arrow
profile_image
Ninda
od 11. 1. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Středověká krčma v Brně na České - domácí sekaná byla koupená, suchá a studená, zelí vytažené z pytlíku - neopláchnuté, neochucené, nijak nezpracované, bramborák z prášku a do toho hrálo rádio Evropa 2! Už nikdy více!

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Chtěla bych vás varovat -jestli pojedete někdy na výlet na hrad Kuks, tak se radši najezte někde v okolním městě, ale nechoďte do restaurace poblíž -myslím že se jmenuje U Zlatého Slunce. Na první pohled jsme si mysleli že to bude fajn, protože měli venku napsané že vaří jen z čerstvých surovin. Ale horší jídlo jsem snad ještě neměla, obsluha dost amatérská, dlouhé čekání, extrémně vysoké ceny v poměru ke kvalitě jídla a ještě nám popletli oblohu. Dávala jsem si nějaké kuřecí na brusinkách, když to přinesli tak to plavalo v nechutné řídké červené vodě, po brusinkách to nechutnalo ani trochu (spíš bych to tipovala na kečup..). O divné nepoživatelné obloze nemluvě. Měli jsme ale velký hlad,takže jsme to s přemáháním snědli. Číšníkovi jsme ale na jeho dotaz jestli bylo vše v pořádku řekli,že to jídlo bylo strašné...jeho odpověď zněla,že to lidem tak chutná)

specialita a la kuks

arrow
profile_image
Veuska118
od 27. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji satina: .jeho odpověď zněla,že to lidem tak chutná


Však to říkal i Polreich v Ano šéfe, že v českých restauracích jsou schopni všude narvat kečup

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já teda hlasuju pro rest. "U Mamuta" v Brně. Ale jen co se poledních meníček týká, jindy jsem tam na jídle nebyla.
1) Některé servírky jsou docela nepříjemné a samy si nechávají dýška. Například platíte 69Kč, dáte jí stovku a ona vám vrátí jako by jste platili 70Kč. Je to sice jen blbá koruna, o kterou mi nijak nejde, ale jak si to může dovolit prostě? A to né jednou, to pokaždé.
2) Co se jídla týče tak... no... nejsem zase tak moc náročná, ale nabídka typu: nějaká omáčka plus bramborový knedlík, plus houskový knedlík, plus vídeňský knedlík Asi se nemohli rozhodnout jen pro jeden druh, tak máte na talíři hned všechny...
A chuťově... no, jak co. Ale omáčky v 99% studené a to i v případě, že si je necháte ohřát znovu.
3) Nehorázná úroveň misek na polívku. Posuďte sami:

miska.jpg

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené