arrow
profile_image
Smajlik
od 20. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Četla jsem o přímo zázračných účincích klíčků, ale nerada bych je kupovala již vyklíčené v obchodě. Proto se chci zeptat - pěstujete si někdo klíčky doma? Ať už z hrachu, čočky, cizrny... Jaký postup klíčení se vám osvědčil a co všechno z nich připravujete? Četla jsem o pomazánkách, nebo salátech, ale nevím přesně, s čím je kombinovat Zpozorovali jste nějaké účinky na vaše zdraví? Moc děkuji za rady

arrow
profile_image
patruše
od 29. 7. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Klíčila jsem v zimě čočku, hrách i mungo. Postup: Namočit do vody na noc, ráno mokré luštěniny dát na pekáček, dát na to staniol a dát pod topení. A jen kontrolovat aby to bylo pořád mokré - přilívat vodu. A klíčilo to o 106. Tak 3. den sníst - když to překlíčí, už to není ono. Moc mi chutnala naklíčená čočka, ta i jen smíchaná s kapkou oleje. Ale dá se to smíchat s nasekanou cibulí, pažitkou, libečkem, kápnout drobet octa nebo citronu, to je taky fajnové. Jedla jsem to ale jen nárazově, tak zdraví nemůžu hodnotit.

arrow
profile_image
Smajlik
od 20. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Moc děkuju za tip

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené