arrow
profile_image
anýzka
od 22. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Chtěla bych se zeptat, zda používáte na pečení Heru místo másla a jestli je třeba Hera v něčem lepší, než klasické máslo. Vždy jsem pekla cukroví jen s máslem a bylo výborné. Prostě si myslím, že je Hera jen o něco levnější náhražka másla. Nebo se snad pletu ?

arrow
profile_image
Gigigirlone
od 23. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Hera je hlavně pěkná ******. Pokud můžu poradit, jdi do másla.

arrow
profile_image
anýzka
od 22. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já budu i nadále používat máslo, jen mi přijde zvláštní, kolik lidí peče z náhražek. Cenový rozdíl není přece tak velký.

Rozdíl mezi máslem a herou při pečení příliš nevidím a do nastavených krémů používám zlatou hanou. Je rozhodně lepší, než máslo, protože se krásně spojí s pudinkem, či bešamelem.
Tady jede názor odborníka:
Při pečení těst je důležité, aby byl tuk tepelně stabilní, výživově vhodný a aby dodal požadovanou texturu. Těmto požadavkům vyhovují nejvíce margaríny v kostkách (odborně tabletách), u nás např. právě Hera.
http://www.babyonline.cz/detsky-lekar-online/vyziv a-dospelych/peceni-cukrovi-maslo-nebo-tuk

arrow
profile_image
casia
od 6. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na anýzka: jedině máslo, lidi jsou takový, taky místo uzenin žerou uzený matrace z Tesca a jiný srajdy....

arrow
profile_image
Mylady
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na anýzka: nepleteš! Zůstaň u másla

arrow
profile_image
pyrolis
od 3. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já používám jedině heru, těsto nádherně voní a šmejd to teda rozhodně není, jen to zkus a uvidíš že nepoznáš rozdíl v chuti.

Reaguji na pyrolis:
To je fakt a například vánoční vanilkové rohlíčky z Hery, se daleko lépe vyrábějí, nedrobí se tak, jako z másla a jsou rozhodně křehčí.

A já dávám půl másla, půl Hery hotovo dvacet

arrow
profile_image
Mylady
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na True: nó tak od "nutriční terapeutky" si nechám tak radit! Ta toho už za svůj život tolik napekla

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji True: To je fakt a například vánoční vanilkové rohlíčky z Hery, se daleko lépe vyrábějí, nedrobí se tak, jako z másla a jsou rozhodně křehčí.

i linecké

Prostě cukroví jen z Hery,z másla to nemá tu správnou vláčnost.
Navíc pro mě je Hera na pečení čichově příjemnější než jakékoliv máslo.To těsto prostě voní.

arrow
profile_image
Kelča
od 5. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji pavlab: A já dávám půl másla, půl Hery hotovo dvacet

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji anýzka: Já budu i nadále používat máslo, jen mi přijde zvláštní, kolik lidí peče z náhražek. Cenový rozdíl není přece tak velký.

30 let staré recepty jsou z Hery a tenkrát nebyl rozdíl v ceně až tak dramatický to není ani teď.Ta Hera je do cukroví lepší a není to o náhražkách.

Reaguji na Tiakia: možná na pečení je Hera lepší, nicméně chuťově je cukroví lepší z vždy másla

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Půl másla, půl sádla Hůř se s tím pracuje(pečivo je křehčí), ale ta chuť...a rozplývají se na jazyku Proti Heře nic nemám, ale já raději máslo. Do nepečeného cukroví, nebo krémů jedině máslo.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené