Ze všech receptů co tu padly se mi asi nejvíc líbí to z těch sušenek, mě to salko s kokosem nejede, je to samý kokos, přežvykuju to jak ****** Chybí mi v tom ta lehkost pravého Rafaella.

arrow
profile_image
honeyMichell
od 1. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

holky můžu se optat, kdy děláte nepečené cukroví? mám napečený rohlíčky, linecký a perníčky a pak mám v plánu dost nepečenýho jako úlky, právě ty rafaelo kuličky a rumový s višní tak,aby se to dalo na vánoce jíst myslíte, že když to začnu ted dělat, že to vydrží?

Reaguji na honeyMichell: já to nepečený zavírám do plastových krabic, aby k tomu nemohl vzduch a ukládám to do lednice a vydrží klidně 2-3 týdny.

Cituji 1EPE: mi asi nejvíc líbí to z těch sušenek

Mě přijde divný koupit sušenky /samé éčko/ abych je rozemlela do domácího cukroví.Sice nejsem extra cukrářka,ale když už vyrábím vánoční cukroví,tak ze surovin něco uplácám domácí a ne přidat tam něco,co upekl supermarket

Reaguji na Laky: no jasně, ale já mluvím jenom o té chuti toho, prostě mám pocit (nikdy jsem to nezkoušela) že to bude asi tomu kupovanému Rafaellu nejbližší. Smíchat kokos se salkem mi teda jako zázrak nepřijde

Cituji 1EPE: Smíchat kokos se salkem mi teda jako zázrak nepřijde

To ani mě ne,nejlepší je koupit krabičku rafaela originál a je to bez práce ale když chce někdo nepečené kuličky,tak OK,jen salko je sladké nehorázně.

Cituji Laky: nejlepší je koupit krabičku rafaela originál a je to bez práce

výborně letos mám upečeno!

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pro mě stále nej zůstává: omega, salko, kokos, mandle. Jednou jsem zkoušela Rafaelky ze sušeného mléka a málem jsem se zblila

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji Laky: ne přidat tam něco,co upekl supermarket

A já zase nevím proč ne.Do nepečeného se přece běžně dávají piškoty,různé oplatky atd.a ty jsou taky kupované

Cituji Luciene1: já zase nevím proč ne.Do nepečeného se přece běžně dávají piškoty,různé oplatky atd.a ty jsou taky kupované

No jasně,to si můžu tu oplatku chroupat samotnou a ne z toho vytvářet ještě další produkt přijde mi to stejné jakobych si koupila řízek,obalený,usmažený a z něho doma vytvořila karbanátek k čemu to,když maso se dá umlýt syrové jde jen o princip.

Cituji Laky: Rafaelo kuličky"

Mňam,přídávám k letošnímu cukroví.Nejde tam Salko,to oceňuju, protože pro mě je taky strašně sladké. Ještě v kombinaci jen s tím kokosem, nevím. Proto jsem tohle nikdy nezkoušela.
Ja si dám lžičku Salka a nemusím mít sladký tak i týden Takže tyhle určitě vyzkouším.

Cituji honeyMichell: rumový s višní

dělám pokaždé 15. ho ( na své narozeniny ) a do toho 24. ho to v lednici pěkně vytuhne a odleží. Když už jsme u těch višňových, děláte to z másla, kakaa, rumu a "BB" pudinku jako já nebo máte nějaké jiné tipy ?

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji Laky: to si můžu tu oplatku chroupat samotnou a ne z toho vytvářet ještě další produkt

Nemyslím si,ale dohadovat se nebudu,každá to prostě vidíme jinak

Reaguji na Luciene1:
já si myslím že ta oplatka tam bude dobrá,taky jí tam prsknu
přece jen to bude aspon trošku křoupat jako originály

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na veronika22:

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené