arrow
profile_image
mitternacht
od 12. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Olivka: Ale kdepak, já ji teď začala hojně jíst a je to stejně nadýmavé jako jakákoli jiná luštěnina (zkoušela jsem červenou neloupanou i loupanou).

arrow
profile_image
Kelča
od 5. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Olivka: Červená čočka přý nenadýmá

To je pravda.

Holky nejhorší je ovšem cizrna

arrow
Neprodává v Bazaru

Červená čočka je nenadýmavá.

arrow
profile_image
Lorraine
od 3. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Trpím hodně, ale čočkové polévky od maminky se nevzdám!
Ale když jsme měli teď naposledy hrachovou kaši, tak se žádné břichaboly nekonaly, byla dobře rozmixovaná, tak to asi tomu pomohlo.

arrow
profile_image
bartosovalenka
od 11. 2. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahojky, luštěniny jíme asi jednou týdně, ale připravuji si je sama. Dám je minimálně na den odmáčet, pak sleju vodu a dám do nich převařenou novou ve které je potom vařím. Také je dobré přidat do nich maličko octa a saturejku nebo podobné koření. Zatím jsme v pohodě a větrat nemusíme.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené