arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Gogelka17: Tvoje vypadají taky sladce! Děkuju za chválu, ráda peču.

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Hmm, tak jsem vyzkoušela ty kupované. vypadají hezky, ale jde znát, že nejsou domácí. Krém byl ale super, dává se do něj Gervais.

1

2

3

arrow
profile_image
simonka3
od 25. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahojky mužu se optat jestli nevíte co je to za polevu tedy z čeho se dělá na ty muffiny děkuju

205051_1695333667899.jpg

arrow
profile_image
Rabbit Heart
od 19. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já dělám polevu z našlehané smetany a krémového sýra - o dost lehčí a lepší než máslová

arrow
profile_image
simonka3
od 25. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

a mohla by jste mi dát recept děkuji

arrow
profile_image
Rabbit Heart
od 19. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Normálně koupím smetanu ke šlehání - nejmíň 33%, čím větší procento tuku, tím lepší. Vyšlehám dotuha a pak k ní vmíchám krémový sýr bez příchuti. Dá se normálně koupit - třeba Philadelphia, Buko atd., ale i různé no-name značky ze supermarketů. Já si ho teda dělám sama - vezmu bílý jogurt - ne nízkotučný, musí mít aspoň 3 % tuku, ale tučnější je lepší. Jemné sítko nebo cedník vyložím papírovou utěrkou, utěrku navlhčím, cedník dám přes misku, do cedníku jogurt a celé to šoupnu přes noc do ledničky. Ráno ledničku otevřu a sýr je hotový

arrow
profile_image
simonka3
od 25. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

děkuju moc

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Holky musím se i já pochlubit mým dnešním výtvorem

obrbzek3.JPG

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené