Avon Summer White EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Avon  Summer White EdT
Parfémy pro ženy Avon  Summer White EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Avon  Summer White EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Avon  Summer White EdT - obrázek 3
5 2.9 14
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 15% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 109 - 339 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Summer White EdT

věk
25-34

Další recenze od 16.3.2015 22:08:58

Pro mě letní vůně, moc se mi líbí jak na mě tak i na kolegyních z práce, je mi moc příjemná, jen když se navoním tak nesmím moc čichat blízko, protože mě to nutí kýchat, ale jen chvilku, cítím tam květiny a vůně mi opravdu evokuje léto, když si k ní přivoním v zimě, tak mi prostě v tu dobu nesedí, moc dlouho nevydrží, ale nevadí mi se nastříkat i přes den, balení není těžké, takže ho nosím sebou, střička děá kapku větší kapičky

  • voní
  • výdrž


věk
35-44

Další recenze od 21.10.2014 11:33:53

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tuto vůni jsem s přestávkami používala 10 let, netuším její složení, protože krabička už je vyhozena, ale jako voňavka mi dokonale vyhovovala. Má opravdu lehkou a krásnou vůni. Obsahuje Jasmín, bílou Orchidej, pomerančový květ, santalové dřevo atd.

  • Krásná lehká vůně.
  • Cena.
  • Při používání žádné.


věk
35-44

Další recenze od 13.1.2014 15:48:03

Vůni jsem používala už hodně dávno a kdysi mi hrozně moc pěkně voněla. Výdrž je sice nulová ale já se s ní šplíchala docela často. Nedávno jsem si ji z nostalgie pořídila znovu ale teď už se to nedá. Už mi ani nevoní, takže okamžitě putovala dál. Jako levná polévačka pro mladé děvčata dobrý ale já teda bych si ji nyní už na sebe nevzala ani za nic. :-)

  • nízká cena
  • nulová výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 13:37:29

Souhlasím, že je to velice lehká, svěží tolaletní vůně určená na léto, její výdrž je ale velmi slabá, skoro vůbec nevydrží. Na letní osvěžení byla celkem fajn, nicméně už bych ji znovu nekoupila, protože jsem už na vůně trochu náročnější. Falkonek je jednoduchý, neurazí ani nenadchne, ale je zase docela skladný.

  • cena
  • lehká svěží vůně na léto
  • velmi slabá výdrž


věk
25-34

Naozaj krásne vôňa, cítim z nej letnú lúku plnú kvetov. Je skôr vhodná na leto, pretože má veľmi slabú výdrž , čo je jej jediné mínus. Balenie je pekné tomu nemám čo vytknúť. Kupovala si ju mama, ale mi dve si často vône požičiavame. Už by som si ju nekúpila, ale len kvôli slabej výdrži. Radšej si kúpim nejakú čo vydrží dlhšie a priplatím si za ňu.

  • cena
  • krásna vôňa
  • výdrž


Používám tuto vůni již několik let a jsem s ní velice spokojená. Pasuje mi takže, když jí nastříkám na sebe vůbec jí necítím, ale s kýmkoli příjdu do styku, tak mi říká čím to tak hezky voním. Věci mi voní i na druhý den a to se třeba nastříkám jen jednou za den.

  • výdrží
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 13.8.2012 22:27:09

Dostala jsem ji před 3 rokama k narozeninám od tety, sestřenka ji používá a nemůže si ji vynachválit. Když jsem celá šťastná o rok později toaletku vystříkala (z větší části do vzduchu na záchodě), teta mi tu samou dala k dalším narozeninám :D Nevoní mi ani trochu, naštěstí vůbec nevydrží!

  • žádná
  • vůně
  • výdrž (v mém případě spíš +)


Další recenze od 13.8.2012 15:20:00

Tuto vůni jsem vyzkoušela od mojí sestry a vůbec mě teda nenadchla. Čekala jsem svěží letní vůni, takovou lehkou. Ale místo toho mi to ,,voní" jako repelent na komáry. I za tu cenu jsem čekala něco víc. Mrzí mě to, protože obal vypadá celkem přijatelně.

  • pěkný obal
  • cena
  • nevoní tak, jak jsem čekala


Další recenze od 13.8.2012 12:52:57

Vůně se mi podle vzorečku zamlouvala, když mi přišla, tak už to taková sláva nebyla, ale po pár odzkoušeních se mi docela líbí, hlavně až když ji mám nějakou dobu na sobě. Na tak levnou vůni vydrží poměrně dlouho vonět. Flakonek je pěkně úzký, ten mi do kabelky vyhovuje. Vůni vypotřebuji, ale znovu už si ji nekoupím.

  • cena
  • flakon
  • rychlá spotřeba


věk
25-34

Toaletku stále dokola dostávám od babičky :-) Vůně není špatná, je lehká, svěží, čistá, na tak levnou toaletku i docela vydrží. Na léto super, jinak i používám na osvěžení bytu (stejně za chvilku dostanu zase další:-). Flakon nic moc,ale je úzký a skladný.

  • lehká svěží vůně
  • za tu cenu docela dobrá
  • flakon


věk
15-24

Další recenze od 13.8.2012 10:23:17

Tahle toaletka je hodně cítit jakoby čistotou, je hodně svěží. Není to úplně vůně, která by mě uchvátila, ale jako toaletku na léto ji občas použiju. Výdrž je na levnou vůni docela dobrá, já osobně ji na sobě cítím dlouho. Jediné co se mi vážně nelíbí je flakonek.

  • svěží, lehká
  • vhodná na léto
  • vydrží poměrně dlouho vonět
  • flakonek


věk
25-34

Další recenze od 2.8.2012 15:51:19

Podle testru s emi vůně zamlouvala, takže jsem s koupí neváhala, nicméně to nebyl moc dobrý krok. Vůně je sice typicky letní, svěží, lehká, nevtíravá, ale přitom mi vůbec ničím nesedí. Chvilkami mi připadala moc sladká a téměř vůbec nevydrží, což se sice dá očekávat od letních toaletek, ale stejně. Ale za tuhle cenu je to dostačující. Flakon je hezký, tvarem se vejde krásně do kabelek, ale už si ji nikdy nepořídím.

  • cena
  • hezký flakon
  • vůně moc nevydrží
  • osobně mi vůně na druhé použití vůbec nesedla


věk
25-34

Lehká svěží toaletka na léto, která příjemně osvěží, nicméně vůbec nevydrží, takže člověk by se jí mohl stříkat pořád. Tím pádem dochází k poměrně rychlé spotřebě. Takže za mě ne, znovu si jí už nekoupím.

  • cena
  • svěží lehká vůně
  • nulová výdrž
  • rychlá spotřeba


Další recenze od 5.4.2012 14:05:07

Typická letní vůně. Docela mi voněla, výdrž ale pokulhává. Cena je přijatelná, většinou se dá koupit ve slevě. Je jedna z těch vůní od Avonu, která je za dobré peníze, pěkně voní ale kvalita nic moc. Znovu si ji nepořídím.

  • cena
  • výdrž


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Avon Pur Blanca EdT

2.9 49% 16 recenzí

Hůře hodnocené

Puma Jamaica 2 Woman EdT

2.7 42% 6 recenzí

Avon Perceive EDP

2.7 42% 6 recenzí