobře, úplně se mi sbíhají sliny...a teď mám zrovna takový hlad, že by mi stačily jen ty chipsy

Jee pardon. jo ty se trochu rozdrtí..viděla jsem to v Babicových dobrotách a je to fakt vynikající.

Layla-určitě můžeš,ale s těma chipsama je to daleko lepší

Holky, jdu pro radu. Budu dělat klasický trojobal (mouka, vajíčko, cornflakes) a teď nevím, osmažit na pánvičce nebo dát do trouby? Bojím se, aby mi to na pánvičce nenatáhlo moc oleje a naopak, aby v troubě nebylo maso vysušené..., babo raď?

arrow
profile_image
MagdaA
od 23. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

vanyma
Na pánvičce to natáhne hodně oleje, je to pak hodně mastný, radši bych to dala do trouby, ale nemáš úplně stejný postup jako Glazy, tak bych na ty cornflakesy obalené řízky, nakladla natenoučko máslo a dala péct do trouby. Je to těžký radit, tak to ber s rezervou, ať mi pak nenadáváš

MagdaA
Jasně, beru díky. S tím máslem to není špatný nápad. A v troubě to budu mít rychleji a nemusím se až tolik o to starat, přeci jenom osmažit 3 kg masa by nebylo hned.

arrow
profile_image
MagdaA
od 23. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

vanyma
No to určitě! Tak držím palečky

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené