Ahojky, máte někdo zkušenost s tímto problémem....myslela jsem si, že se může implantát přetočit pouze v době rekonvalescence, ale na poslední konzultaci mi pan doktor upozornil, že se to může přihodit vlastně kdykoliv v tomto případě bych tedy raději oželila přirozenost a šla do kulatých ...předem díky za Vaše postřehy....

arrow
profile_image
danielle1
od 17. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Teda, já jsem myslela, že časem ten implantát "přiroste" a už se nepohne...

já právě taky, byla jsem přesvědčena že chci anatom, že když dodržím klidový režim bude vše o.k. ale pan doktor mi řekl, že u anatomu hrozí přetočení a dodal...ale to se může stát kdykoliv...tak nevím....

arrow
profile_image
macik993
od 29. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na danielle1: .......přesně tak........přirostee a tak už zůstane.....vím o čem mluvím

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na crazybee: tvůj doktor bude "velký odborník".. Pokud se nemasíruje a imploš se schválně v kapse neposouvá, aby nepřirostl, tak ne že by úplně vrostl, ale je pevně uchycen na svém místě.. do měsíce se usazuje a pak už by se tohle rozhodně nemělo stát, pokud kapsa není moc velká a imploš v ní neplave.. ještě líp drží pod svalem.. jestli si budeš dávat pod sval, dej si klidně kulaté, nahoře se splácnou a budou skoro jako anatomy.. ať máš klid H.

Tak koukám, že s tím nikdo zkušenost nemá Tak to mi řekněte co toho ,,mého odborníka" v tu chvíli napadlo, že to vypustil z pusy

Jee, zrovna mi pan doktor odepsal na dotaz v jeho e-konzultacích....vkládám....

Přetočení implantátu

(příspěvek číslo: 3094)
dne: 22.08. 2011

Dobrý den, ráda bych věděla zda se může anatomický implantát po zvětšení prsu přetočit i po delší době cca rok...nebo jen v době rekonvalescence...předem děkuji za odpověď....

Dobrý den,
ano, v zásadě může k rotaci implantátu dojít kdykoliv. Je ale pravdou, že v prvních týdnech až měsících po operaci je to podstatně více pravděpodobnější než v období pozdějším.
Hezký den !
T.Kydlíček

arrow
Neprodává v Bazaru

Hm, tak jsem z toho taky trošku mimo, protože já jsem rozhodnutá také pro anatom. Přetočení hrozí tak první měsíc-dva a pak už by se hnout neměl co jsem tady četla..po roce,to už je dost dlouho ...Nevím nevím..Jsem zvědavá, jestli se tady najde holčina, která by s tím měla zkušenost (samozřejmě tohle nikomu nepřeju)

Cituji pufalinda: Jsem zvědavá, jestli se tady najde holčina, která by s tím měla zkušenost

Ahojky, právě proto jsem založila tuto diskuzi, protože jsem o tom nikdy před tím neslyšela a to jsem tu pročetla skoro vše ... ke všemu mi na první konzultaci tohle nikdo neřekl, až na druhé a pak v e-konzultacích, když jsem se tady dozvěděla, že to není možné....
Myslím si ale že by tu už za těch x let o tom něco bylo ne?

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak mě operatér řekl, že se může přetočit pouze když se vytvoří větší kapsa než je pro implantát potřeba, anatomy mám a problém žádný

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na crazybee: já mám anatom a když jsem se ptala tady v poradně jestli se mi může implantát hnout,že je víš ,tak mi bylo řečeno :
"Vážená slečno, vyčkejte na výsledek další kontroly u svého operatéra. 2 měsíce po operaci je oblast již dávno chirurgicky zhojena a stabilizovaná. Implantát je již na svém místě a nelze s ním nějakým manévrem nebo tlakem pohnout. Samozřejmě, ještě několik měsíců bude probíhat mírné "dotvarování" prsu - sval, pod kterým implantáty pravděpodobně jsou a kožní kryt se musí adaptovat na nový tvar a objem. Váš ošetřující lékař Vám musí vše vysvětlit, on nejlépe ví, jaký operační postup zvolil. Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg."
Na přetočení mě ani nenapadlo se ptát,protože všude jsem četla,že je to možné tak v prvních 14 dnech...A když s ním nejde nijak hnout (jak píše MUDr Víšek),tak se snad nemůže ani přetočit..Přijde mi,že o přetočení po delší době píší ti chirurgové, co rádi používají kulatý implantát...U většiny věcí se plastičtí chirurgové míjí v názorech,jak s délkou hojením,podprsenkách..., tak i ve vhodnosti implantátu a jeho uložení ...Stačí si projít víc plastických chirurgu a každý řekne něco jiného.Ale věřila bych,že se může otočit uložený pod žlázou a nebo třeba po ochabnutí prsních svalů?nevím no..Osobně ni to přijde divné,když je implantát přirostlý navíc pod svalem,že by se nějak přetočil....

Cituji siminči: Přijde mi,že o přetočení po delší době píší ti chirurgové, co rádi používají kulatý implantát..

Taky mi tohle napadlo, ale kdo zná Kydlíčka ví, že na 99% každé navrhne (pokud sama vyloženě nežádá) anatom ...

Baby nestrašte, aj ja chcem anatomické!

arrow
profile_image
jirinaj
od 10. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

me se implantat pretočil 2,5 roku po opce ato mam kulate. Vratila jsem ho zpet, byla jsem na konzultaci...ze se to stava, když je menši impl. než má být...takže reopka

arrow
profile_image
Reny09
od 24. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

25

Ahoj holky, tak mám problém. V květnu 2010 jsem byla na zvětšení s anatomickými implantáty. Od jara mám dojem, že je jedno více "nafouklé". Ale poslední ch 14 dní mám ve výstřihu značně viditelné,
pravé prso daleko větší a tvrdší, levé je povislé, dokonce se rozjede v lehu na zádech do strany.
Mám dojem, že se mi v pravém implantát otočit, jsem objednaná na kontrolu. Jestli řekne, že bych si operaci musela hradit, asi mně klepne

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené