arrow
profile_image
emko
od 22. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Gemma
teda tak tohle už je asi vážně přehnaný,nééé?ty a liposukce?se divím že ti to doktor udělal

Emko
asi ty fotky zkreslujou, ale udelal a dokonce tam našel 470 ml.

Gemma
Prosim te, na kolik te vysly ty vnejsky? Tos byla u dr. Janecka, ze jo? Taky jsem jeste premyslela, kdybych ty vnejsky neshodila, tak bych si zasla k nemu a trosku by mi mohl vzit to pod zadkem, jenom par ml, zas ne moc,aby mi to nespadlo. A jak dlouho se u neho ceka na operaci? Dik

Majda
Nene, nebyla jsem u Janečka, byla jsem v esthe v Praze, čekala jsem necely rok. Platila to mamča, a mam pocit, že to bylo okolo 18 tis.

arrow
profile_image
petas
od 13. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

bóbika
Ahojky. Modřinky žádný, bolej mě vnitřky a mám zas otoky. Ale je fakt, že co zas makám, tak málo piju. Tak jestli to není náhodou tím. Za dva týdny jdu na kontrolu k Janečkovi, tak se budu ptát. Jednak na kolena, jestli nepůjdou vzít víc, pak se chci domluvit na ty vnějšky a boky a taky chci proberat ouška Kájiny. Asi se bude divit. Jo a ten podhnisaný steh mám taky trochu větší jizvičku. Ale zas nic tragickýho. A jak se má dcera????

arrow
profile_image
petas
od 13. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lenimura
Zlato, nezoufej!!!! Jsi ještě hodně oteklá, ale i tak je vidět jiná linie u kolen. Počkej ještě, bude to lepší. Já začala oplaskávat tak po deseti dnech a teď po pěti týdnech jsem ještě občas nateklá. Ono to půjde dolů, uvidíš!!!!

Gemma
a co ti na to mamka rikala?... Me by asi zabila, kor kdybych byla tak stihla jako ty.

jajaja
No, když sem s tím domů přišla, že půjdu na liposukci, tak mamka o tom nechtěla slyšet, klepala si na hlavu, jestli je to v 18 mozny, at se klidnim, že mam sportovat, dlouho se se mnou nebavila, ale 14 dni, než jsem šla na liposukci jsem se zeptala, jestli si vezme v praci dovču a prijede si pro me, tak nic nerekla a pak prijela, jinak mi rekla, že doufa, že jsem už skončila s timahle kosmetickyma upravama...Snaztila jsem se furt mamče předhazovat, to jak vypadá teta s babičkou, že nechci dopadnout jako ony - vestonicke venuše. Zdědila jsem totiž stihlou postavu po mamče, ale zadek a tyhle boky po tatkove strane. Jinak to doma tajíme, takže o tom nikdo kromě mamky a babičky neví.

arrow
profile_image
petas
od 13. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Gemma
vestonicke venuše.
Promiň. ale musím se smát!!!!! Ty a věstonická venuše?????? Jsi jak proutek!!!! Postavu máš jak modelka.

Gemma
No mě se zdá, že nemáš silné boky, spíš užší pánev.
To máš teda fajn mamku

kristynazaj
tý jo tak jsem se koukla do tvé galerky...to je paráda, máš ted krásnou vymodelovanou postavu a to když vezmu ještě že je otok úžasné..mám postavu asi jak ty před a jdu 13 na lipku...ted už mám díky tobě naprosto realistickou představu jak by to mělo vypadat...dík

[b]Petas+ jajaja[/b]
Zatím ne, ale dopadla bych tak Ale prece, kdybych tam na tech stehnech a zadku nic nemela, tak by mě ten doktor nevzal a rozmluvil by mi to (o tom, že to děla pro penize, o tuhodle doktora to není) a ještě k tomu by tam nenašel 470 ml tuku. KOukni do galeri, dala jsem tam fotku, jaky jsem mela stehna, kdyz jsem jedla, co jsem chtela a nesportovala jsem, válela jsem se a vedle je TED fotka - par minut stara. Ja tam rozdil vidim.

Gemma
jojo, je tam velky rozdil

Gemma
jj, ted na te fotce to videt je, zes ty rajtky mela. Ja si teda myslim, ze liposukce je prave pro takove lidi jako jsi ty (stihli, co si nechavaji odsat jen problemovou oblast). Je hodne holek (rozhodne nemyslim nikoho konkretniho a nechci se nikoho dotknout) co maji postavu symetrickou a nechaji si udelat treba 6-7 oblasti, i kdyz je evidentni, ze by to chtelo spis shodit a zpevnit a treba az pak resit liposukci to, co se shodit uz neda

Majda
Upřímně řečeno, myslím si to samé. Já si vždy predstavim mýdlo (je takovy soumerny) a když mu udelas maličkou prohluben, tak mu jen uškodíš a na člověku, když není ve spodnim pradle nebo v plavkach to pod oblečením nikdo neuvidí, že nekde byl.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené