arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj holky,

jednou jsem u známých jedla úžasná křidélka v medové marinádě. Dnes jsem se rozhodla také udělat medovou marinádu. Tak jsme si našla na netu takovou, která se mi nejvíce líbila, hlavně kvůli tomu, že je v ní chilli a to my milujeme .

Jenže jsem ji uvařila a „smrdí“ jako česneková polévka tak mám docela strach jak bude chutnat.

Jak děláte vy medovou marinádu ? Zkoušel někdo tuto co jsem našla já?

http://recepty.vareni.cz/kureci-kridla-na-medu/

arrow
profile_image
dipendenza
od 7. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

100%
22    0
Číst hodnocení

VIP

Mně osobně tam nesedí ten ocet. Ani víno bych tam nedávala. Já osobně dávám med, chilli, sůl, trošku česneku a samozřejmě olej. Potom ještě trošku sojové omáčky, citronové šťávy (místo toho octu) a pokud nedávám chilli, dám tam nastrouhaný čerstvý zázvor (to mám osobně ještě raději).

Holky, já dělám tohle kuře na medu a je to teda žranec!
http://www.toprecepty.cz/recept/10498-kure-na-medu /

arrow
profile_image
netík
od 1. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

My děláme kuřecí křidélka v medu takhle: Med, kečup, sojovka - to smíchat naložit kuřátka přes noc a pak upéct - hmmmmmmmmm

arrow
profile_image
adrianqa
od 29. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já dělám marinádu z medu,sójovky,prolisovaného česneku,trochu vývaru a zahustit kečupem a troškou hořčice. Medu dávám hoooodně a když se to pak upeče třeba venku na grilu,to je teprven paráda

ocet vyměň za vinný ocet, dodá tomu úplně jinou chuť. Sojovku zásadně pravou japonskou, ne ty obyč za 20,-

Já dělám marinádu: 2 lžíce medu, 2 lžíce sojovky, 2 lžíce vinného octa, 1 stroužek česneku (já ho strouhám), 1 čajová lžička zázvoru, nebo když není tak jsem nasekala čerstvou chilli papričku

vše smíchat v misce, dát maso, nechat do rána uležet, píšou tam čím déle tím lépe, ale já mám zkušenost, že z docela husté konzistence marinády se mi stala břečka, když to leželo moc dlouho v lednici a maso pustilo vodu.

arrow
profile_image
hyena 02
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Momentálně moje nejoblíbenější "medovka":
Na 1,5 kg masa- 3 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 1 lžíce sójovky, 1 lžička worchesteru, 2 lžičky grilovacího koření (koření na žebra, Adamovo žebro..), 1 lžička krémžské hořčice, 2 lžičky pepře, menší lžička soli, 5 stroužků česneku, šťáva z 1 citronu.
Ingredience smíchat, maso do nich naložit do lednice na 2 dny.

Když dělám kuřecí s medem, rozetřu v hmoždíři rozmarýn, barevný pepř, sůl, touto směsí potřu maso, zaliju medem a posypu mandlema.... Rychlé, jednoduché a nám to tak chutná Ten recept, co jsi psala ty ale možná taky vyzkouším

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené